• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

ayşeğülcüm çok güzelmiş aldıkların bayıldımm güle güle kullan :16:

Çoktatlılar yahu bayıldımmmmmm:nazar:

çok hoş ve şık ve güzel

ayşeğülcüm çok güzelmiş aldıkların bayıldımm güle güle kullan :16:

ayşegülcümm aldık aldık aldık bitiremedik :) ne baharatlığımız biter ne tuzluğumuz :))
maşallah maşallah

teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim:)) valla al al bitmiyor ki gözüm hala çeyizde:)

teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim:)) valla al al bitmiyor ki gözüm hala çeyizde:)

benimde kızlar gözüm hiç doymuyo.hep daha fazlasını alıyorum.sizce bence bencillik mi ediyorum diye soruyorum kendime :20:
bir borç bitmeden ötekini almaya çalışıyorum.sanki bugün evleniyorum.da allah hepimizin yardımcısı olsun kızlarrrrrr

bitmezzzzzzz bu alışverişler ayşegülcüm.benki 1,5 senedir alıyorum.hala eksigim olduğunu görüyorum.en son alışveriş yaptığım gün dündü.

aynen bende 1,5 senedir alıyorum:)) en son arife günü aldım. kargoda gelecek ürünlerim var:) bir dünya bakalım nerede duracağız:)
bu arada yeni aldıklarımı ekliycem bir kaç dakkaya

aynen bende 1,5 senedir alıyorum:)) en son arife günü aldım. kargoda gelecek ürünlerim var:) bir dünya bakalım nerede duracağız:)
bu arada yeni aldıklarımı ekliycem bir kaç dakkaya

artık evde bin takla atıyorum kargoları babam karşılamasın diye. gören her komşu bi kargomu alıyor babam evden gidince çıkıp apartmandan topluyorum kargolarımı :) napimmmm hastalık gibi oldu almadan duramıyorum :)

abimi ikna ettim pazartesi eminönüye sürükledim onu:) şarkhan malesef kapalıydı ama ben genede çok şeker şeyler buldum:16:

xtul.jpg
bu süzgeci burada bir kaç arkadaşta görmüştüm. bende görünce dayanamadım aldım hemen:) abimin pazarlığıyla 15 tl

kij4.jpg
2 tane almıştım daha önce başka bulamamıştım diye üzülmüştüm. züccaciyenin birinde 1,85 tlye aldım tanesini. markası porland

w1le.jpg
Nihalem. 3tl
3n6a.jpg
tahta kaşıklarım 6 tl
c0fi.jpg
saklama kabım en büyük boyu 3 tane aldım 9 tl tanesi
v1bf.jpg
tantitoni kek kalıbım rengine şekline aşık oldum 15 tl küsür bir şey

resimler biraz büyük ve fazla net değil ama idare edin artık:)

abimi ikna ettim pazartesi eminönüye sürükledim onu:) şarkhan malesef kapalıydı ama ben genede çok şeker şeyler buldum:16:

xtul.jpg
bu süzgeci burada bir kaç arkadaşta görmüştüm. bende görünce dayanamadım aldım hemen:) abimin pazarlığıyla 15 tl

kij4.jpg
2 tane almıştım daha önce başka bulamamıştım diye üzülmüştüm. züccaciyenin birinde 1,85 tlye aldım tanesini. markası porland

w1le.jpg
Nihalem. 3tl
3n6a.jpg
tahta kaşıklarım 6 tl
c0fi.jpg
saklama kabım en büyük boyu 3 tane aldım 9 tl tanesi
v1bf.jpg
tantitoni kek kalıbım rengine şekline aşık oldum 15 tl küsür bir şey

resimler biraz büyük ve fazla net değil ama idare edin artık:)
canım kapalıçarşıda şarkhanda kredi kartı geçerlimi

canım kapalıçarşıda şarkhanda kredi kartı geçerlimi

bende kendimi engelliyemiyorum malesef arefe günüde aldım bi ton şey.hayırlı olsun tatlım aldıkların

canım şarkhan kapalıydı. ben başka yerden aldım bunları. ve kart geçiyordu. bende kendime bir şey almayı neredeyse bıraktım bütün parayı çeyize harcıyorum:)

Aysegulcum aldiklarin hayrli olsun canim cokciviler yine buarada brnim suzgecten almissin sende belkide ayni yerden almiszdr suzgec kardesi olduk guzrl gunlerde kullan:):1:

Ayşegülcüm görmeyeli ne güzel ciciler almışsınnn sennnn :16: Güle güle kullan canım benim :16:

Back