• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

Ayy canım canım markafoniden aldığıın baharatlıklarının kırılmadan geldiğine cok sevindim. Eminim mutfağına çok yakışacaktır.

Ayy canım canım markafoniden aldığıın baharatlıklarının kırılmadan geldiğine cok sevindim. Eminim mutfağına çok yakışacaktır.

teşekkür ederim canım. inan bende çok rahatladım. baharat takımına takmıştım zaten içime sinen takımada çok rastlamıyordum resimdekinden daha şeker. trendyol da sağolsun çok güzel paketlemiş zor açtım:)

bende bu modelleri begeniyorum canım mia nın henuz karar vermedim gerçi
Sence nasıl ?
$8806470020100-750x1046.jpg
$[img][5][1][900x1234].jpg

evet 65 pahalı ama değer mi konusuna gelince kesinlikle değer züccaciyede falan bulsan daha ucuza alırsın aslında ama bu modelleri hiç görmedim daha önce

bende bu modelleri begeniyorum canım mia nın henuz karar vermedim gerçi
Sence nasıl ?
Eki Görüntüle 854111
Eki Görüntüle 854113
canım çok güzeller. özellikle altta renkli olan tam benim tarzım. ben bunun küçüklerini eminönünde sordum 35 tl dedi. ben baharat takımı aldığımdan almadım.

evet 65 pahalı ama değer mi konusuna gelince kesinlikle değer züccaciyede falan bulsan daha ucuza alırsın aslında ama bu modelleri hiç görmedim daha önce
bende daha önce görmedim. şuan kampanyada değil inş. tekrar girerde bende alırım:)

Tatlım baharat takımın çok güzel geceliğine de bayıldım güle güle kullan :16:

teşekkür ederim hayatım:54:

kızlar kutularım nasıl olmuş 1 milyoncudan aldığım yapışkanlı kağıtla yaptım. heralde bunu bilmeyen yoktur:)) bende çok kullanıyordum ayakkabı kutularını. valla şuan o kadar güzel oldular ki odama ferahlık getirdiler:))

rqqd.jpg

kızlar kutularım nasıl olmuş 1 milyoncudan aldığım yapışkanlı kağıtla yaptım. heralde bunu bilmeyen yoktur:)) bende çok kullanıyordum ayakkabı kutularını. valla şuan o kadar güzel oldular ki odama ferahlık getirdiler:))

rqqd.jpg

aaa çokkk güzellll :16::16: ne güzel fikirr maşallah kız :9::nazar:

rqqd.jpg

:16::16: çok begendim çook güzel olmuş...
becerikli hatun :46::46::46:

rqqd.jpg
çok güzel canım becerikli arkadasım benim :16::16:

aaa çokkk güzellll :16::16: ne güzel fikirr maşallah kız :9::nazar:

:16::16: çok begendim çook güzel olmuş...
becerikli hatun :46::46::46:

çok güzel canım becerikli arkadasım benim :16::16:

teşekkür ederim kızlar. yaparken biraz sıkıldım tembellik ettim ama sonunda bitirdim:1: size de tavsiye ederim. desenli kutulara bir sürü para vermek yerine metresi 1 tl bu kağıtların çok ucuza böle şeker şeyler yapabiliriz.

rqqd.jpg

Aysegulcum harika gorunuyolar bunu bende yapmak istiyrm cok ama bu kagitlardan bulamadim tam olarak nerde satılırlar ki bizim ordaki bi milyoncularda yok:(

teşekkür ederim kızlar. yaparken biraz sıkıldım tembellik ettim ama sonunda bitirdim:1: size de tavsiye ederim. desenli kutulara bir sürü para vermek yerine metresi 1 tl bu kağıtların çok ucuza böle şeker şeyler yapabiliriz.

bunlar ayakakabı kutusu mu , sadece kapladınn mı canım :44: en alttaki çok güzelmiş :16: hatta englısh home modellerine benzıyoo söylemesen kimse anlamaz senin yaptığını :9::nazar:

rqqd.jpg

MaşaAllah ben hiç beceremem böyle şeyleri anca hazır alırım :D

Aysegulcum harika gorunuyolar bunu bende yapmak istiyrm cok ama bu kagitlardan bulamadim tam olarak nerde satılırlar ki bizim ordaki bi milyoncularda yok:(
teşekkür ederim canım. bizim burada sürekli gittiğim 1 tl ciler var ikisinde de var. çok çeşit yok bitek bu modeller hitap etti bana. artık başka semtlere gezmeye gittiğinde oradaki 1tlcilerde bulursun belki

bunlar ayakakabı kutusu mu , sadece kapladınn mı canım :44: en alttaki çok güzelmiş :16: hatta englısh home modellerine benzıyoo söylemesen kimse anlamaz senin yaptığını :9::nazar:

evet canım direk yapışkanlı kağıtla kapladım başka hiç bir şey yapmadım:) o benimde favorim. 2,5 metre daha aldım ondan bir kaç tane daha kaplıycam. senin demen gibi bana english homu anımsattı çiçekli şeyleri çok seviyorum

Back