• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

Ayşegülcüm nasılsın? Kutuların harika olmuş, benim de var böyle kaplanmış çiçekli bir kutum odamda çok güzel duruyor. kesinlikle böyle değerlendirebiliriz bi çok şeyi.
Ben sana bir şey danışacaktım. HAni şu cam bardak altlıkları var ya canım, sende pastalısı var galiba. Onların altı nasıl? Bardak filan kaymaz değil mii, ne bileyim cam olunca tedirgin oldum birazcık.

Ayşegülcüm nasılsın? Kutuların harika olmuş, benim de var böyle kaplanmış çiçekli bir kutum odamda çok güzel duruyor. kesinlikle böyle değerlendirebiliriz bi çok şeyi.
Ben sana bir şey danışacaktım. HAni şu cam bardak altlıkları var ya canım, sende pastalısı var galiba. Onların altı nasıl? Bardak filan kaymaz değil mii, ne bileyim cam olunca tedirgin oldum birazcık.

Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın. kutular gerçekten çok şeker oldu. odayada ayrı bir hava katıyorlar:)
canım eğer yanlış hatırlamıyorsam altlarında kare ya şekli dört tarafında siyah yuvarlaklar var kaymaması için.

Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın. kutular gerçekten çok şeker oldu. odayada ayrı bir hava katıyorlar:)
canım eğer yanlış hatırlamıyorsam altlarında kare ya şekli dört tarafında siyah yuvarlaklar var kaymaması için.

Anladım canım çok sağ ol... Çok sevdiğim bir model var da gidip gelip bakıyorum. BArdak kayar mı diye. Hadi altı korumalı üstünden kayar mı acaba:9::9: Alt tarafı bardak altlığı işte ama nasıl didikliyorum:9::9:

kızlar kutularım nasıl olmuş 1 milyoncudan aldığım yapışkanlı kağıtla yaptım. heralde bunu bilmeyen yoktur:)) bende çok kullanıyordum ayakkabı kutularını. valla şuan o kadar güzel oldular ki odama ferahlık getirdiler:))

rqqd.jpg

Canım ellerine saglik cok guzel olmus bunlar cok yaratıcı gule gule kullan

Ayşegüllll, dün sende gördükten sonra benimde bal kutusundan kendime yaptığım takı kutusu vardı ama dışı kötü gözüküyodu bal arı resimleri falan :1: dediğin kağıtlardan alıp akşam evde kapladım hemen çokta güzel olduu :16::16: fikir için teşekkürler :1: :13:

Nasılll ; $20131112_190908.jpg :16::16:

Anladım canım çok sağ ol... Çok sevdiğim bir model var da gidip gelip bakıyorum. BArdak kayar mı diye. Hadi altı korumalı üstünden kayar mı acaba:9::9: Alt tarafı bardak altlığı işte ama nasıl didikliyorum:9::9:
ben hiç düşünmedim alırken beğendim aldım:) ama çeyizin en küçük parçasını bile aşık olarak alıyoruz o yüzden bu kadar incelemek normal diye düşünüyorum:))
Çok güzel olmuş gerçekten. Ivır zıvır kutusu falan yapılabilir. Ellerine sağlık tatlım.:nazar:
teşekkür ederim canım:54:bende ıvır zıvır kutusu olarak kullanıyorum zaten
Canım ellerine saglik cok guzel olmus bunlar cok yaratıcı gule gule kullan
teşekkür ederim canım:54:
Ayşegüllll, dün sende gördükten sonra benimde bal kutusundan kendime yaptığım takı kutusu vardı ama dışı kötü gözüküyodu bal arı resimleri falan :1: dediğin kağıtlardan alıp akşam evde kapladım hemen çokta güzel olduu :16::16: fikir için teşekkürler :1: :13:

Nasılll ; Eki Görüntüle 859395 :16::16:
çok güzel olmuş canım. sonuçta o kutuları atmak istemiyorsan böyle bir kağıtla kaplarsak en azından içimize de sinmiş olur.

Ayşegülüm güle güle kullan kutucuklarını bayıldımm :16:

Ben de aldımm bu yapışkanlı kağıtlardan epey zaman önce ama hala beklemedeler ne yazık ki :6:

canım güle güle kullan hepsi çok güzeller darısı başımaa :)))
teşekkür ederim canım:54:
Ayşegülüm güle güle kullan kutucuklarını bayıldımm :16:

Ben de aldımm bu yapışkanlı kağıtlardan epey zaman önce ama hala beklemedeler ne yazık ki :6:
teşekkür ederim hayatım:54: sen bir sürü şey yapıyorsun zaten ben daha ilk defa denedim böyle bir şey:) beğenmene çok sevindim
Ayşegül muhteşem olmuş valla bnde deniycem bunu :17:

teşekkür ederim canım ebnim:54: dene dene çok şeker oluyorlar:)

kızlar bir iki ufak parça daha aldım

belki bunun mu hayalini kurdun diyebilirsiniz ama ben kurdum:) bu kavanozları kuzenimde görmüştüm. renklerini çok çok beğenmiştim tam bana hitap ediyordu.:16: a101 e geldiğini görünce babamı sabahın 9unda gönderdim almaya. iyikide göndermişim iş çıkışımda hiç kalmamıştı:)

j5j7.jpg

bu şeker şekerlikleri de mudodan aldım:) %40 indirimi + kargo bedavadan yararlandım 2 tane aldım. inş çok küçük çıkmazlar

$634842754861003282.jpg

Kavonozlar çok şirin. Saklama kapları kavonozları kadar işe yarayan bişey yok evde. Mutlaka hepsine ihtiyaç duyuluyor.
Bebimde şekerliğim kırılmıştı, şekerlik bakmam gerektiğini hatırladım. :))
Güle güle kullan Ayşegülcüm.

Kavonozlar çok şirin. Saklama kapları kavonozları kadar işe yarayan bişey yok evde. Mutlaka hepsine ihtiyaç duyuluyor.
Bebimde şekerliğim kırılmıştı, şekerlik bakmam gerektiğini hatırladım. :))
Güle güle kullan Ayşegülcüm.

inş. hepsi işime yarar ve evde koyacak yer bulurum:)) teşekkür ederim canım

kızlarr dayanadım gene bir şey aldım. uzun zamandır 6 kişilik yemek takımı arıyordum. güral yada kütahya 60-80 tl arası olan takımlardan

alırım diye düşünüyordum. ama o kadar gezdim baktım içime sinen işte bu diyebileceğim bir takım bulamadım.

altıncı cadde de bievin kampanyası var. orada bir takıma aşık oldum tam benlik ve çeyizime katıldı eğer sağa salim gelirse tabi:16:

$blu006.jpg biev 130 tl

sizce nasıl kalitesi falan iyimidir.

Son düzenleme:
kızlarr dayanadım gene bir şey aldım. uzun zamandır 6 kişilik yemek takımı arıyordum. güral yada kütahya 60-80 tl arası olan takımlardan

alırım diye düşünüyordum. ama o kadar gezdim baktım içime sinen işte bu diyebileceğim bir takım bulamadım.

altıncı cadde de bievin kampanyası var. orada bir takıma aşık oldum tam benlik ve çeyizime katıldı eğer sağa salim gelirse tabi:16:

Eki Görüntüle 869035 biev 130 tl

sizce nasıl kalitesi falan iyimidir.

canım çok beğendim çok güzel bievin kalitesine güveniyorum altıncıcaddede yemek takımımın bardaklaır var Rosemary napsam acaba alsammmı diyorum bernardodada var hesaplıuyınca bievinki daha avantajlı oluyor napmam lazım benim

Back