ayşegül'ün çeyiz köşesi

iyi yapmıssın canım
evet bende öyle düşünüyorum
Çok güzel yahu bende bir daha gelirse alcm bunlardan a101 de yok buralarda içimde kaldı

inş. tekrardan gelir canım. bende alsam mı almasam mı diye düşünürken en son gittiğimde tekrar görünce dedim bunlar benim kısmetim aldım gitti. gerçekten çok güzel

antin kuntin şeyleri eksiksiz getiren a101 o hafta nedense eksik getirdi bizim buraya. ne bardak altlığı ne servis kaşığı çatalı ne de peçetelik alabildim.

ama iyi yapmışssın tatlım buldun mu kaçırmayacaksın :) mesela a101 çay bardaklarından iyi ki almışım diyorum şu kalpli pembe olandan :)

en azından çay bardağını bulmuşsun onlarda çok güzel. gidip geldim gidip geldim bardak altlıkları hep oradaydı almadım baktım başkası alıyor dayanamadım ondan önce aldım çok şeker inş. gene gelir alamadıklarını alırsın canım.

Ayy ayşegül senin çeyizlerine bayılıyorummm

Gördükçe hevesleniyorum şu an için alamıyorum ve kuduruyorumm

kızlar yeni ciciler

bu büyük boy çaydanlığı ev hediyesi olarak getirdiler doğru çeyize attım bende kulpları lila olmasaydı almazdım ama

kaşıklığım kullanışlı geldi rengi de mor yeşil desende basit göz yormuyor aldım gitti küçük süzgeç büyüğüyle takım olsun dedim

a101 bardak altlığımı bende fotoladım:)

buda etamin tablom ben yaptım

hepsi çok güzel canımm

düğün yok mu ufuktaa

aysegül masallah sana canım

suan cıksa biri karsına yarın evlenebilecek durumdasın valla benim gibi ceyiz düzeceğim diye 2 sene beklemene gerek yok

etamin tablona bayıldımmmm tam mutfaklık... ellerine sağlık

doğru diyorsun canım en fazla bir ay içinde evlenirim ben annem bazen şüpeleniyorum senden ne bu çeyiz merakı kaçıcan mı yoksa diyor teşekkür ederim canım bu arada modeli çok hoşuma gitti işledim inş. bunu asacağım güzel bir mutfağım olur

evet öyle oluır valla o kadar çok eşyan olmuş kiii
ev eşya doldu . bende anlamadım nasıl oldu. bu çeyiz hastalık gibi oldu al al sürekli bitmiyor gibi geliyor eksik

valla benim inşallah seneye sözüm olacak 2 yıldır devam eden ilişkim var ama iki üç küçük bir şeyler dışında hiiç bişeyim yokk

almak istiyorum ama annem çok erken diyo hevesimi kırıyor hepp

benim annemde öyle diyordu. sen al al bir bakmışsın annen senden hevesli olmuş bizde öyle olmuştu:)

kızlar tam 1 ay önce sanal pazardan bu modelin kahve kaşığını sipariş vermiştim. ama bir türlü gelmek bilmedi. bende en sonunda beni oyalayan satışçıya telefonda saydım baya. kahve kaşığı stoklarında yok ben kandırıyorlar bende çay kaşığını istedim onun yerine. özür mahiyetinde bana 2 kutu göndermişler 15 tl ye 24 tane can canan çay kaşığım oldu. çok şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…