- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
-
- Konu Sahibi tebessum221
nişanı attıktan sonra neler oldu yani ben bilmiyorum çok güçlü bir ayrılık hissi doguyor içimde sonra onunla konuşunca yumusuyorum onu kaybeetmek istemıyorum ilgi sevgısı çok hoş ama bı okdarda sınır sıstemımı altust edıyor atık durduk yere ağladığım oluyor en ufak tartışmada bıle tutamıyorum kendımı
daha bugün attım nişanı çok sinirliyim telefonda konuşurken yeter artık dedim gel al yüzüğünü bitsin bu iş dedim, vallahi canım ilgi sevgi bir yere kadar herşey boş,bizde seviyorduk birbirimizi ama olmayınca olmuyor işte sorun üstüne sorun kaldıramıyorum dedim bitti işte hakkımızda hayırlısı canım
bende ara verelim kafamızı toplayalım bı soluk alalım dıyorum nişanlım istemiyor bensız duramazmış şimdi uzakta gercı görüşemeyiz ama telefona ara versek ama olmuyo ben açmayınca herkezi arıyor ulaşıyo ıllakı
ailene de söyledin mi, bi ilişki kolay büyütülmüyoki canım ama sadece blöf yaptıysan olur bak
tatlım ben 2 kez attım nişanı.insan gerçekten çöküyor.acaba şöyle davransam daha mı iyi olurdu vs. sorular aklına geliyor sürekli.ben nişanı 2. atışımda kararlıydım bitirecektim.ama son yüzyüze görüştüğümüzde 5 saat yalvardı yakardı keşke kabul etmeseydim şimdiye acısı dinmişti...belki daha huzurlu olacaktım diyorum..barıştık ne oldu?yine ertelenen yılan hikayesine dönen bir evlilik,ertelendiğini bilen abimin baskısı,bunu bilmeyen akrabalarımın hadi nisan ayı gelsin demeleri...vs. stres yaptım ben yine ya((
evet biliyorlar gündüzde söylemiştim anneme yüzüğü vericem diye,akşamda telefonla konuşurken bağıra bağıra konuşmuşum sinirden ne yaptığımı bilmiyorum annem odama bir girdi noluyo sana diyerekten bende onun bana söylediklerini söyledim anneme ,blöf yapmıyorum gerçekten yeter artık kaldıramıyorum artık
seninde baya çalkantılı geçmiş kaç ay,yıldır nişanlısın peki canım?
üzüldüm canım ya, hakkıınızda hayırlısı, umarım tamir eder
2004den beri hayatımda tatlım.mayıs 2009 söz,7 şubat da nişan:) artık düğünü de birkaç yıl içinde yaparlar belkiii:)
ooo seninde baya varmış canım bende 2009 un mayısında nişanlandım,benden sonra nişanlanıp evlenenlerin çocuğu olacak,sinirimden halime gülüyorum
nişanlanalı bir sene olmak üzere düğünü mayısta yapacaktık. çok fazla sorun yaşadık onun ailesının para durumu iyi değil nişanlım da ben üzülmeyeyim diye sürekli yalan soyluyor verdıgı sozlerı tutmuyor yada tutamıyor biz dört sene sevgili dönemi geçirdik bir sürü hayal kurduk ama hepsı yalan cıktı o gun bana sahil kenarından düğün yeri tutalım ben burda istıyorum fılan dıye hava atarken simdi evın bahçesınde bıle yapamıyoruz geçen sene 6 ay istemeye gelmelerini bekledım geldıler bır ay nişan için bekledim hatta bir buçuk nişan dediysem sadece yüzük takmaya eylence fılan yok gelıp yüzügü takıp gıttıler hadi onada bişey demedik ailesi gelip gelip havalı havalı konuşuyor küçümsüyor gıbı ama düğün yapalım deyınce para yok dıyorlar mayısta yapmaya karar vermiştik geçen ay geldiler hazıran sonun dedıler çok ısrar etmeme rağmen elimden bişey gelmedi zorla yaptıramazsın sonuçta tamam dedım:2: nişanlım bugun de eylül de yapalım daha rahat yaparız dıyo sımdı ben ne yapayım bugune kadar hiç bi söylediği olmadı çok iyi biri ama anı atlatmak için çok yalan söylüyor hadı bekledım dıyelım eylül içinde bi garanti yokki yarın iş yeride değişiyorbeş altı saatlik uzaklıkta ben orada evi mi kuracagım hiç bir istedıgım olmazken ailemden uzak zor bi hayat için beklemeye değermi bilmiyorum kafam çok karışık benı çok sevdıgını ayrılamayacagını söylüyor bırakmam senı dıyor ama ben çok yoruldum artık nişanı atınca çoooook üzüleceğim ama böylede çok üzgünüm alilemde durumları iyi değil diye yakıştıramadı ben istedım dıye verdıler ama ailelerin tartışmaları karşılıklı olmadı ama arkadan soylenen laflarda benı çok yıprattı bıtsın istıyorum artık bu sıkıntı evleneceksek yuvamı yerımı bıleyım beklemeye tahammülüm kalmadı bana akıl verın lütfennnnn ((( 2:
size çok hak veriyorum düşünüldüğü zaman çok sıkıcı bir durum aynı durumu çok yakın bir arkadaşımda yaşadı...ben çok şükür bu derecede yapamadım fakat çok borç ödedim...düğün borcum mobilya beyaz eşya halı perde hepsini evlendikten sonra eşimle ben çalışarak ödedik...yani eğer sevginden eminsen nişanlının her zaman arkanda duracağını biliyorsan sakın ayrılma...eğer onunla sorunların varsa düşün derim...olumlu ve olumsuz yönerini otur düşün ölç tart biç mutlaka kalbinde sana yardımcı olacaktır...allah kolaylık versin...
ooo seninde baya varmış canım bende 2009 un mayısında nişanlandım,benden sonra nişanlanıp evlenenlerin çocuğu olacak,sinirimden halime gülüyorum