ayşegül'ün çeyiz köşesi

alıcam ki hehehe

bu şekerliği morhipodan aldım .aldığım ayabbılardan birni bir hafta geç göndericeklermiş o yüzden kargo çeki verdi bugünlük bende kaçırmayayım dedim

Son düzenleme:
şekerliği mi aldın sadece görmemişim
ayaksızını da anneme almıştım bende çok güzel bu şekerlik güle güle kullan

şekerliği mi aldın sadece görmemişim
ayaksızını da anneme almıştım bende çok güzel bu şekerlik güle güle kullan

:)şuan fazla bir şey almama bütçem izin vermez ocağın altısından sonra inş. ben çay seti almayacağım için misafir için hoş durur diye düşündüm.

evet gayet hoş duruyo
benimde bütçem müsade etmiyo etse neler alıcamda yavaş yavaş napalım ha diyince alınmıyo herşey

evet gayet hoş duruyo
benimde bütçem müsade etmiyo etse neler alıcamda yavaş yavaş napalım ha diyince alınmıyo herşey

evet aynen ama gene bunada şükür aldıklarıma bakıyorumda büyük eksiklerimin çoğunu neredeyse halletmişim damat aday adayı olmayan biri için çok bile

aa aday yok mu sen nişanlı değil miydin nişanını gördüğüm yanlış kişimiydi ala ala nışan fotolarına bakmıstım ama
evet sen mubarek hersey aldın ama ben hep ufak tefek inş banada nasıp olur

hatlar karışmış sanırım bende nişan falan yok her şeyi kendim yapmak zorunda kalınca almaya çalışıyorum her şeyi şimdiden. seninde bir kaç ay sonra çoğu şeyin tamamlanır merak etme. bu arada sende söz nişan varmıydı

gerçekten hatlar karışmış biz kendi aramızda sözlüyüz ama iki ailede görüşüyo askerlik bittikten sonra söz nişan bir yapıcaz hemen.. şuanda sadece altın alyansım yok yani gümüş sözlüyüm tektaşım var ama
askerden önce istemediğim için bişey yapmadık

ay kıyamam sana askerdemi seninki. en kısa sürede kavuşursun inş. neyse en azından aileler tanışıcak falan stresi yok üzerinde:)) kaç yaşındasınız siz merak ettim

ay kıyamam sana askerdemi seninki. en kısa sürede kavuşursun inş. neyse en azından aileler tanışıcak falan stresi yok üzerinde:)) kaç yaşındasınız siz merak ettim

evet malesef askerde cantanem.hiç öyle sıkıntılarım yok çok rahatım gerçekten 19 uma giricem askerden gelcek etcek 20 olucam evlenmemizde 22 23 ü bulur diye tahmin ediyorum belki dha erken küçüğüm yani

evet malesef askerde cantanem.hiç öyle sıkıntılarım yok çok rahatım gerçekten 19 uma giricem askerden gelcek etcek 20 olucam evlenmemizde 22 23 ü bulur diye tahmin ediyorum belki dha erken küçüğüm yani

oo daha küçükmüşsün çok acele etme zaman geçsin biraz:)) sindire sindire.

evet ama bendeki evlenimde hemen bitsin sıkışmimde değil bendeki bi aşk çeyize karşı tek çeyiz değil başkalarına almayıda çok seviyorum

evet ama bendeki evlenimde hemen bitsin sıkışmimde değil bendeki bi aşk çeyize karşı tek çeyiz değil başkalarına almayıda çok seviyorum

aynen canım bende çeyiz alma olayı aşk oldu evlenmeyi düşünmüyorum ama annemin demesi gibi yarın evlenecek gibi alıyorum da olıyorum Allah cc. hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Canım aldıklarının hepsi çok güzel, Allah iyi günlerde sağlıkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…