• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

ayyyy şimdi kafam karıştı tahtakale kuru kahveci mehmet efeninin oradaki yoldan ilerleyince hasırcılar tahta kaşıklar çıkıyor orada hangi züccaciye vardır ki ben eminönüne çok gidip geldim ama bilemedim ayyy ben yine gittiğimde bakayım süzgeç ve kesme tahtam eksik gerçi bende eminönden bişiler aldım eklerim birazdan

bu model battaniye çok hoşuma gitti markaısnı yazıp birkaç site buldum 60 tl diyor napsam aceba

canım eminönünü bilmediğimden bu kadar tarif edebilirim anca:) o battaniyeyi bende 55 tl gibi bir rakama almıştım almıştım 60 tl de iyi bir rakam. çok yumuşak ve fazla kalın olmayan bir battaniye annem de çok beğendi tavsiye ederim.

canım eminönünü bilmediğimden bu kadar tarif edebilirim anca:) o battaniyeyi bende 55 tl gibi bir rakama almıştım almıştım 60 tl de iyi bir rakam. çok yumuşak ve fazla kalın olmayan bir battaniye annem de çok beğendi tavsiye ederim.

benim mink battaniyem çok kalın mesela bana böyle bir model lazımdı o yüzden bende alayım banada 60 tl iyi rakam geldi bide madam cocodan vardı ince battaniyem çok şık senin aldığım

birgün beraber kk daki kızlarla eminönümü yapsak hepimiz aynı şehirdeyiz yani ::)

benim mink battaniyem çok kalın mesela bana böyle bir model lazımdı o yüzden bende alayım banada 60 tl iyi rakam geldi bide madam cocodan vardı ince battaniyem çok şık senin aldığım

birgün beraber kk daki kızlarla eminönümü yapsak hepimiz aynı şehirdeyiz yani ::)

bende de var mink çok güzel ama demen gibi kalın:) bu çok hafif şeker bir battaniye.
müsait bir gün toplanalım gidelim valla:))

iyim iyi hamdolsun. ben artık bıraktım. bi hevesle başladım çoğu şeyimimde bitti.
artık geri kalanlar nişan olursa
evlilikten bile soğudum walla:52::52:

ben daha aday bulamadığımdan soğuma aşamasınada gelmedim malesef:1::1:
şuan kıyafet vs. alıyorum bir yandan da bol bol çok iyi geliyor valla.

Kızlar 6. caddede yarısı bizden kampanyası var ben çok sevdim bu kampanyayı daha bir şey almam diyordum ama gene dayanamadım:))

Eki Görüntüle 838766 Takı kutum. rengi çok hoşuma gitti büyüklüğü falan harika her rengede yakışacağını düşünüyorum 20 tl ye geldi bu

Eki Görüntüle 838767 saatim rengine modeline aşık oldum mutfağımada uyacağına eminim:16: daha önceden aldığım saati anneme vericem

Eki Görüntüle 838777 buna da çok aşık oldum:1: 7,5 tl ye aldım

Eki Görüntüle 838778 ilk defa çerçeve aldım. renklerine bayıldım boyutuda ufak ama farketmez:) 5,5 tl

yani kısacası kızlar hepsine aşık oldum:16::16:

Gerçekten Bayıldım ne kadar güzel şeyler almışsın canım :16:
Saatini özellikle çok sevdim. Mutlulukla kullanmak nasip olsun Hepsini İnşallah.:16:

Gerçekten Bayıldım ne kadar güzel şeyler almışsın canım :16:
Saatini özellikle çok sevdim. Mutlulukla kullanmak nasip olsun Hepsini İnşallah.:16:

bende çok severek yaptım bu alışverişimi tam benlik şeyler. sabırsızlıkla elime ulaşmasını bekliyorum:) bu arada teşekkür ederim beğenmene sevindim:54:

kızlar çok cici şeyler buldum gene:))

bu geceliği lc waikiki den aldım. görür görmez aşık oldum çok şeker çok cici tam benlik:16: 15 tl

h1v8.jpg

bunuda bizim buradan bir mağazadan aldım. her şey indirimdeydi ama ben sadece bu takımı alabildim param yoktu:50::)
kumaşı pamuk o kadar güzelki tiril tiril. bir tane kalmıştı hemde mor hemen kaptım:)) 10 tl ye düşmüş şaka gibi:8:

zr0y.jpg

kızlar çok cici şeyler buldum gene:))

bu geceliği lc waikiki den aldım. Görür görmez aşık oldum çok şeker çok cici tam benlik:16: 15 tl

[ımg]http://img690.imageshack.us/img690/7541/h1v8.jpg[/ımg]

bunuda bizim buradan bir mağazadan aldım. Her şey indirimdeydi ama ben sadece bu takımı alabildim param yoktu:50::)
kumaşı pamuk o kadar güzelki tiril tiril. Bir tane kalmıştı hemde mor hemen kaptım:)) 10 tl ye düşmüş şaka gibi:8:

[ımg]http://img22.imageshack.us/img22/5755/zr0y.jpg[/ımg]

artık kıyafet almaya mı başladın kuzum :9:

çeyiz işi bitti kıyafetlerimi almaya mı başlıyım dedin

çok güzeller lc waıkıkının pijamalarına bayılıyorum güle güle kullan aday var mı aday :9:

artık kıyafet almaya mı başladın kuzum :9:

çeyiz işi bitti kıyafetlerimi almaya mı başlıyım dedin

çok güzeller lc waıkıkının pijamalarına bayılıyorum güle güle kullan aday var mı aday :9:

bu geceliklerde çeyize:1: ama bu ay kıyafet ayakkabı bir sürü şey aldım çok iyi geldi valla:)

aday yok canım henüz:) kısmet

Canım ne güzel ciciler almışsın kendine :16:
Birde Mor mu mor oh :21: Çoook Beğendim :nazar:
Mutlulukla Kullanmak Nasip olsun İnşallah:16:

Back