Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayşegül'ün çeyiz köşesi
- Konu Sahibi aysegul34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?teşekkür ederim canım. mor ve pembe olmaları almama sebep olan unsurlar zaten:))Canım ne güzel ciciler almışsın kendine
Birde Mor mu mor oh Çoook Beğendim
Mutlulukla Kullanmak Nasip olsun İnşallah
teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindimCanım herşeyin bi harika mutlu günlerde kullan inşallah
onu görür görmez aşık oldum zaten çok şeker rengi deseni teşekkür ederim bu aradaGecelik çok hoşşş..
Güle güle kullan canım.
hehe bayıldım geceliğine ama bende de factodan pijaama takımı aldım almak istediğim şeyleri alınca hepsini birden paylaşıcam inat ettim güle güle kullan inş :)
teşekkür ederim canım. senin aldıklarını da en kısa sürede bekliyorum merak ettim şimdi:)
- 4 Şubat 2013
- 2.490
- 94
- 113
teşekkür ederim canım. mor ve pembe olmaları almama sebep olan unsurlar zaten:))
Bende Mor a hastayımmm :) Konuşmuştuk zaten hatırlıyorsan
Sırf o sevdam yüzünden Baharatlık Takımlarım falan hep başlıkları mor
Nevresim takımı olarak birtek mor almadım, Herkes şaşırmıştı mor renk bekliyorlardı
Bende Mor a hastayımmm :) Konuşmuştuk zaten hatırlıyorsan
Sırf o sevdam yüzünden Baharatlık Takımlarım falan hep başlıkları mor
Nevresim takımı olarak birtek mor almadım, Herkes şaşırmıştı mor renk bekliyorlardı
moru bende çok seviyorum. ama arada farklı renkler bende alıyorum. mutfak mor pembe yeşil. tekstil grubu mor pembe ağırlıklı ama arada mavi nar çiçeği renkleri de var:)
- 4 Şubat 2013
- 2.490
- 94
- 113
moru bende çok seviyorum. ama arada farklı renkler bende alıyorum. mutfak mor pembe yeşil. tekstil grubu mor pembe ağırlıklı ama arada mavi nar çiçeği renkleri de var:)
Evet canım :)
Yemek Takımınıda Karacanın Mor takımını istiyordum kii aldırmadılar o mor olmasın diye :)
Renkli bir takım aldım bende :)
Evet canım :)
Yemek Takımınıda Karacanın Mor takımını istiyordum kii aldırmadılar o mor olmasın diye :)
Renkli bir takım aldım bende :)
:)benim misafir takımım lila gümüş. gündelik 6 kişilik var sade beyaz oda mor olmasın dedim senin gibi
teşekkür ederim canımGule gule kullan canim cicilerini
Ayşegülüö güzel günlerde kullanmak nasip olsun geceliklerini bitanemm çok güzeller
amin canım inş:) teşekkür ederim
kızlar baharat takımım ve tuzluklarım geldi kazasız belasız çok şükür ve çok şekerler
dün arkadaşımla buyakaya ikea ya falan gittik bu şeker havluyuda english home dan 7 tl ye aldım
sizin için ikeadan bir kaç foto çektim ama foto çekmek gezinin sonunda aklıma gelince mutfak bölümü falan es geçilmiş oldu bir dahakine inş.
dün arkadaşımla buyakaya ikea ya falan gittik bu şeker havluyuda english home dan 7 tl ye aldım
sizin için ikeadan bir kaç foto çektim ama foto çekmek gezinin sonunda aklıma gelince mutfak bölümü falan es geçilmiş oldu bir dahakine inş.
- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 869
- 168
- 33
canımmm yeni aldıklarında pek güzel güle güle kullann
bir şey soracağım sanaa sende bunlardan var mı bilmiyorum da kanca ev in şöyle mutfak gereçleri var görmüşsündür sence kullanışlı olur mu almak istiyorum ama görüntüsü çok hoşş bir sorayım dedimmm
Eki Görüntüle 852702 Eki Görüntüle 852703 Eki Görüntüle 852704 Eki Görüntüle 852705 Eki Görüntüle 852706
teşekkür ederim canım. ben hiç kanca ev almadım bana da çok şeker geliyor bunlar ama. biraz tuzlu gibi o yüzden almayı düşünmüyorum. çok beğeniyorsan alabilirsin aklında kalmasın:)
arka sayfada kalmasın benim ciciler:)
kızlar baharat takımım ve tuzluklarım geldi kazasız belasız çok şükür ve çok şekerler
Eki Görüntüle 852687 Eki Görüntüle 852689
Eki Görüntüle 852687 Eki Görüntüle 852689
- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 869
- 168
- 33
teşekkür ederim canım. ben hiç kanca ev almadım bana da çok şeker geliyor bunlar ama. biraz tuzlu gibi o yüzden almayı düşünmüyorum. çok beğeniyorsan alabilirsin aklında kalmasın:)
evet banada pahalı geliyorlar 2şer 3er alıp tamamlarım anca seti o yüzden dedim birde kullanışsızsa boşa almış olmıyım diye :26:
çeyizlerine şu an toplam ne kadar harcadın biliyo musun canım
evet banada pahalı geliyorlar 2şer 3er alıp tamamlarım anca seti o yüzden dedim birde kullanışsızsa boşa almış olmıyım diye :26:
çeyizlerine şu an toplam ne kadar harcadın biliyo musun canım
genele yazarsan alan arkadaşlar kalitesi hakkında bilgi verirler sana
8000 tl küsür bir şey harcadım canım. şöyle bir bakınca baya şey almışım ben ya:)) sen ne kadar harcadın
- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 869
- 168
- 33
genele yazarsan alan arkadaşlar kalitesi hakkında bilgi verirler sana
8000 tl küsür bir şey harcadım canım. şöyle bir bakınca baya şey almışım ben ya:)) sen ne kadar harcadın
oo maşallah ben daha toplamda 200 tl anca harcamışımdır daha adam akıllı bir şeyim yok canım incik boncuk şeyler aldım biraz o kadar
oo maşallah ben daha toplamda 200 tl anca harcamışımdır daha adam akıllı bir şeyim yok canım incik boncuk şeyler aldım biraz o kadar
sende işin içine girmişsin sonuçta bir kaç aya sende bana yaklaşırsın merak etme. bu bağımlılığa düşen bir daha kurtulamıyor
- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 869
- 168
- 33
sende işin içine girmişsin sonuçta bir kaç aya sende bana yaklaşırsın merak etme. bu bağımlılığa düşen bir daha kurtulamıyor
ahahaha katılıyorumm aslında almak istediğim çok şey vardaa imkan yokk
aay çok tatlı ya iyiki almışsın ben alma zamanı gelince kesinlikle böyle bişey alırım ya bayıldım :)
evet bende çok beğendim:) 3 lü büyük takımı 65 tl çok pahalı geldi alsam mı almasam mı bilemedim. sen ne dersin