Benim yaptığım hataları gördün. Önünde bir örnek varken aynı hataları yapmazsan kilo almazsın.aysel110
öncelikle tebrikler 8 kilo vermişsin
ay bende 64 kiloyla evlendim 6 ayda 73 kiloya cıktım
artık buna bir dur demenin vakti geldi dedim hemen spora yazıldım 40 gün gittim yememede cok dikkat ettim ve 65 kiloya düştüm
ondan sonra 2 düşük yaptım oldum yine 71 kilo tabi yine spora gittim 67 kiloya düştüm kilomu epeyce korudum ve agustosta 68 kilo ile hamile oldugumu öğrendim su an 18. haftalık hamileyim ve 72 kiloyum senin hikayeni okuyunca ayselcim aynı kilolarda başlamışız hamileliğe acaba bende 100 lü kilolara gelirmıyım diye üzüldüm kiloyu hiç sevmiyorum azcık almaya başlayınca hemen spora koşuyorum ama bebek olunca nasıl olacak emzirme döneminde alırmıyım diye de düşünüyorum
inş. aysel110
yaşın kaç birde boyun acaba
1.60, 38 yaşındayım. Artık genlik günleri bitti. Olgunluk çağıdayız. Şimdi gitmezse bu kilolar sağlık problemlerinin başlama zamanı.
İnşallah verceğim. Pes etmeyeceğiz.
yaşınız cok değil maşallah ama 30 lu yaşlardan sonra evrmek zor diyorlar siz 8 kilo vermişsiniz
bu azimlede vermeye devam edersiniz be bir dogurayım bende katılırım size
İnşallah neredeyse 2 beden inceldim. Çevremdeki herkes kilo verdiğimi fark etti. Beni tebrik ettiler. 102 kiloluk bir kadın çok şişmanbir kadındır. AMA 110 kiloluk bir kadından daha iyi görünür. Kendimi manken gibi hissediyorum.
Selâmün aleyküm ilk selam benden olsun.Azminiz için tebrik ediyorum.İnşallah hedefinize ulaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?