Ayrılmak zor değil de kendimi suçlu hissettiğim için bir türlü yapamıyorum. Hani tabiri caizse yüzüne bakamıyorum. Baya kaçıyorum yani şu an.Ayrılmak o kadar zor bir şey değil ki. Zaten kafada bitmiş fiziksel olarak aldatmayı yapmışsınız şu anda da onu kandırmays devam ederek aldatmaya devam ediyorsunuz
Ama bu şekilde kandırmaya devam ediyorsun. Aldatılmış olmak mı isterdin yoksa hem aldatılmış olup hem de sevilmiyorken ilişkiye devam etmek mi? Canını hangisi yakar ?Ayrılmak zor değil de kendimi suçlu hissettiğim için bir türlü yapamıyorum. Hani tabiri caizse yüzüne bakamıyorum. Baya kaçıyorum yani şu an.
o his sizin bu olaydan aldığınız ders olsun o halde,Ayrılmak zor değil de kendimi suçlu hissettiğim için bir türlü yapamıyorum. Hani tabiri caizse yüzüne bakamıyorum. Baya kaçıyorum yani şu an.
Hah işte aynen demek istediğim. Yukarıda da yazdım. Yüzüne bakamıyorum.Ayrılmak, aldatmaktan daha kolaydı halbuki... Böyle bir yanlış yapsam yüzüne bakamazdım, utanırdım. Mesajla ayrıl.
Hah işte aynen demek istediğim. Yukarıda da yazdım. Yüzüne bakamıyorum.
Yenisine başlamak değil aslında.Biri bitmeden, diğerine başlamak kaçıncı seviye ?
Ay aynen öyle. Çok teşekkür ederim aynı şeyi yaşamış biri olarak yorum yaptığınız için. Zaten dediğiniz vicdan azabı nedeniyle bir şey yapamıyorum.Sen linçlenmeden yazayım
Ben de bunu yaşamıştım
Terk edilmeyi hak eden biriyle beraberdim. Ona öfkemden başkası ile görüşmüştüm, sonra da bunun vicdan azabı nedeniyle ayrılamamıştım, bir de üstüne suçluluk duygum nedeniyle bazı öküzlüklerini alttan almıştım
Neden alttan aldım? Çünkü ben ona karşı mahcuptum
Oysa şimdiki aklım olsa zerre mahcup hissetmem, ama bir an önce ayrılırım
Ona da başkasıyla görüştüğümü söylemem ve kendisinin şu şu şu hatalarından dolayı ayrılmak istediğimi söylerim
Sakın vicdan azabına teslim olma
Yoksa sakız gibi uzar bu iş
Yok yemedim.Yenisine başlamak değil aslında.
Şöyle anlatayım çok detaya girmeden. Sevgilimin onun istediği şeye itiraz ettiğimde beni "ilgisizlikle cezalandırmak" gibi bir huyu var. Bu olayın olduğu gece de yine beni cezalandırmak için programımızı son dakika iptal etti. Ben de kendim çıktım akşam. Arkadaşlarımla karşılaştım, onlarla otururken eski sevgilim geldi ve olaylar gelişti. Başka bir şeye başlamak gibi bir amacım yoktu yani.
(Bunu kendimi haklı çıkarmak için yazmıyorum, olay akışı için yazıyorum)
Valla yalan söylemek için bir sebebim yok. Bu kadar şeyi yazmışım zaten, kendimi de hiç aklamaya çalışmadım ama sizin görüşünüz tabii ki.Yok yemedim.
Allah seni, kız ben inansam ne olur inanmasam ne olur. Üzerler seni çokValla yalan söylemek için bir sebebim yok. Bu kadar şeyi yazmışım zaten, kendimi de hiç aklamaya çalışmadım ama sizin görüşünüz tabii ki.
Bir de eski sevgili ileValla tam olarak durum böyle
Kısa bir süredir ite kaka giden ve memnun olmadığım bir ilişkim var (memnuniyetsizliğimde haklıyım ama konu bu değil). Ben birkaç gün önce ayrılmaya ve tamamen bitirmeye karar verdim. Son buluşmamızda söyleyecektim. Buluşmamızdan bir gece önce bir şekilde eski sevgilimle görüştük ve gecenin sonunu birlikte getirdik. Yani daha ayrılmak istediğimi söyleyemeden teknik olarak aldatmış oldum. Bu konuda kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum, zira haklı değilim.
Ancak mesele şu ki, şimdi kendimi suçlu hissettiğim için ayrılmak istiyorum diyemiyorum. Olay iyice saçma bir hal aldı. Mutlu olmadığım bir ilişkinin içinde, suçlu hissettiğim için kıstırılmış gibi hissediyorum. Halbuki zaten ayrılmak istiyordum ve bir de başkasıyla oldum, yani ayrılmak için her türlü sebebim var ama bir türlü o yüzleşmeyi yapamıyorum. Yüz yüze bitirmek istediğimi söyleyemediğim için mutlu olmama sebeplerimi söyleyip mesajla ayrılmak istiyorum ama o da ayrı öküzlük gibi geliyor.
Eximle olma konusunda fazlaca linçlemeden ayrılma konusunda napmam gerektiği hakkında fikir verebilir misiniz? Bir şekilde cesaretimi toplayıp buluştuğumuzda mı söylemeliyim yoksa mesajla mı yapayım? Gerçi zaten böyle giderse o ayrılmak isteyecek, onu mu beklemeliyim?
Not: Fake değilim valla billa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?