Ayrılsak da beraberiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben burada söylenenleri çok iyi anlıyorum bir beklentim de yok bu ilişkiden inanın sadece çok dağılmak yıkılmak istemiyorum

Bizim sizi anlamadigimizi dusunmeyin, elbette yasadiginiz yikim cok kotu ve cok zor bu kismi hepimiz anladik ve uzulduk. Ama benim yazdiklarinizdan cikarimim siz kolay kolay bosanmazsiniz. O yuzden ne diyorsaniz dogrudur ve sonucu bize yazin dedim. Kurdugunuz cumleler hic bosanma niyeti olan bir kadinin kuracagi cumleler degil. Herkesin her olay karsisinda tepkisi ayni olamaz belki siz cok sabirli birisinizdir ona da lafim yok. Beni kısıtladığı herşeyi koşulsuz kabul etmiştim. su cumleyi kuran bir kadinin kolay kolay bosanacagina inanmam.

Kimin acmasi dogru? Davayi kim acarsa kendi haklarini ister. Karsi taraf acarsa o da kendi hakkini ister. Isterse iki taraf birbirine karsilikli acar, dosyalar birlestirilir. Kusur oranina gore kimin hakli olup olmadigina bakilir.
Konu sahibi, tazminat talebiniz falan yoksa, ya da o istediginiz tazminati odemeyi kabul ediyorsa, takilar falan da sizde ise, sartlarinizi kabul ediyorsa anlasmali bosanmak en az yipratici olani. Esiniz de istiyorsa bir anlasma hazirlayin, internette ornekleri var. Ya da bir avukat da hazirlayabilir. Ikiniz de imzalayip mahkemeden gun alin. Sartlatda anlasamiyorsaniz kendi sartlarinizda bosanmak istiyorsaniz o zaman cekismeli bosanma davasi acmak daha mantikli.
Tazminat almalı diyorım bende.
Adamın kusurlu davranışları var.
O yüzden böyle söylüyorum.
Diğer türlü tazminat alamaz

Yani bence de bitirin haksızlık bu yani.. haa cesaretim yok diyorsan da en azından ev arkadaşı gibi davranın, ona hizmet etmeyi bırakın bakalım tepkisi ne olacak.. Belki gerçekten ayrılmak istiyordur ama düzeninden kopamıyordur bu sayede bunu anlamış olursunuz..

Konu açıldığından beri, bir arpa boyu yol gidememişsiniz, hâlâ aynı yerdesiniz. Bugün neden avukat bulup konuşmadınız? Hele adam gitsin, dava açsın diyenleri hiç anlamadım. Adamın eline mi bırakacak hayatını 10 yılını zaten çöp olmuş. Adam evden gitti, dava açmıyor ne olacak? Konu sahibi zaten istemiyorum tazminat vs birşey diyor; o zaman bu bekleyiş niye, neden devam ediyor bu saçmalık? Çünkü boşanmak istemiyor konu sahibi. Kimse kimseyi kandırmasın...

Evet ben de kendime inanmıyordum ama sanıyorum bu alışkanlık verdiğin emek çöp oluyor hissi bunu aşmalıyım
Yani okudukça şaşırdım hiç olacak iş değil adam çıkıp karşıma gevrek gevrek evlenirsem altın tak diyecek benum hayallerimi yıkacak bende yemek yapacağım yani sizi tanisam kollarınizfan tutup sarsip kendine gel derdim . Buradan bana dokundu adamın yaptıkları

Yani okudukça şaşırdım hiç olacak iş değil adam çıkıp karşıma gevrek gevrek evlenirsem altın tak diyecek benum hayallerimi yıkacak bende yemek yapacağım yani sizi tanisam kollarınizfan tutup sarsip kendine gel derdim . Buradan bana dokundu adamın yaptıkları
Arkadaşlar lütfen mizaç diye birşey var ben söylenen herşeyi anlıyorum ve bana çok yardımcı oldu inanın bahsettiğiniz gibi evde hiçbirşey yapmıyorum hatta bugün lütfen bir zahmet bir an önce yeni hayatlarımıza alışalım ben böyle devam edemicem dedim

Arkadaşlar lütfen mizaç diye birşey var ben söylenen herşeyi anlıyorum ve bana çok yardımcı oldu inanın bahsettiğiniz gibi evde hiçbirşey yapmıyorum hatta bugün lütfen bir zahmet bir an önce yeni hayatlarımıza alışalım ben böyle devam edemicem dedim
E ne dedi?

