- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoktatlılar yahu bayıldımmmmmm
çok hoş ve şık ve güzel
ayşeğülcüm çok güzelmiş aldıkların bayıldımm güle güle kullan
ayşegülcümm aldık aldık aldık bitiremedik :) ne baharatlığımız biter ne tuzluğumuz :))
maşallah maşallah
teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim:)) valla al al bitmiyor ki gözüm hala çeyizde:)
teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim:)) valla al al bitmiyor ki gözüm hala çeyizde:)
bitmezzzzzzz bu alışverişler ayşegülcüm.benki 1,5 senedir alıyorum.hala eksigim olduğunu görüyorum.en son alışveriş yaptığım gün dündü.
aynen bende 1,5 senedir alıyorum:)) en son arife günü aldım. kargoda gelecek ürünlerim var:) bir dünya bakalım nerede duracağız:)
bu arada yeni aldıklarımı ekliycem bir kaç dakkaya
allahım hepsini içine sindire sindire kullandırsın canım. huzurla. aşkla.
Hayırlı olsun çok güzeller ayşegülcüm
canım kapalıçarşıda şarkhanda kredi kartı geçerlimiabimi ikna ettim pazartesi eminönüye sürükledim onu:) şarkhan malesef kapalıydı ama ben genede çok şeker şeyler buldum
bu süzgeci burada bir kaç arkadaşta görmüştüm. bende görünce dayanamadım aldım hemen:) abimin pazarlığıyla 15 tl
2 tane almıştım daha önce başka bulamamıştım diye üzülmüştüm. züccaciyenin birinde 1,85 tlye aldım tanesini. markası porland
Nihalem. 3tl
tahta kaşıklarım 6 tl
saklama kabım en büyük boyu 3 tane aldım 9 tl tanesi
tantitoni kek kalıbım rengine şekline aşık oldum 15 tl küsür bir şey
resimler biraz büyük ve fazla net değil ama idare edin artık:)
aynen bende 1,5 senedir alıyorum:)) en son arife günü aldım. kargoda gelecek ürünlerim var:) bir dünya bakalım nerede duracağız:)
bu arada yeni aldıklarımı ekliycem bir kaç dakkaya
canım kapalıçarşıda şarkhanda kredi kartı geçerlimi
bende kendimi engelliyemiyorum malesef arefe günüde aldım bi ton şey.hayırlı olsun tatlım aldıkların
Aysegulcum aldiklarin hayrli olsun canim cokciviler yine buarada brnim suzgecten almissin sende belkide ayni yerden almiszdr suzgec kardesi olduk guzrl gunlerde kullan:)
Ayşegülcüm görmeyeli ne güzel ciciler almışsınnn sennnn Güle güle kullan canım benim