Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayşegül etamin tablon çok güzel olmuş , kaşıklıkta çook hoşuma gitdi güle güle kulan
tablon çok güzel olmuş Ayşegül Güle güle kullan bende bişeylerle uğraşıcam böyle ya
etamin çok kolay canım uğraş zaman geçer işte
etamin değilde şimdi ilk düşündüğüm şey bizim evde kocaman bir çerçeve var onu beyaza boyucam içine bizim grafikerlerden bir resim bastırıcam kendi beğendiğim kenarlarınada tülden şerit geçicem bakalım nasıl olucak
Yeni çeyizlerini güle güle kullann, tablon da güzel olmuş ellerine sağlık
Güle güle kullan çok güzeller
Güle güle kullan çok güzeller
Ayşegül geçen ben de şok marketten aldım bu pembe roc marka bıçakları
Dehşet kesiyor yaw icat edenden Allah razı olsun
bıcaklarında cok güzelmiş canım bende cok seviyorum bunları inşallah memnun kalırız
İyi günlerde kullan canım aldıklarının hepside çok şeker Mor bir mutfak olacak sanırım :)
Ayşegül süper geldin bana şimdi sayfalara bakiyordum etamin tablonu gördüm. Bende yabancı forum sitelerinden taslagini indirmistim o kadar güzel modeller vardıki sana sorularim olacak,iplik olarak saten kullanilabilirmi?Benim kızkardeşim de mutfağını.toz.pembe,country yaptı Kendisino tebrik ediyorum mesela ben bile hep kırmızı beyaz aldığım halde arada yesillerim.filanda var onun.lambasina kadar herşeyi pembe birgün.resimlerim sizin için :)
Ayşegül süper geldin bana şimdi sayfalara bakiyordum etamin tablonu gördüm. Bende yabancı forum sitelerinden taslagini indirmistim o kadar güzel modeller vardıki sana sorularim olacak,iplik olarak saten kullanilabilirmi?Benim kızkardeşim de mutfağını.toz.pembe,country yaptı Kendisino tebrik ediyorum mesela ben bile hep kırmızı beyaz aldığım halde arada yesillerim.filanda var onun.lambasina kadar herşeyi pembe birgün.resimlerim sizin için :)