Nerden başlasam nasıl anlaşılır anlatsam bilemiyorum ama sabır gösterip okuyanlara teşekkür ederim 10 yıllık evliyim ve burada okuduğum boşanma konularından birini de benim yazacağım hiç aklıma gelmezdi
10 yıl boyunca eğlenceli kendimce mutlu olduğumu düşündüğüm sevgili saygılı bir birlikteliğim vardı bu süreçte her evlilikte olduğu gibi küsüp barışan ama sonunda orta yolu bulan bir çifttik yaklaşık 1,5 sene önce tüm düzenimizi bırakıp eşimin iş değişikliği nedeniyle farklı bir şehre yaşamaya geldik. Ve evliliğimizin son 3 yılında da tüp bebek süreçleriyle tabiri caiz ise boğuştuk.
Bu sene tatilde eşim kendinde bir değişim olduğunu artık eskisi gibi olmadığını bana karşı tutkusunun bittiğini ve bu evliliğe devam edip etmeme konusunda net olmadığını söyledi. Ben tabi geçici bir süreç olarak düşündüm ve belli de bunu görmezden gelmek işime geldi
Sonra Kasım ayında son tedavi sürecim için başladığımda emin misin devam etmeyebilir evliliğimiz gibi sözler sarfetti ben tabi tek odak noktam bu tedavi süreci olduğu için yine sustum ve karşılık vermeden sürecime devam ettim son aşamada sağlıklı bir embriyo oluştu transfer edeceklermiş diye mesaj attığımda benim fikrimin bir önemi yok mu ben is-te-mi-yo-rum dedi evet aynen böyle yazdı. Bu benim için bir şok oluşturdu sonra eve geldik tutkusunun olmadığını ilk aşık olduğu zamanki gibi olmadığını evliliğin monotonlaştığını söyleyip durdu. Bunlar zaten kırıcıydı ve ben benim çocuk sahibi olmam için hep beni ertelemesinin öfkesini belirten ve beni yarı yolda bıraktığı için onu affetmeceğimle dolu cümleler kustum kendisine çok sinirlenmiştim. Karşımda beni istemediğini söyleyen bir adam ve benim de elimde her koşulda şu 10 yılda yanında olmak destek olmak için harcadığım zaman vardı. Şehir değişikliğini bile onun isteği içim kabul etmiş ailemden uzağa taşınmıştım. Son 1,5 ayımızı gerek mesaj gerek yüzyüze hesaplaşarak geçirdik ve bugün artık sanıyorum durumu kabullendim.
Şimdi önümüzdeki dönem için kendimi hazırlamak istiyorum ama maalesef ev konusunda net bir fikri yok ve o süreçte aynı ortamı paylaşmamız gerekiyor akşam hiçbirşey olmamış gibi yemek yapıyorum beraber yiyoruz çay içiyoruz sanki iki ev arkadaşı gibi ayrı odalarda uyuyoruz
Gelecek için sen de hemen evlenirsin ha gibi geyikler yapılıyor. Espri yapıp oturup gülüyoruz(şaka gibi) bu arada doktorumla konuştum yumurta dondurma işlemi yaptırıcam 37 yaşındayım dedim çok iyi düşünmüşsün diyor.
İş yerindeki sorunları konuşup ah vah ediyoruz.
Eve geç gelirsem bunu sorguluyor araban yoktu nerdeydin diyor seni ilgilendirmez dediğimde ama daha evliyiz sonuçta diyor. Ben sormuyorum bile. Gelen tüm mesajlarımı merak ediyor. Prensim yazan ismini değiştirdim diye trip atıyor ama düğünüm olursa altın al gel diyor.
Daha ne avukata gittik ne dava açtık bu arada şu 1 aylık süreçte tekrar deneyelim dedim hep beni reddetti. Şimdi benim de hevesim kaçtı hatta bugün böyle dedim ama dönüp devam etsek ben sana asla güvenemem artık benim yanımda arkamda olduğuna inancım kalmadı dedim. Aileme söyledim durumu terapiler aldım tek derdim kendimi sağlıklı ve sağlam tutmak şu an.
Peki şu an niye yazıyorum merak ediyorum sevgili kardeşlerim bu durumu yaşayan, şu durumda benim göremediğimi gören var mı bakış açımı değiştirmek için danışıyorum sabır gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Ev konusunda simdilik sende kalacagi kendisi 1 ay sürec icinde evden cikmasi gerektigi söylemelisiniz, esyalar sana ait olacak dogal olarak ister kabul etsin veya etmesin ve memlekete dönene kadar is olana kadar o evde kalman gerek. Ve kendisiyle sohbet etmeyi kesin tek kelime bile konusmayin anlasmali bosanma’da anlasamayip cekismeli bosanmaya gidebilme ihtimaliniz olabilir. Kendinizi yalniz hissediyorsaniz bizimle konusabilirsiniz fikir catismalarinizi ortaya koyabilirsiniz. Evliliginiz bitmis artik bundan sonra gelecege bakmaniz daha iyi olur. Yumurtaligi dondurmakta iyi yapmissiniz

Esinizin sevgisi bitmis olabilir, ayrilmak istemesi en dogal hakki ama size ve beraber gecirdiginiz 10 yila saygi duymuyor. Laçka konuşmaları hak ediyor musunuz? Sizi hala kiskanip, trip atip, kisitlamaya calisirken dugunumde altin takarsin demenin alt metninu okuyabiliyor musunuz? "Dunyada sadece ben varim. Benim ismimi degistirmen egomu kiriyor. Senin ise ne hissettigin umrumda bile degil. Yeter ki bana hesap ver, gururumu oksa".

