- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
tamam kardeşim tamam sen haklısın sen dogrusun tamammNe gerekceyle? Cahillik mevzusu mu acilmisti?
Benimle ayni dusunesin diye yazmiyorum, gercekleri gor diye yaziyorum. 17 aralik olaylari benim dusuncem degil, bu ulkenin bir gercegi, kara lekesi. Sadece Turkiye'de bilinmiyor, dunya da biliyor. Yani sirf benim dusuncem filan olmanin cok otesinde bir durum bu.
gayrı biyerden tutturdun ya yürürsün artıkNe gerekceyle? Cahillik mevzusu mu acilmisti?
Benimle ayni dusunesin diye yazmiyorum, gercekleri gor diye yaziyorum. 17 aralik olaylari benim dusuncem degil, bu ulkenin bir gercegi, kara lekesi. Sadece Turkiye'de bilinmiyor, dunya da biliyor. Yani sirf benim dusuncem filan olmanin cok otesinde bir durum bu.
Sagol canim, insallah birgun sen de hakli olursun..tamam kardeşim tamam sen haklısın sen dogrusun tamamm
Kapanmasi icin bir sebep yoktu, kavga yoktu, polemik yoktu ondan..Bu konu niye geri açıldı? Çok merak ettim.
yine soruyorum sizin savundugunuz ve başa geçmesini istediğiniz kimSagol canim, insallah birgun sen de hakli olursun..
Ben ANTIAKP partisini tutuyorum, ozellikle destekledigim bir parti yok. Meclise girecegi kesin olan uc parti, uc lider var. AKP ve icraatleri herkesin malumu zaten.. Diger iki lider adayini henuz iktidarda gormedik, yaptiklarindan anlatacak bir icraatleri yok o yuzden.. Bakalim artik, teraziyi calistiracagiz, secim bildirgelerini okuyacagiz, ideolojilerine, soylemlerine bakacagiz, hangisi aklimiza daha cok yatarsa oyumuzu ona verecegiz. Ama oyumuzu mutlaka verecegiz. Gecersiz oylarimizin AKP'ye yaramasini istemeyiz. Onumuze getirilmis meclise girmesi kesin 3 tane aday var, mecbur birini sececegiz.gayrı biyerden tutturdun ya yürürsün artıkyine soruyorum bu kaçıncı bilmen sizin desteklediğiniz doğru dediğiniz kim söyleyin bende ona göre yorum yapayım
ak parti sevmiyorsun da sevenlerle niye uğrasıyorsun onu anlamadım insanların kafasını açıp fikirlerini degiştiremeyiz demi o zaman bırakalım kim kime oy atarsa atsınBen ANTIAKP partisini tutuyorum, ozellikle destekledigim bir parti yok. Meclise girecegi kesin olan uc parti, uc lider var. AKP ve icraatleri herkesin malumu zaten.. Diger iki lider adayini henuz iktidarda gormedik, yaptiklarindan anlatacak bir icraatleri yok o yuzden.. Bakalim artik, teraziyi calistiracagiz, secim bildirgelerini okuyacagiz, ideolojilerine, soylemlerine bakacagiz, hangisi aklimiza daha cok yatarsa oyumuzu ona verecegiz. Ama oyumuzu mutlaka verecegiz. Gecersiz oylarimizin AKP'ye yaramasini istemeyiz. Onumuze getirilmis meclise girmesi kesin 3 tane aday var, mecbur birini sececegiz.
Hic kimseyle ugrastigim yok. Yorum yaziyorum, soruyorlar, cevap veriyorum. Sen de kacinciya soruyorum deyip durmuyor muydun?ak parti sevmiyorsun da sevenlerle niye uğrasıyorsun onu anlamadım insanların kafasını açıp fikirlerini degiştiremeyiz demi o zaman bırakalım kim kime oy atarsa atsın
TAMAM artık sana cevap vermeyecek ve soru sormayacam sen nasıl birini dogru bulmuyorsan ben de dogru buluyorum o kadar basitHic kimseyle ugrastigim yok. Yorum yaziyorum, soruyorlar, cevap veriyorum. Sen de kacinciya soruyorum deyip durmuyor muydun?
baslığa cevap olarak yazdığını belirtseydin keşke canımne alakası var basını orten ozgurlugunden vazgecmıs oluyor ozguruk sadece oranı buranı sergılemekmı ozgurluk sadece acık gezmekmı zorla dıretılerek kapatılan ınsanlar harıc kendı ozgur ıradesıyle kapanan bırı olarak ben ozgurlugumu bu sekılde yasıyorum eger aksı solenırse o zaman dusunce ve fıkır ozgurlugumuzu kısıtlamıs olunur
baslığa cevap olarak yazdığını belirtseydin keşke canım
yav ben ne desem yanlış anlaşılıyor içimden geldi yazdımYorum yaptiysa basliga gore yapmistir sonucta alinti yapmamis neden boyle dediniz ki
yav ben ne desem yanlış anlaşılıyor içimden geldi yazdım
bak canım ta topiğin başından beri bişeyler yazıyorum ve bi kaç arkadş ben ne desem baska yöne çekiyorlar bende şaşırdım artık sırf aynı fikirde degil diye bu kadar da insanın üstüne gelinmez ki ya ne olur elinizi vicdaNINIZA KOYUN VE OBJEKTİF BAKINİyide icinden neden boyle geldi hem içimizden gelen diye bir şey yok konuyla ilgili yorum yazmak gerekiyor.
Bir başkasının yorumunu alıp neden sunu belirtmedin diye bir şey yok