kıskanma kıskanma ikea da fener çok istediğini al
teşekkür ederim canım. gümüş beyaz kırmızı vardı gözüme kırmızı daha klas geldi onu aldım
o 3 lü mor mumlar camın içinde ve sadece 5 tl bidaha gittiğimde gene alıcam evi mumla doldurucam
resimde sorun çıktı:) birazdan yeni aldığım şeyle karşınızda olucam
şekerliği mi aldın sadece görmemişim
ayaksızını da anneme almıştım bende çok güzel bu şekerlik güle güle kullan
evet gayet hoş duruyo
benimde bütçem müsade etmiyo etse neler alıcamda yavaş yavaş napalım ha diyince alınmıyo herşey
aa aday yok mu sen nişanlı değil miydin nişanını gördüğüm yanlış kişimiydi ala alanışan fotolarına bakmıstım ama
evet sen mubarek hersey aldın ama ben hep ufak tefek inş banada nasıp olur
gerçekten hatlar karışmışbiz kendi aramızda sözlüyüz ama iki ailede görüşüyo askerlik bittikten sonra söz nişan bir yapıcaz hemen.. şuanda sadece altın alyansım yok yani gümüş sözlüyüm tektaşım var ama
askerden önce istemediğim için bişey yapmadık
ay kıyamam sana askerdemi seninki. en kısa sürede kavuşursun inş. neyse en azından aileler tanışıcak falan stresi yok üzerinde:)) kaç yaşındasınız siz merak ettim
evet malesef askerde cantanem.hiç öyle sıkıntılarım yok çok rahatım gerçekten19 uma giricem askerden gelcek etcek 20 olucam evlenmemizde 22 23 ü bulur diye tahmin ediyorum belki dha erken küçüğüm yani
evet ama bendeki evlenimde hemen bitsin sıkışmimde değil bendeki bi aşk çeyize karşı tek çeyiz değil başkalarına almayıda çok seviyorum
bu şekerliği morhipodan aldım .aldığım ayabbılardan birni bir hafta geç göndericeklermiş o yüzden kargo çeki verdi bugünlük bende kaçırmayayım dedim
bunun ayaksızı var canım bende de paşabahçeden almıştım bende... çok şıkk
son eklediklerinde çok tatlı canım hepside hayırlı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?