Ayşenur Aslan: Başını Örten Kadın Özgürlüğünden Vazgeçmiş Demektir

tamam kardeşim tamam sen haklısın sen dogrusun tamamm

gayrı biyerden tutturdun ya yürürsün artık yine soruyorum bu kaçıncı bilmen sizin desteklediğiniz doğru dediğiniz kim söyleyin bende ona göre yorum yapayım

gayrı biyerden tutturdun ya yürürsün artık yine soruyorum bu kaçıncı bilmen sizin desteklediğiniz doğru dediğiniz kim söyleyin bende ona göre yorum yapayım
Ben ANTIAKP partisini tutuyorum, ozellikle destekledigim bir parti yok. Meclise girecegi kesin olan uc parti, uc lider var. AKP ve icraatleri herkesin malumu zaten.. Diger iki lider adayini henuz iktidarda gormedik, yaptiklarindan anlatacak bir icraatleri yok o yuzden.. Bakalim artik, teraziyi calistiracagiz, secim bildirgelerini okuyacagiz, ideolojilerine, soylemlerine bakacagiz, hangisi aklimiza daha cok yatarsa oyumuzu ona verecegiz. Ama oyumuzu mutlaka verecegiz. Gecersiz oylarimizin AKP'ye yaramasini istemeyiz. Onumuze getirilmis meclise girmesi kesin 3 tane aday var, mecbur birini sececegiz.

ak parti sevmiyorsun da sevenlerle niye uğrasıyorsun onu anlamadım insanların kafasını açıp fikirlerini degiştiremeyiz demi o zaman bırakalım kim kime oy atarsa atsın

ak parti sevmiyorsun da sevenlerle niye uğrasıyorsun onu anlamadım insanların kafasını açıp fikirlerini degiştiremeyiz demi o zaman bırakalım kim kime oy atarsa atsın
Hic kimseyle ugrastigim yok. Yorum yaziyorum, soruyorlar, cevap veriyorum. Sen de kacinciya soruyorum deyip durmuyor muydun?

Hanımlarrrr,
polemiğe girmeyin, birbirinize laf sokmayın, he birde karşılıklı şiirler vb yazılmış, bana yazdırmayın valla ya uzun kompozisyonvari yazılarımdan uykunuz gelir veya bana özgü şiirlerimden fenalık geçirirsiniz.
Mune eline sazı almasın istiyorsanız usüle uygun davranın

ne alakası var basını orten ozgurlugunden vazgecmıs oluyor ozguruk sadece oranı buranı sergılemekmı ozgurluk sadece acık gezmekmı zorla dıretılerek kapatılan ınsanlar harıc kendı ozgur ıradesıyle kapanan bırı olarak ben ozgurlugumu bu sekılde yasıyorum eger aksı solenırse o zaman dusunce ve fıkır ozgurlugumuzu kısıtlamıs olunur

baslığa cevap olarak yazdığını belirtseydin keşke canım

Başörtüsü inananlar için ayettir ve inancım gereği takıyorum. inanmayanlara gelince madem sizin için sıradan bir bez parçasıysa neden bu kadar rahatsız ediyor bu sizi!!!!!!
farkındaysanız 1-2 hariç kimse örtünmeyle ilgili kötü bişey söylemedi.. bikaç kişi geldi ortalığı karıştırdı devamıda geldi.. Ama hala bazıları
kırmızıyla yazan arkadas da baslıga yazmıştı ama arkadaş belirtmediği için yanlış anlaşılma olmuştu yine olmasın diye söyledim

ba
İyide icinden neden boyle geldi hem içimizden gelen diye bir şey yok konuyla ilgili yorum yazmak gerekiyor.

Bir başkasının yorumunu alıp neden sunu belirtmedin diye bir şey yok
bak canım ta topiğin başından beri bişeyler yazıyorum ve bi kaç arkadş ben ne desem baska yöne çekiyorlar bende şaşırdım artık sırf aynı fikirde degil diye bu kadar da insanın üstüne gelinmez ki ya ne olur elinizi vicdaNINIZA KOYUN VE OBJEKTİF BAKIN

[Q"mete nin annesi, post: 40911061, member: 660370"]ba
bak canım ta topiğin başından beri bişeyler yazıyorum ve bi kaç arkadş ben ne desem baska yöne çekiyorlar bende şaşırdım artık sırf aynı fikirde degil diye bu kadar da insanın üstüne gelinmez ki ya ne olur elinizi vicdaNINIZA KOYUN VE OBJEKTİF BAKIN[/QUOTE]

Canim mune uyardı,konuyla ilgili yorum yapmak gerekir bende okuyorum ve siz çok polemiğe giriyorsunuz.gerek yok bu kadar kendinizi yormaniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…