• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

kızlar yeni cicilerim:16: aklıma takılan bir eksiğim daha gitmiş oldu. içime de sindi çok şükür

bu modelin pasta fanusu kaşıklık ve peçeteliğini almıştım. bunlarla birlikte takım oldu

Eki Görüntüle 790651 Eki Görüntüle 790652

morhipodan 82 tl ye aldım. acaba pahalıya mı aldım diye düşünmedim değil. yakından gözüme hoş gelmezse geri gönderirim artık

canım bende beğeniyorum bunları çok güzel bir seçim yapmışsın ben beğendim :16:

kızlar yeni cicilerim aklıma takılan bir eksiğim daha gitmiş oldu. içime de sindi çok şükür

bu modelin pasta fanusu kaşıklık ve peçeteliğini almıştım. bunlarla birlikte takım oldu

Eki Görüntüle 790657 Eki Görüntüle 790658

morhipodan 82 tl ye aldım. acaba pahalıya mı aldım diye düşünmedim değil. yakından gözüme hoş gelmezse geri gönderirim artık

arka sayfada kaldı öne alalım:1::1:

kesinlikle çook şeker bir mutfagınız olacak insanın o mutfaktan çıkası gelmez güle güle kullanın rabbim agzınızın tadını bozmasın :16: :16: :16:

mutfak işlerini çok severim canım o yüzden en çok buraya özen gösteriyorum:) güzel duan için çok teşekkür ederim:54:

inşallah burdan bakılınca gayet güzel ama eldede kötü çıkıcağını düşünmüyorum:56:

inşallahh dediğin gibi olur canım:54:

mor sevdalımm yeni morlu cicilerin çok güzelmiş, güzel günlerde kullan inşallah tatlım :16:

kızlar 1v1y den bugün alışveriş yaptım ilk defa

$cemile_6_li_cay_bardagi_(10x12_cm).jpg cemilenin bu çay takımın 14 tl ye aldım kargo da bedavaydı:). 2 takım alacaktım ama malesef ki kalmamış bende 1 takım alabildim. inş. kırılmadan sağa salim gelir.

bu site sizce güvenilir mi

Eki Görüntüle 795280 cemilenin bu çay takımın 14 tl ye aldım kargo da bedavaydı:). 2 takım alacaktım ama malesef ki kalmamış bende 1 takım alabildim. inş. kırılmadan sağa salim gelir.

kızlar yukarıda yanlış yazmışım sadece çay bardağı yazacaktım. çok şık geldi gözüme alayım dedim:)

Eki Görüntüle 795280 cemilenin bu çay takımın 14 tl ye aldım kargo da bedavaydı:). 2 takım alacaktım ama malesef ki kalmamış bende 1 takım alabildim. inş. kırılmadan sağa salim gelir.

Çok güzelmiş ayşegülcüm bn oradan hiç alışveriş yapmadım , inşallah kırılmadan gelir :nazar:

kızlar annemle dün çağrı markete gittik görür görmez aşık oldum. kime mi çay tabaklarına:1::1:
resimler net değil ama idare eder
$DSC09907.jpg $DSC09908.jpg krem rengi kenarları gümüş $cemile_6_li_cay_bardagi_(10x12_cm).jpg cemileden aldığım bardaklarla yakışacak diye düşünüyorum:16:
tabi daha bardaklar elime ulaşmadı sağa salim bir gelse:emir_bebek:

ayşegülümm son aldıklarını güle güle kullan canım, bardaklar umarım kırılmadan eline ulaşır :16:

bugün ben de çay tabakları aldım çeyizime yakında ekliycem inşallah :16:

Back