Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk sayfamı güncelledim kızlar bilginiz olsun
valla al al bitiremiyorum sürekli buda lazım modunda bir şeyler alıyorum. ama inş. daha bir şey almam diye umut ediyorum::))Kızzz ayşegülllll , bitirmedin mi dahaaa
ne çok şey aldın canımmm gözüm kalıyoo haberin olsun
ben artık almıyorum
ayşeğülcüm ilk sayfayı nasıl güncelliyorsun ben yapamıyorum bir türlü
tantitoniye bakarken ben bu kalıbı alıp almamak arasında kararsz aklmıştım ama rengi de çok hoşuma gitti :)
güle güle kullan cicilerini sırada enelr var :)
Harika şeyler almışssınnnnnnnEmiönünde o süzgeçten bende buldum fakat çok minnaktı o yüzden almadım büyügüde yoktuTabakalardan bakındım bulamadım
Bir dahakine dikkat ederimteşekkür ederim hayatım süzgeçten 2 tane kalmıştı boyutlarıda güzeldi hemen kaptım:)) tabakları tabelasında porland yazan küçük bir dükkanda buldum 12 tane almadığıma pişman oldum
valla al al bitiremiyorum sürekli buda lazım modunda bir şeyler alıyorum. ama inş. daha bir şey almam diye umut ediyorum::))
aynen rengine mest oldum botu şekli de çok güzeldi almazsam olmazdı:)) resimleri paintte düzenliyorum ImageShack® - Online Photo and Video Hosting sitesinden düzenlediğim resmi seçip forum kodunu sayfama yapıştırıyorum.
Kızlar 6. caddede yarısı bizden kampanyası var ben çok sevdim bu kampanyayı daha bir şey almam diyordum ama gene dayanamadım:))
Eki Görüntüle 838766 Takı kutum. rengi çok hoşuma gitti büyüklüğü falan harika her rengede yakışacağını düşünüyorum 20 tl ye geldi bu
Eki Görüntüle 838767 saatim rengine modeline aşık oldum mutfağımada uyacağına eminim daha önceden aldığım saati anneme vericem
Eki Görüntüle 838777 buna da çok aşık oldum 7,5 tl ye aldım
Eki Görüntüle 838778 ilk defa çerçeve aldım. renklerine bayıldım boyutuda ufak ama farketmez:) 5,5 tl
yani kısacası kızlar hepsine aşık oldum
hepsi çok güzeller :)
teşekkür ederim canım
arka sayfada kalmasın benim güzellerim:))
Kızlar 6. caddede yarısı bizden kampanyası var ben çok sevdim bu kampanyayı daha bir şey almam diyordum ama gene dayanamadım:))
Eki Görüntüle 838766 Takı kutum. rengi çok hoşuma gitti büyüklüğü falan harika her rengede yakışacağını düşünüyorum 20 tl ye geldi bu
Eki Görüntüle 838767 saatim rengine modeline aşık oldum mutfağımada uyacağına eminim daha önceden aldığım saati anneme vericem
Eki Görüntüle 838778 ilk defa çerçeve aldım. renklerine bayıldım boyutuda ufak ama farketmez:) 5,5 tl
çok güzeller..güle güle kullan.... ben de ekledim bir tanesini ama yarısını almadı.nasıl yapıyoruz :26:
musmutlu günlerde kullanırsın inşallah çeyizlerinin hepsi birbirinden güzel
Hepsi birbirinden harika yaaaaaaaaarka sayfada kalmasın benim güzellerim:))