• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

:9: iyi yapmıssın canım
evet bende öyle düşünüyorum:1:
Çok güzel yahu bende bir daha gelirse alcm bunlardan a101 de yok buralarda içimde kaldı :31:

inş. tekrardan gelir canım. bende alsam mı almasam mı diye düşünürken en son gittiğimde tekrar görünce dedim bunlar benim kısmetim aldım gitti. gerçekten çok güzel:16:

antin kuntin şeyleri eksiksiz getiren a101 o hafta nedense eksik getirdi bizim buraya. ne bardak altlığı ne servis kaşığı çatalı ne de peçetelik alabildim. :(

ama iyi yapmışssın tatlım buldun mu kaçırmayacaksın :) mesela a101 çay bardaklarından iyi ki almışım diyorum şu kalpli pembe olandan :)

antin kuntin şeyleri eksiksiz getiren a101 o hafta nedense eksik getirdi bizim buraya. ne bardak altlığı ne servis kaşığı çatalı ne de peçetelik alabildim. :(

ama iyi yapmışssın tatlım buldun mu kaçırmayacaksın :) mesela a101 çay bardaklarından iyi ki almışım diyorum şu kalpli pembe olandan :)

en azından çay bardağını bulmuşsun onlarda çok güzel. gidip geldim gidip geldim bardak altlıkları hep oradaydı almadım baktım başkası alıyor dayanamadım ondan önce aldım:1: çok şeker inş. gene gelir alamadıklarını alırsın canım.

Ayy ayşegül senin çeyizlerine bayılıyorummm :16::16:

Gördükçe hevesleniyorum şu an için alamıyorum ve kuduruyorumm :9:

kızlar yeni ciciler

bu büyük boy çaydanlığı ev hediyesi olarak getirdiler doğru çeyize attım bende kulpları lila olmasaydı almazdım ama:1:
$DSC09905.jpg

kaşıklığım kullanışlı geldi rengi de mor yeşil desende basit göz yormuyor aldım gitti:1: küçük süzgeç büyüğüyle takım olsun dedim
$DSC09899.jpg $DSC09900.jpg

a101 bardak altlığımı bende fotoladım:)
$DSC09898.jpg

buda etamin tablom ben yaptım:6:
$DSC09904.jpg

kızlar yeni ciciler

bu büyük boy çaydanlığı ev hediyesi olarak getirdiler doğru çeyize attım bende kulpları lila olmasaydı almazdım ama:1:
Eki Görüntüle 782433

kaşıklığım kullanışlı geldi rengi de mor yeşil desende basit göz yormuyor aldım gitti:1: küçük süzgeç büyüğüyle takım olsun dedim
Eki Görüntüle 782436 Eki Görüntüle 782437

a101 bardak altlığımı bende fotoladım:)
Eki Görüntüle 782444

buda etamin tablom ben yaptım:6:
Eki Görüntüle 782440

hepsi çok güzel canımm:16::16:

düğün yok mu ufuktaa :27:

aysegül masallah sana canım :9:

suan cıksa biri karsına yarın evlenebilecek durumdasın valla benim gibi ceyiz düzeceğim diye 2 sene beklemene gerek yok :9:

etamin tablona bayıldımmmm tam mutfaklık... ellerine sağlık :16:

aysegül masallah sana canım :9:

suan cıksa biri karsına yarın evlenebilecek durumdasın valla benim gibi ceyiz düzeceğim diye 2 sene beklemene gerek yok :9:

etamin tablona bayıldımmmm tam mutfaklık... ellerine sağlık :16:

doğru diyorsun canım en fazla bir ay içinde evlenirim ben:1: annem bazen şüpeleniyorum senden ne bu çeyiz merakı kaçıcan mı yoksa diyor:1::1: teşekkür ederim canım bu arada modeli çok hoşuma gitti işledim inş. bunu asacağım güzel bir mutfağım olur:16:

evet öyle oluır valla o kadar çok eşyan olmuş kiii :51::51:
:D ev eşya doldu . bende anlamadım nasıl oldu. bu çeyiz hastalık gibi oldu al al sürekli bitmiyor gibi geliyor eksik:1::52:

doğru diyorsun canım en fazla bir ay içinde evlenirim ben:1: annem bazen şüpeleniyorum senden ne bu çeyiz merakı kaçıcan mı yoksa diyor:1::1: teşekkür ederim canım bu arada modeli çok hoşuma gitti işledim inş. bunu asacağım güzel bir mutfağım olur:16:

:D ev eşya doldu . bende anlamadım nasıl oldu. bu çeyiz hastalık gibi oldu al al sürekli bitmiyor gibi geliyor eksik:1::52:

:60: valla benim inşallah seneye sözüm olacak 2 yıldır devam eden ilişkim var :nazar: ama iki üç küçük bir şeyler dışında hiiç bişeyim yokk :9:

almak istiyorum ama annem çok erken diyo hevesimi kırıyor hepp :63: :23:

:60: valla benim inşallah seneye sözüm olacak 2 yıldır devam eden ilişkim var :nazar: ama iki üç küçük bir şeyler dışında hiiç bişeyim yokk :9:

almak istiyorum ama annem çok erken diyo hevesimi kırıyor hepp :63: :23:

benim annemde öyle diyordu. sen al al bir bakmışsın annen senden hevesli olmuş:1: bizde öyle olmuştu:)

kızlar tam 1 ay önce sanal pazardan bu modelin kahve kaşığını sipariş vermiştim. ama bir türlü gelmek bilmedi. bende en sonunda beni oyalayan satışçıya telefonda saydım baya. kahve kaşığı stoklarında yok ben kandırıyorlar bende çay kaşığını istedim onun yerine. özür mahiyetinde bana 2 kutu göndermişler 15 tl ye 24 tane can canan çay kaşığım oldu. çok şekerler:1:
$cache_500_1__i_7296702_OVQ.jpg

Back