- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
ben ailenin belki de kendilerince haklı olduğunu düşünüyorum;
öncelikle borç senin eşinin borcu,kendi ailesinin ne yapıp edip bulmaya çalışması lazım.
veya eşin bir yakınından,akrabasından isteyebilir.
2. olarak eşimin sakın haberi olmasın diyerek istediğin bir para var ortada ve sen çalışmıyorsun,
bu durumda borcunuzu ödemeseniz bile eşinin kendini kötü hissetmeyeceğini düşünüyor,haklı da.
evet bir aile maddi durumu iyiyse kız veya erkek evletlarını zor durumda bırakmamalı ama,belki gerçekten o altınların bir yeri var bilemezsin ki.
ailen şunu da düşünüyor olabilir;
damat durduk yere evinin rızkını başkalarına kaptırdı ,bu borcun derdi niye bizim kızımıza düşüyor,
kendi kendine yakınlarıyla halletsin.
benim bir de anlamadığım şey şu;
eşim çok gururlu ve asla ailemden para istemez demişsin,
peki sen ailenden istediğin parayı alabilirsen nasıl eşine söyliyeceksin.
öncelikle borç senin eşinin borcu,kendi ailesinin ne yapıp edip bulmaya çalışması lazım.
veya eşin bir yakınından,akrabasından isteyebilir.
2. olarak eşimin sakın haberi olmasın diyerek istediğin bir para var ortada ve sen çalışmıyorsun,
bu durumda borcunuzu ödemeseniz bile eşinin kendini kötü hissetmeyeceğini düşünüyor,haklı da.
evet bir aile maddi durumu iyiyse kız veya erkek evletlarını zor durumda bırakmamalı ama,belki gerçekten o altınların bir yeri var bilemezsin ki.
ailen şunu da düşünüyor olabilir;
damat durduk yere evinin rızkını başkalarına kaptırdı ,bu borcun derdi niye bizim kızımıza düşüyor,
kendi kendine yakınlarıyla halletsin.
benim bir de anlamadığım şey şu;
eşim çok gururlu ve asla ailemden para istemez demişsin,
peki sen ailenden istediğin parayı alabilirsen nasıl eşine söyliyeceksin.