37 yaşındasınız. Anne olmak icin onunuzde kısıtlı bir sure var. Evligin bitmesiyle gecireceginiz yas, yeni biriyle tanismak, sevmek, guvenmek, evlenmek, gebe kalmak, hepsi zaman istiyor. Kocanizin tutarsiz davranislariyla daha fazla oyalanmayin. Herseyden once bir avukat bulun, haklarinizi ogrenin. Esiniz bosanmak istedigi icin anlasmali sekilde kisa surede ayrilabilirsiniz.

Esinizin sevgisi bitmis olabilir, ayrilmak istemesi en dogal hakki ama size ve beraber gecirdiginiz 10 yila saygi duymuyor. Laçka konuşmaları hak ediyor musunuz? Sizi hala kiskanip, trip atip, kisitlamaya calisirken dugunumde altin takarsin demenin alt metninu okuyabiliyor musunuz? "Dunyada sadece ben varim. Benim ismimi degistirmen egomu kiriyor. Senin ise ne hissettigin umrumda bile degil. Yeter ki bana hesap ver, gururumu oksa".

37 yaşındasınız. Anne olmak icin onunuzde kısıtlı bir sure var. Evligin bitmesiyle gecireceginiz yas, yeni biriyle tanismak, sevmek, guvenmek, evlenmek, gebe kalmak, hepsi zaman istiyor. Kocanizin tutarsiz davranislariyla daha fazla oyalanmayin. Herseyden once bir avukat bulun, haklarinizi ogrenin. Esiniz bosanmak istedigi icin anlasmali sekilde kisa surede ayrilabilirsiniz.
Doktorumla konuştum yumurta toplama işlemine başlıcam şubatta her önlemi alıcam kendi adıma kesinlikle katılıyorum olmasa da olur bu süreçler tabiki belki anne olmak istemeyeceğim bile ama ona da heba ettiği senelerimin keyfini çıkarmasına izin veremem

Doktorumla konuştum yumurta toplama işlemine başlıcam şubatta her önlemi alıcam kendi adıma kesinlikle katılıyorum olmasa da olur bu süreçler tabiki belki anne olmak istemeyeceğim bile ama ona da heba ettiği senelerimin keyfini çıkarmasına izin veremem

Saygısızlık ediyor size. Ayrilmak istemesine hic sozum yok, altin takma hesap sorma muhabbetleri hic hos degil. Kendiniz icin bu isi uzatmayin

En çok kırıldığım nokta her düştüğünde onu kaldırdım ve şu an bana ihtiyaç duymayacak kadar güçlü olduğunu düşünecek özgüveni oluşmasında rol oynadım bu canavarı ben yarattım
Ben buna katılmıyorum
Elbette böyle olanlar var ama insanlar güçsüz oldukları için evlenmez sevdiği için evlenir, o da sizle bana güç versin düştüğümde kaldırsın filan diye evlenmedi, sevgi tükenebilir, o noktadan sonra tahammülsüzlük saygısızlık başlar ve hatta sadakatsizlik…..tükenmeyecek tek sevgi evlat sevgisidir.
Bir hayal edin: kocanızı sevmiyorsunuz herhangi bir çekim hissetmiyorsunuz ama evli olduğunuz için aynı evde yaşamak hergün aynı yatakta uyumak zorundasınız, kendinizi bir mengenede sıkışıyor hissetmez misiniz?ona tahammülünüz bitmez mi?her yaptığı sinir etmez mi?içinizde bir öfke birikmez mi, bunu bildiği halde boşanma taraftarı olmazsa saygınızı da kaybetmez mi?
Olması çok can acıtıcı ama en azından adam dürüst ve net, böyle devam edip aldatılmanız yada birbirinizden nefret edecek duruma gelmeniz daha mı iyi?
Her düştüğünde kaldırmasanız da ona güç vermesenizde bu sevgi bitecekti, adam canavar filan değil gayet insani bir durum bu, onu suçlamak sizi rahatlatacak olabilir ama yanlış

Şu yazıda tek bir yer beni çileden cikarmaya yetti inanın.Dügünume altin alır gelirsin diyen adamin yüzüne tükürürüm.Elimden anca zehir yer.Iyice yüzsüzleşmis eşiniz.Yemek hala yapiyor musunuz bu sozün üzerine.Elinizden belki de tek evlat sahibi okma fırsatınızı aldı.Farkında olun ona göre muamele edin bence.Eşiniz bana içi full tutku ,monotonlaşmayan bir evlilik göstersin .Gösterebiliyorsa tabi.

Şu yazıda tek bir yer beni çileden cikarmaya yetti inanın.Dügünume altin alır gelirsin diyen adamin yüzüne tükürürüm.Elimden anca zehir yer.Iyice yüzsüzleşmis eşiniz.Yemek hala yapiyor musunuz bu sozün üzerine.Elinizden belki de tek evlat sahibi okma fırsatınızı aldı.Farkında olun ona göre muamele edin bence.Eşiniz bana içi full tutku ,monotonlaşmayan bir evlilik göstersin .Gösterebiliyorsa tabi.
Bunun genelde olmaması doğru olduğu anlamına gelmiyormuş herkes böyle düşününce doğrusu bu olmuyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X