ayşegül'ün çeyiz köşesi

Kızzz ayşegülllll , bitirmedin mi dahaaa

ne çok şey aldın canımmm gözüm kalıyoo haberin olsun

ben artık almıyorum

ilk sayfamı güncelledim kızlar bilginiz olsun

ayşeğülcüm ilk sayfayı nasıl güncelliyorsun ben yapamıyorum bir türlü

tantitoniye bakarken ben bu kalıbı alıp almamak arasında kararsz aklmıştım ama rengi de çok hoşuma gitti :)
güle güle kullan cicilerini sırada enelr var :)

Harika şeyler almışssınnnnnnnEmiönünde o süzgeçten bende buldum fakat çok minnaktı o yüzden almadım büyügüde yoktuTabakalardan bakındım bulamadım

Kızzz ayşegülllll , bitirmedin mi dahaaa

ne çok şey aldın canımmm gözüm kalıyoo haberin olsun

ben artık almıyorum
valla al al bitiremiyorum sürekli buda lazım modunda bir şeyler alıyorum. ama inş. daha bir şey almam diye umut ediyorum::))

aynen rengine mest oldum botu şekli de çok güzeldi almazsam olmazdı:)) resimleri paintte düzenliyorum ImageShack® - Online Photo and Video Hosting sitesinden düzenlediğim resmi seçip forum kodunu sayfama yapıştırıyorum.

Harika şeyler almışssınnnnnnnEmiönünde o süzgeçten bende buldum fakat çok minnaktı o yüzden almadım büyügüde yoktuTabakalardan bakındım bulamadım

teşekkür ederim hayatım süzgeçten 2 tane kalmıştı boyutlarıda güzeldi hemen kaptım:)) tabakları tabelasında porland yazan küçük bir dükkanda buldum 12 tane almadığıma pişman oldum

kızlar battaniyem geldi çok güzel çok şeker bayıldım inceliği falan çok ideal birde pamukmuş alırken dikkat etmemiştim yumuşacık + çift taraflı da kullanılıyor bir taraf krem renk ağırlıklı diğer taraf pembe ağırlıklı
tavsiye ederim :))
açılmamış hali bu

yatağa sermek isterdim ama tembellik ettim:)) halının üstüne serdim

ayşeğülllllllll bana yardımm ettt yapamıyorum bir türlü deliricemmm yaaaa

Kızlar 6. caddede yarısı bizden kampanyası var ben çok sevdim bu kampanyayı daha bir şey almam diyordum ama gene dayanamadım:))

Takı kutum. rengi çok hoşuma gitti büyüklüğü falan harika her rengede yakışacağını düşünüyorum 20 tl ye geldi bu

saatim rengine modeline aşık oldum mutfağımada uyacağına eminim daha önceden aldığım saati anneme vericem

buna da çok aşık oldum 7,5 tl ye aldım

ilk defa çerçeve aldım. renklerine bayıldım boyutuda ufak ama farketmez:) 5,5 tl

yani kısacası kızlar hepsine aşık oldum

hepsi çok güzeller :)

arka sayfada kalmasın benim güzellerim:))

Kızlar 6. caddede yarısı bizden kampanyası var ben çok sevdim bu kampanyayı daha bir şey almam diyordum ama gene dayanamadım:))

Eki Görüntüle 838766 Takı kutum. rengi çok hoşuma gitti büyüklüğü falan harika her rengede yakışacağını düşünüyorum 20 tl ye geldi bu

Eki Görüntüle 838767 saatim rengine modeline aşık oldum mutfağımada uyacağına eminim daha önceden aldığım saati anneme vericem

Eki Görüntüle 838777 buna da çok aşık oldum 7,5 tl ye aldım

Eki Görüntüle 838778 ilk defa çerçeve aldım. renklerine bayıldım boyutuda ufak ama farketmez:) 5,5 tl

yani kısacası kızlar hepsine aşık oldum

çok güzeller..güle güle kullan.... ben de ekledim bir tanesini ama yarısını almadı.nasıl yapıyoruz :26:

Hepsi birbirinden harika yaaaaaaaa

Ayşegüll cok güzellerrr.. Hayırlı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…