Ayşenur Aslan: Başını Örten Kadın Özgürlüğünden Vazgeçmiş Demektir

Hepsini değil mi:KK59:
Yalnız gardiyanlar şikayet etti geçen gün, sen, office ve birkaç kişi daha koğuşları kirletip durmuşsunuz, çıkarkende temizlememişsiniz, açık görüşte senin çocuklar ellerinde çikolatayla gelip masalara sürmüşler:KK14:

bu bir mesaj olabilir kadesa bence kaç sen:KK70:

bu arada cımbızlı firstlaydım siz tatile denize güneşe gitmişiniz ya bol bol gezin tozun inşallah :KK3:

bil bakalım yarın kimle nereye gidicem ben elif abla ve cimcimeyle meramda çay keyfi yapıcaz bol bol adın geçicek :KK60:

Ben şakaya alışığım, latifelere alınmam da, avatarım ve cımbızım, ayrıca patır kütür banlamalarımdan ben şaka yapınca anlaşılmıyor, tırsıp kaçılıyor, yanarım yanarım ona yanarım:KK70:
anladım canım ben en iyisi susayım

müdürem bunu dinle bu olabilir :KK17::KK17::KK17::KK17:

:KK70::KK70:
Bu hafif kaçtı,
1,2 Freddy's coming for you,
3,4 better lock your door,
5,6 grab your crucifix,
7,8 gonna stay up late,
9,10 never sleep again olanı tercih ederim, videosunu koyamıyorum korkan olur diye.
Freddy benim adamım, hatta bu şarkısını bir ara 1,2 Mune senin için geldi diye bestelemişliğim var:KK70:

bdv lı konu ne ki canım ben onu bilmiyom yasak yok kib yok banlanma yok mu yani

BDV dedikleri Bir Derdim Var bölümü.
Ay aşk olsun, benim yasak deyip banlamadığım bölüm mü var Allah aşkına, ben heryerde cımbızlarım, sitenin her yerinde yasak var, KİB var, banlanma var, sonuç her kapı bana çıkıyor:KK66:

BDV dedikleri Bir Derdim Var bölümü.
Ay aşk olsun, benim yasak deyip banlamadığım bölüm mü var Allah aşkına, ben heryerde cımbızlarım, sitenin her yerinde yasak var, KİB var, banlanma var, sonuç her kapı bana çıkıyor:KK66:
anladım:110:

X