güle güle kullan canım iyi bari bulmussun
teşekkür ederim canım. 3 paket kalmıştı. kızın biri fiyatını bulmaya çalışırken 2sini aldım hemen oda 1 tane alabildi yaptığımdan utanıyorum ama almasam içimde kalırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan canım iyi bari bulmussun
teşekkür ederim canım. 3 paket kalmıştı. kızın biri fiyatını bulmaya çalışırken 2sini aldım hemen oda 1 tane alabildi yaptığımdan utanıyorum ama almasam içimde kalırdı
evet bende öyle düşünüyorumiyi yapmıssın canım
Çok güzel yahu bende bir daha gelirse alcm bunlardan a101 de yok buralarda içimde kaldı
antin kuntin şeyleri eksiksiz getiren a101 o hafta nedense eksik getirdi bizim buraya. ne bardak altlığı ne servis kaşığı çatalı ne de peçetelik alabildim.
ama iyi yapmışssın tatlım buldun mu kaçırmayacaksın :) mesela a101 çay bardaklarından iyi ki almışım diyorum şu kalpli pembe olandan :)
Ayy ayşegül senin çeyizlerine bayılıyorummm
Gördükçe hevesleniyorum şu an için alamıyorum ve kuduruyorumm
teşekkür ederim hayatım sende al az az ufak ufak şeyler köşede dursun hemde hevesini gidermiş olursun
kızlar yeni ciciler
bu büyük boy çaydanlığı ev hediyesi olarak getirdiler doğru çeyize attım bende kulpları lila olmasaydı almazdım ama
Eki Görüntüle 782433
kaşıklığım kullanışlı geldi rengi de mor yeşil desende basit göz yormuyor aldım gitti küçük süzgeç büyüğüyle takım olsun dedim
Eki Görüntüle 782436 Eki Görüntüle 782437
a101 bardak altlığımı bende fotoladım:)
Eki Görüntüle 782444
buda etamin tablom ben yaptım
Eki Görüntüle 782440
Rica ederim tatlımm Bu ay geçsin de şunlardan alıcam canım çook hoşuma gitti
KUSURSUZ ASK NESCAFE TAKIMI 12 PARCA « Keramikashop'a Hoşgeldiniz
TAKIM PASTA KOSEM 7 PARCA KUSURSUZ ASK « Keramikashop'a Hoşgeldiniz
Hatta dekoreko.com | Evinizde Dekoreko ile Mucizeler Yaratın burda indirime girmişler bugün ama alamadımm
hepsi çok güzel canımm
düğün yok mu ufuktaa
hayır yok ben bu gidişle kendi başıma eve çıkar bi ev düzerim bu eşyalarla
aysegül masallah sana canım
suan cıksa biri karsına yarın evlenebilecek durumdasın valla benim gibi ceyiz düzeceğim diye 2 sene beklemene gerek yok
etamin tablona bayıldımmmm tam mutfaklık... ellerine sağlık
ev eşya doldu . bende anlamadım nasıl oldu. bu çeyiz hastalık gibi oldu al al sürekli bitmiyor gibi geliyor eksik
evet öyle oluır valla o kadar çok eşyan olmuş kiii
doğru diyorsun canım en fazla bir ay içinde evlenirim ben annem bazen şüpeleniyorum senden ne bu çeyiz merakı kaçıcan mı yoksa diyor teşekkür ederim canım bu arada modeli çok hoşuma gitti işledim inş. bunu asacağım güzel bir mutfağım olur
ev eşya doldu . bende anlamadım nasıl oldu. bu çeyiz hastalık gibi oldu al al sürekli bitmiyor gibi geliyor eksik
valla benim inşallah seneye sözüm olacak 2 yıldır devam eden ilişkim var ama iki üç küçük bir şeyler dışında hiiç bişeyim yokk
almak istiyorum ama annem çok erken diyo hevesimi kırıyor hepp
benim annemde öyle diyordu. sen al al bir bakmışsın annen senden hevesli olmuş bizde öyle olmuştu:)