- 17 Nisan 2013
- 630
- 6
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayşegülümm son aldıklarını güle güle kullan canım, bardaklar umarım kırılmadan eline ulaşır
bugün ben de çay tabakları aldım çeyizime yakında ekliycem inşallah
ay o tabaklar ne ciciymiş öyle bayıldım. çay içmeyi hiç sevmem bunları görünce içesi gelir insanın. ^^
Ne kadar da anlamlı ve güzeller tatlımm güle güle kullandondurmalıklarım. 3 tane. renkleri çok güzel dimi bunları tam tamına 12 sene önce 12 yaşındayken anneme ben anneler gününde annecime almıştım şimdi de o benim çeyizimde kullanmam için bana veriyor
Eki Görüntüle 798907 Eki Görüntüle 798908
Ne kadar da anlamlı ve güzeller tatlımm güle güle kullan
Vitrininde yadigar o larak saklarsın o haldeteşekkür ederim canım. kullanmaya kıyamam sanırım
inş. evlenip o zamanları da görürüz canımVitrininde yadigar o larak saklarsın o halde
ayşegülcüm merhaba,
güle güle kullan bütün cicilerini inşallah
ilk mesajındaki resimlerde kendi uyku takımımı görünce yazmadan edemedim, şu mor üzerinde sol anahtarı olan taç takım var ya benim de var ondan, sadece mevsim geçişlerinde 1'er ay olmak üzere 2 kez kullandım ve kendisinden nefret ettim, koyu renk olduğundan sanırım acayip toz topluyor...makinede de yıkadım fakat ilk haline dönmedi, hani belki tanıdığın bi yerden aldıysan değiştirebilirsin diye yazayım dedim...
mutluluklar dilerim ayrıca:)
kızlar 1v1y den aldığım siparişlerim geldi
çay bardağı almıştım çay tabağı geldi hem yanlış hemde kırık geldi
iş yerimden arkadaşıma da tava almıştık kulpu kırık geldi.
almışlar direk kutuya koymuşlar düzgün paketleme yok çıtçıtlı naylonu almışlar içine koymuşlar dalga geçer gibi sarmamışlar ürüne:)
biraz markafoniye benzemiş bu durumda. gün içinde iade edicem. çok sinir bi durum kesinlikle tavsiye etmiyorum kırılacak bir şey almayın.
teşekkür ederim canımHayırlı ve uğurlu olsun canım, çok güzeller.
Telafi etmiyorlar mı canım bi görüş bence önce, çünkü beğendiğin hoşuna giden bi ürün aldın. Eğer telafi edemezlerse iade eder paranı geri alırsın :) Kargo çok kötü taşıyor bence kargoda en az gönderen firma kadar hatalı...
Aaa üzüldüm yaa ayşegüll umarım sorun çıkarmadan hallederler :26:
teşekkür ederim canım
görüştüm canım ürün ellerinde varsa gönderecekler yoksa para iadesi yapacaklar. iki tarafta hatalı. ama bir evim net altıncı cadde öyle paketliyorlarki açerken bile zorlanıyorsun niye onların ki kırılmıyor. garanti iş yapmıyorlar.
Tabi paketlemeyi düzgün yapmaları lazım yoksa kargo firmalarının çeliği kırdıklarını bile bilirim
İşin içindeyim çünkü...
Ayşegülcüm kırık gelmesine üzüldüm aldıklarının, inşallah hatalarını telafi ederler en kısa zamanda
kargoya baştan güvenmemek lazım. bizim iş yerinden teslim alırken ürünleri aracın içindeki diğer paketleri kaldırıp atıyorlar.
bence ürünleri paketlemeye biraz daha masraf yapsalar uzun vade de daha karlı çıkarlar:)