teşekkür ederim canımsaatten bende alıcaktım ama kargosu çok geldi :) güle güle kullan hepsini
görür görmez bende aşık oldum renkleri şekilleri tam benlik inş. sağa salim resimdeki gibi gelirler:)Hepsi birbirinden harika yaaaaaaaa
Ayşegüll cok güzellerrr.. Hayırlı olsun canım.
Aysegulcum harikalar ya cok begendim fiyatlarida harika bende almayi dusunuyrm bakalim belki ceyizdas olurz guzel gunlerdr kullan:)
Canım çook güzelll bn çok begendim fiyatıda uygunmuşbencede fiyatları harika hemen al gitsin :)) hepimişzin evleri birbirine benziyecek:))
bu arada bu ayna nasıl kızlar 22 tl ye gelecek. bunu asacak bir yer bulurmuyum gereklimidir gereksiz midir. şimdiden almamam mı gerekir ne diyorsunuz?
Eki Görüntüle 839718
Canım çook güzelll bn çok begendim fiyatıda uygunmuş
Ayşegülümmm bakıyorum da başlanmış dekorasyon ürünlerineDaha erken diyordun ama alınacaklar bitince dekorasyona sarıyorsun demiştim sana hatırlarsan Bana benziyorsun git gide cancağızımm
Hepsi birbirinden güzel bayıldımmKredi kartım yatsın da ben de aliyim bişickler
hiç sorma ben bir şey almadım almam diye büyük konuştum ama valla takır takır alıyorumo kadar güzeller ki bunları her yerde kullanırım diye düşünüyorum:) sen bir şeyler almıyormusun . aldıysan eklede gözümüz gönlümüz açıldın biraz:))
Önceki aldıkklarımdan eklemediklerimi eklerim canım ama bu ay çeyiz almasam iyi olur ev için ihtiyaçlarım var demiştim hatırlarsın onlara öncelik vericem inşallah
teşekkür ederim canımiş yerimden arkadaşımada bir kaç şey aldım o yüzden kargo parasını paylaştık:)
Bende öyle yaptım aldım bişeyleraynada güzelmiş
teşekkür ederim canımiş yerimden arkadaşımada bir kaç şey aldım o yüzden kargo parasını paylaştık:)
Bende öyle yaptım aldım bişeyleraynada güzelmiş
aldıklarının resimlerini gösterde bizde görelim ne aldın:)) ayna için annemden şimdilik veto yedim. gereksizmiş belki koyacak yer bulamazmışım vs. vs. vs.:))
aldıklarının resimlerini gösterde bizde görelim ne aldın:)) ayna için annemden şimdilik veto yedim. gereksizmiş belki koyacak yer bulamazmışım vs. vs. vs.:))
English homeden yine havlular aldımda elimle çekip koymam lazım yarın hepsini bir koyarım o yüzden bekletiyorum az az alıp koyunca olmuyo hem yarın battaniyemede kavuşucam çeyizci getirdiyse hehehe saat ve çerçevemiz aynı zaten :) bazen düşünüyorumda gerçekten abartıyoruz millet diyo kullancan mı şu bardak altlıklarını amerikan servislerini sonra düşünüyorum evet kullanıcam başlarda ama ya sonra hevesim olucak mı bilmiyorum ama aldım gitti artık zamanla görücez kullanıp kullanmıyacağımızı :)
sonunda kavuşucan battaniyene hayırlı olsun. 6. caddeden aldıklarıma resmen aşık oldum inş. en kısa sürede gelir. yakından da resimlerini eklerim. amerikan servisi aldığıma biraz bende pişman oldum ama onları gene başka bir şekilde de değerlendirebiliriz:)English homeden yine havlular aldımda elimle çekip koymam lazım yarın hepsini bir koyarım o yüzden bekletiyorum az az alıp koyunca olmuyo hem yarın battaniyemede kavuşucam çeyizci getirdiyse hehehe saat ve çerçevemiz aynı zaten :) bazen düşünüyorumda gerçekten abartıyoruz millet diyo kullancan mı şu bardak altlıklarını amerikan servislerini sonra düşünüyorum evet kullanıcam başlarda ama ya sonra hevesim olucak mı bilmiyorum ama aldım gitti artık zamanla görücez kullanıp kullanmıyacağımızı :)
Canim telden giriyorum nete aynayi nereden aldin belki yazmissindir ama ben goremedim ayna cok hosmus dogrusu
canım aynayı alamadım annemden veto yedim:)) altıncı caddede satılıyordu ama kampanya bitti şuanda
kızlar battaniyem geldi çok güzel çok şeker bayıldım inceliği falan çok ideal birde pamukmuş alırken dikkat etmemiştim yumuşacık + çift taraflı da kullanılıyor bir taraf krem renk ağırlıklı diğer taraf pembe ağırlıklı
tavsiye ederim :))
açılmamış hali bu
yatağa sermek isterdim ama tembellik ettim:)) halının üstüne serdim
bencede fiyatları harika hemen al gitsin :)) hepimişzin evleri birbirine benziyecek:))
bu arada bu ayna nasıl kızlar 22 tl ye gelecek. Bunu asacak bir yer bulurmuyum gereklimidir gereksiz midir. şimdiden almamam mı gerekir ne diyorsunuz?
Eki Görüntüle 839718
ben bunu nasıl görmemişim çok hoş bundan alayım bende ne kadara almıştın canım sen çok güzel
canım aldıkların çok güzel güle güle kulan bende dün eminönüne gittim birşeyler aldım o süzgeçten bulamadım yalnız ne tarafta kalıyor güral porselenle aynı hizada aşağdamı mağaza bilgisi yada yön tarif edermisin
ben bunu nasıl görmemişim çok hoş bundan alayım bende ne kadara almıştın canım sen çok güzel
ne kadar güzel bir şey bu böyle makyaj aynası olarak kullanabilrsin nerde buuuuu çok cici
canım eminönünün o taraflarına ilk defa gittim çok bilmiyorum ama tahtakale pazarı diye anılan bir cadde var hep hasır sepetler tahta kaşıklar satılıyor o sokakta küçük bir züccaciyeden aldım. abim buradan bir şey çıkmaz dedi bir girdim çok gzüel şeyler vardı:))
bu model battaniyeye de ilk defa denk geldim ve aşık oldum:)) markafoniden aldım. dün yada evvelsi gün gene indirime girmişti.
altıncı caddedeydi canım ama alamadım yaannem izin vermedi ne gerek var belki evine uymaz vs. vs. bende almadım o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?