Annenler de siz de aynı bankadan hesap açın canım birbirineize yollarsınız internetten bile olur heralde para almazlar havale için bir araştır canım. Ama farklı banka olunca alıyorlar.
kızlar...
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim babam öğle civarı aradı ben size kredi çektim deyiverdi...şok oldum....baba eşime hemen bi söleyim dedim "yok kızım kredi için herşeyi imzaladım para çıkıcak onu bekliyorum "dedei şaştım kaldım....tamam ben altın olmazsa kredi çekin bizim için ödeyelim dedim ama bankaları bi araştırcaktık en uygun hangisi diye....ben 350 tl ye bulmuştum bi bankadan 24 ay ödemeli...bana x bankası dedi şimdi geldim dediği bankaya 7000 tl 24 ay vadeli baktım 371 yazıyor aylık taksit ama babam bilmeden araştırmadan 400 tl olarak çekmiş...
eşim de beni aradı kredi kartı bendeydi son 4 nosunu söle bana dedi ne için dedim "para çekcem "dedi çekme sakın dedimdurumu çekinerek anlattım..kızdı ama onun faizi fazla ben akbanktan 1000 tl hiç faizsiz 3 taksitte para çekcektim ödeyip bida çekcektim şimdi 7000 tl nin faizi en aşağı 1500 tl dir dedi..misafirlikte olduğum için elin evindesin diye tamam uzatmayalım "dedi..
ya tamam çekmişler sağolsunlar ama neden çekmeden önce şu bankaya gidiyorum diye aramadı..ah babam ..neyse sağolsun olan oldu..şimdi tek sorun her ay havale parası ödemeden parayı yolamak nasıl olcak ?ayrı şehirlerdeyiz..buraya gelince doğuma burdan hesap açtırsak bankamatik olarak biz oraya yatırsak babam da oradan bankamatikten çekip kredi çektiği yere yatırsa sanırım havale parası almazdlar..inşallah eşim gelince akşam fazla kızmaz ..ne deyim olan oldu..keşke arada tatsızlıklar da olmasaydı ama "herkese verdiniz ben evladı değil miydim gelini için bile ölene kadar yanındayım derken ben de benim yanımda da olur die istemiştim dedim ananme babama en çok bu dokundu ben biliyorum ama saygısızlık yapmadım içimdeki neyse onu söyledim ..kıırlmasa hemen gidip çekmezdi kırdığım için üzüldüm ...
canim iyi kötü baban cekmis parayi bak birakmadi sizi oylece umarim biran once kurtulursunuz skntilarinizdan ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH(AMIN)
aminn..evet canım Allah razı olsun tabi ki ;ama sanki bana içten kırgınlığı var gibi geldi ona üzüldüm ama ben aygısızlık yapmadım anenmle konuştum bazı şeyleri ama eminim babam buna alındı da hemen çekti...teşekkürler..
Gözün aydın canım. Rabbim ödeme kolaylığı versin.
Emekli hesaplarına yapılan havalelerden ücret alınmadığını sanıyorum.
Babanın veya annenin emekliliği varsa bankaya sorup öğrenebilirsin.
Allah tüm darda olanlara ve sana yardım etsin inşaallah...
Canım ya bişeyl desen diyemiyorsun atan sonuçta Rabbim size hayırlı kapılar acsın insss bol bol inşirah ve vakıa süresini okuyun cnm
Evlenince el oluyoruz galiba.
Gelinler de bizim yerimizi aliyor.
Allah yardimcin olsun canim. Su durumda diyecek baska birsey yok.
Insallah bebisiniz kismetiyle, mucizesiyle gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?