Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun canım bırsey dıyemıyorum ama dua ettıgımı bıl yeter tez zamanda kurtulursunuz ınsallah borclarınızdan sıkıntılarınızdan...
Amacım yangına körükle gitmek değil, yanlış anlaşılmasın.bütün iş annede biter.benim hamile evladım sıkıntı içinde olacak,ben de kolumda bilezik şangırdatacam,birikim yapacam, yazık.valla benim evladım herşeyden kıymetli,ne yapıp eder elimdeki imkanları seferber ederim.
Canım kusura bakma ama düşünüp taşınıp kendilerini 3-5 cumle ıle temıze cekmeye çalışacaklar.Biz herkese borç verdik verilen geri gelmedi pazar parası oldu vs vs elimizde avcumuzda bır tek bunlar var e bize bişey olursa kimden istiycez.
İçinde bulunduğun durum çok zor hergece eminim için içini yiyordur rabbim size kazanç kapılarını açsın bebeklerinin ve senin iyi niyetinin hürmetine mutlaka bir kapı açılacaktır buna inanıyorum.Dilerim beklemediğin bir anda borcunu kapatır sana soranlarada kendi halimizde hallettik gerisinin bir önemi yok dersin.Rabbim kulu kula muhtaç etmesin..
Allah yardımcınız olsun,umarım kolaylık verir Allahım ödersiniz borcunuzu.
ayrımcılık değildir bu bence,az çok tanıyorsundur anneni babanı.sen çalışmıyorsun, ha çalışsan kızım öder derler belki ama demek ki damatlarına güvenemiyorlar.