kızlar yeni cicilerimaklıma takılan bir eksiğim daha gitmiş oldu. içime de sindi çok şükür
bu modelin pasta fanusu kaşıklık ve peçeteliğini almıştım. bunlarla birlikte takım oldu
Eki Görüntüle 790651 Eki Görüntüle 790652
morhipodan 82 tl ye aldım. acaba pahalıya mı aldım diye düşünmedim değil. yakından gözüme hoş gelmezse geri gönderirim artık
canım bende beğeniyorum bunları çok güzel bir seçim yapmışsın ben beğendim
teşekkür ederim canım. mor pembe ve aralarda yeşil olacak. rengarenk şeker gibi bir mutfağım olacak inş
Teşekkür ederim canım. inş yakından da hoşuma gider
kesinlikle çook şeker bir mutfagınız olacak insanın o mutfaktan çıkası gelmez güle güle kullanın rabbim agzınızın tadını bozmasın
inşallah burdan bakılınca gayet güzel ama eldede kötü çıkıcağını düşünmüyorum
canım cok güzel yeni cicilerinde
mor sevdalımm yeni morlu cicilerin çok güzelmiş, güzel günlerde kullan inşallah tatlım
kızlar 1v1y den bugün alışveriş yaptım ilk defa
Eki Görüntüle 795280 cemilenin bu çay takımın 14 tl ye aldım kargo da bedavaydı:). 2 takım alacaktım ama malesef ki kalmamış bende 1 takım alabildim. inş. kırılmadan sağa salim gelir.
bu site sizce güvenilir mi
Çok güzelmiş ayşegülcüm bn oradan hiç alışveriş yapmadım , inşallah kırılmadan gelirkızlar 1v1y den bugün alışveriş yaptım ilk defa
Eki Görüntüle 795280 cemilenin bu çay takımın 14 tl ye aldım kargo da bedavaydı:). 2 takım alacaktım ama malesef ki kalmamış bende 1 takım alabildim. inş. kırılmadan sağa salim gelir.
bu site sizce güvenilir mi
Çok güzelmiş ayşegülcüm bn oradan hiç alışveriş yapmadım , inşallah kırılmadan gelir
güle güle kullan tatlımcım :) 1v1y den hep alışveriş yapar mısın?
Çok kibarlar canmm güle güle kullankızlar annemle dün çağrı markete gittik görür görmez aşık oldum. kime mi çay tabaklarına
resimler net değil ama idare eder
Eki Görüntüle 798262 Eki Görüntüle 798263 krem rengi kenarları gümüş Eki Görüntüle 798264 cemileden aldığım bardaklarla yakışacak diye düşünüyorum
tabi daha bardaklar elime ulaşmadı sağa salim bir gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?