ayşegül'ün çeyiz köşesi

etamin çok kolay canım uğraş zaman geçer işte[/QUOTE]

etamin değilde şimdi ilk düşündüğüm şey bizim evde kocaman bir çerçeve var onu beyaza boyucam içine bizim grafikerlerden bir resim bastırıcam kendi beğendiğim kenarlarınada tülden şerit geçicem bakalım nasıl olucak

etamin çok kolay canım uğraş zaman geçer işte

etamin değilde şimdi ilk düşündüğüm şey bizim evde kocaman bir çerçeve var onu beyaza boyucam içine bizim grafikerlerden bir resim bastırıcam kendi beğendiğim kenarlarınada tülden şerit geçicem bakalım nasıl olucak [/QUOTE]

güzel olacağa benziyor biran önce yapta bakalım nasıl olmuş:)

güzel olacağa benziyor biran önce yapta bakalım nasıl olmuş:)[/QUOTE]

yapıp hemen fotoğrafını çekicem fazla oyalamaz beni heralde bi akşamda yaparım önce resim gelsin

Ayşegül geçen ben de şok marketten aldım bu pembe roc marka bıçakları

Dehşet kesiyor yaw icat edenden Allah razı olsun

Güle güle kullan çok güzeller

Ayşegül geçen ben de şok marketten aldım bu pembe roc marka bıçakları

Dehşet kesiyor yaw icat edenden Allah razı olsun

bıcaklarında cok güzelmiş canım bende cok seviyorum bunları inşallah memnun kalırız

teşekkür ederim kızlar. rengi çok şeker ayrıca iş yerinde de kullanılıyor dediğiniz gibi harika kesiyor

Ayşegül süper geldin bana şimdi sayfalara bakiyordum etamin tablonu gördüm. Bende yabancı forum sitelerinden taslagini indirmistim o kadar güzel modeller vardıki sana sorularim olacak,iplik olarak saten kullanilabilirmi?Benim kızkardeşim de mutfağını.toz.pembe,country yaptı Kendisino tebrik ediyorum mesela ben bile hep kırmızı beyaz aldığım halde arada yesillerim.filanda var onun.lambasina kadar herşeyi pembe birgün.resimlerim sizin için :)

canım ben normal parlak olmayan etamin ipleri kullanıyorum. annemden ne gördüysem başka nasıl olur bilmiyorum o kadar tecrübeli değilim. kardeşinin de mutfağının resmini çok merak ettim en kısa sürede fotolarını bekliyorum. bu arada elinde ki şablonlarıda merak ettim sana mail adresimi göndersem bana mail atabilirmisin

canım ben normal parlak olmayan etamin ipleri kullanıyorum. annemden ne gördüysem başka nasıl olur bilmiyorum o kadar tecrübeli değilim. kardeşinin de mutfağının resmini çok merak ettim en kısa sürede fotolarını bekliyorum. bu arada elinde ki şablonlarıda merak ettim sana mail adresimi göndersem bana mail atabilirmisin

kızlar yeni cicilerim aklıma takılan bir eksiğim daha gitmiş oldu. içime de sindi çok şükür

bu modelin pasta fanusu kaşıklık ve peçeteliğini almıştım. bunlarla birlikte takım oldu

morhipodan 82 tl ye aldım. acaba pahalıya mı aldım diye düşünmedim değil. yakından gözüme hoş gelmezse geri gönderirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…