• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

saatten bende alıcaktım ama kargosu çok geldi :) güle güle kullan hepsini
teşekkür ederim canım:54: iş yerimden arkadaşımada bir kaç şey aldım o yüzden kargo parasını paylaştık:)
Hepsi birbirinden harika yaaaaaaaa:nazar:
görür görmez bende aşık oldum renkleri şekilleri tam benlik inş. sağa salim resimdeki gibi gelirler:)
Ayşegüll cok güzellerrr.. Hayırlı olsun canım.

teşekkür ederim canım:54:

Aysegulcum harikalar ya cok begendim fiyatlarida harika bende almayi dusunuyrm bakalim belki ceyizdas olurz guzel gunlerdr kullan:)

bencede fiyatları harika hemen al gitsin :)) hepimişzin evleri birbirine benziyecek:))

bu arada bu ayna nasıl kızlar 22 tl ye gelecek. bunu asacak bir yer bulurmuyum gereklimidir gereksiz midir. şimdiden almamam mı gerekir ne diyorsunuz?
$001_650_3-95-353-0004.jpg

Ayşegülümmm bakıyorum da başlanmış dekorasyon ürünlerine :9: Daha erken diyordun ama alınacaklar bitince dekorasyona sarıyorsun demiştim sana hatırlarsan :52: Bana benziyorsun git gide cancağızımm :32:

Hepsi birbirinden güzel bayıldımm :16: Kredi kartım yatsın da ben de aliyim bişickler :35:

Ayşegülümmm bakıyorum da başlanmış dekorasyon ürünlerine :9: Daha erken diyordun ama alınacaklar bitince dekorasyona sarıyorsun demiştim sana hatırlarsan :52: Bana benziyorsun git gide cancağızımm :32:

Hepsi birbirinden güzel bayıldımm :16: Kredi kartım yatsın da ben de aliyim bişickler :35:

hiç sorma ben bir şey almadım almam diye büyük konuştum ama valla takır takır alıyorum :1: o kadar güzeller ki bunları her yerde kullanırım diye düşünüyorum:) sen bir şeyler almıyormusun . aldıysan eklede gözümüz gönlümüz açıldın biraz:))

hiç sorma ben bir şey almadım almam diye büyük konuştum ama valla takır takır alıyorum :1: o kadar güzeller ki bunları her yerde kullanırım diye düşünüyorum:) sen bir şeyler almıyormusun . aldıysan eklede gözümüz gönlümüz açıldın biraz:))

Önceki aldıkklarımdan eklemediklerimi eklerim canım ama bu ay çeyiz almasam iyi olur ev için ihtiyaçlarım var demiştim hatırlarsın onlara öncelik vericem inşallah :31:

Önceki aldıkklarımdan eklemediklerimi eklerim canım ama bu ay çeyiz almasam iyi olur ev için ihtiyaçlarım var demiştim hatırlarsın onlara öncelik vericem inşallah :31:

zaten çeyiz için alacağımızı aldık o yüzden bekleyebilir:)) sen biran önce eksiklerini tamamla. bende dün kıyafet alışverişi yaptım aştım kendimi valla:)

teşekkür ederim canım:54: iş yerimden arkadaşımada bir kaç şey aldım o yüzden kargo parasını paylaştık:)

Bende öyle yaptım aldım bişeyler :9: aynada güzelmiş

aldıklarının resimlerini gösterde bizde görelim ne aldın:)) ayna için annemden şimdilik veto yedim. gereksizmiş belki koyacak yer bulamazmışım vs. vs. vs.:))

aldıklarının resimlerini gösterde bizde görelim ne aldın:)) ayna için annemden şimdilik veto yedim. gereksizmiş belki koyacak yer bulamazmışım vs. vs. vs.:))

English homeden yine havlular aldımda elimle çekip koymam lazım yarın hepsini bir koyarım o yüzden bekletiyorum az az alıp koyunca olmuyo hem yarın battaniyemede kavuşucam çeyizci getirdiyse hehehe saat ve çerçevemiz aynı zaten :) bazen düşünüyorumda gerçekten abartıyoruz millet diyo kullancan mı şu bardak altlıklarını amerikan servislerini sonra düşünüyorum evet kullanıcam başlarda ama ya sonra hevesim olucak mı bilmiyorum ama aldım gitti artık zamanla görücez kullanıp kullanmıyacağımızı :)

English homeden yine havlular aldımda elimle çekip koymam lazım yarın hepsini bir koyarım o yüzden bekletiyorum az az alıp koyunca olmuyo hem yarın battaniyemede kavuşucam çeyizci getirdiyse hehehe saat ve çerçevemiz aynı zaten :) bazen düşünüyorumda gerçekten abartıyoruz millet diyo kullancan mı şu bardak altlıklarını amerikan servislerini sonra düşünüyorum evet kullanıcam başlarda ama ya sonra hevesim olucak mı bilmiyorum ama aldım gitti artık zamanla görücez kullanıp kullanmıyacağımızı :)
sonunda kavuşucan battaniyene hayırlı olsun. 6. caddeden aldıklarıma resmen aşık oldum inş. en kısa sürede gelir. yakından da resimlerini eklerim. amerikan servisi aldığıma biraz bende pişman oldum ama onları gene başka bir şekilde de değerlendirebiliriz:)

Canim telden giriyorum nete aynayi nereden aldin belki yazmissindir ama ben goremedim ayna cok hosmus dogrusu

canım aynayı alamadım annemden veto yedim:)) altıncı caddede satılıyordu ama kampanya bitti şuanda

canım aldıkların çok güzel güle güle kulan bende dün eminönüne gittim birşeyler aldım o süzgeçten bulamadım yalnız ne tarafta kalıyor güral porselenle aynı hizada aşağdamı mağaza bilgisi yada yön tarif edermisin

kızlar battaniyem geldi çok güzel çok şeker bayıldım inceliği falan çok ideal birde pamukmuş alırken dikkat etmemiştim yumuşacık + çift taraflı da kullanılıyor bir taraf krem renk ağırlıklı diğer taraf pembe ağırlıklı :16:
tavsiye ederim :))
qdbd.jpg
açılmamış hali bu

fhw9.jpg
yatağa sermek isterdim ama tembellik ettim:)) halının üstüne serdim

ben bunu nasıl görmemişim çok hoş bundan alayım bende ne kadara almıştın canım sen çok güzel

bencede fiyatları harika hemen al gitsin :)) hepimişzin evleri birbirine benziyecek:))

bu arada bu ayna nasıl kızlar 22 tl ye gelecek. Bunu asacak bir yer bulurmuyum gereklimidir gereksiz midir. şimdiden almamam mı gerekir ne diyorsunuz?
Eki Görüntüle 839718

ne kadar güzel bir şey bu böyle makyaj aynası olarak kullanabilrsin nerde buuuuu çok cici :9:

ben bunu nasıl görmemişim çok hoş bundan alayım bende ne kadara almıştın canım sen çok güzel

GİZCİM ayşeğülün yerine ben cevap vereyim markafoni veya trendyol sitesinden almıştı bende alacaktım ama ayşeğül tüketmiş sağolsun :9:

Hafta sonu eminönüne gittiğimde biraç yere sordum mink markası var mı diye eminönünden de bakabilirsin tatlım

canım aldıkların çok güzel güle güle kulan bende dün eminönüne gittim birşeyler aldım o süzgeçten bulamadım yalnız ne tarafta kalıyor güral porselenle aynı hizada aşağdamı mağaza bilgisi yada yön tarif edermisin

canım eminönünün o taraflarına ilk defa gittim çok bilmiyorum ama tahtakale pazarı diye anılan bir cadde var hep hasır sepetler tahta kaşıklar satılıyor o sokakta küçük bir züccaciyeden aldım. abim buradan bir şey çıkmaz dedi bir girdim çok gzüel şeyler vardı:))
bu model battaniyeye de ilk defa denk geldim ve aşık oldum:)) markafoniden aldım. dün yada evvelsi gün gene indirime girmişti.

ne kadar güzel bir şey bu böyle makyaj aynası olarak kullanabilrsin nerde buuuuu çok cici :9:

altıncı caddedeydi canım ama alamadım ya:( annem izin vermedi ne gerek var belki evine uymaz vs. vs. bende almadım o yüzden.

canım eminönünün o taraflarına ilk defa gittim çok bilmiyorum ama tahtakale pazarı diye anılan bir cadde var hep hasır sepetler tahta kaşıklar satılıyor o sokakta küçük bir züccaciyeden aldım. abim buradan bir şey çıkmaz dedi bir girdim çok gzüel şeyler vardı:))
bu model battaniyeye de ilk defa denk geldim ve aşık oldum:)) markafoniden aldım. dün yada evvelsi gün gene indirime girmişti.

altıncı caddedeydi canım ama alamadım ya:( annem izin vermedi ne gerek var belki evine uymaz vs. vs. bende almadım o yüzden.

ayyyy şimdi kafam karıştı tahtakale kuru kahveci mehmet efeninin oradaki yoldan ilerleyince hasırcılar tahta kaşıklar çıkıyor orada hangi züccaciye vardır ki ben eminönüne çok gidip geldim ama bilemedim ayyy ben yine gittiğimde bakayım süzgeç ve kesme tahtam eksik gerçi bende eminönden bişiler aldım eklerim birazdan

bu model battaniye çok hoşuma gitti markaısnı yazıp birkaç site buldum 60 tl diyor napsam aceba

Back