Ayrılmalımıyım

ayyy avrupa yakasında makbuleyi istemeye gelmemek için kırk takla atıyodu ya burhan altıntop, bi kaç defa babannesi falan öldü o geldi aklıma

daha bugün attım nişanı çok sinirliyim telefonda konuşurken yeter artık dedim gel al yüzüğünü bitsin bu iş dedim, vallahi canım ilgi sevgi bir yere kadar herşey boş,bizde seviyorduk birbirimizi ama olmayınca olmuyor işte sorun üstüne sorun kaldıramıyorum dedim bitti işte hakkımızda hayırlısı canım

ailene de söyledin mi, bi ilişki kolay büyütülmüyoki canım ama sadece blöf yaptıysan olur bak

bende senin gibiydim canım ufacık bir tartışmada hemen ağlıyordum, şuan da da psikologa gidiyorum,psikolog dediki tabiri caizse senin pilin bitmiş depresyondasın dedi ,bizi bu hale getirenler utansın ne diyeyim ki kimse için kendini üzmeye yıpratmaya değmez dimdik ayakta durmalıyız ,boşver herşey olacağına varır hakkında bu evlilik varsa birgün olur mutlak,nişanlının ve ailesinin her söylediğini de kafaya takma

tatlım benim nişanlım da öyle.inanmazsın belki beni bırakacaksın biliyorum bırakma biraz daha zorla nolur vs. türlü şeyler söylüyor.ben de kısaca şunu söyledim.eğer ara vermezsek ben temelli bitiricem bir süre kendimi dinlemek istiyorum.seninle konuşmak msjlaşmak istemiyorum.bir msj daha attı ona da cevabını aldı ve 4 gündür görüşmüyoruz.bazen diyorum sevdiğimiz için çok tahammül ediyoruz.çevreme bakıyorum hepsi birkaç ay içinde nişanlanıp evleniyor.aileler ne güzel görüşüyor.hayatları yaşam tarzları uyumlu.kuru kuru sevgi için bilmiyorum doğru mu yapıyoruz...sürekli ertelenmesi olumsuz bakmama sebep oluyor çünkü benim de bir gururum var ertelendi dediğimde yine mi diyecekler ben daha da kötü olucam.soğumama sebep oluyor yani..ara vermek en iyisi.bakalım onsuz yapabiliyor muyum?veya devam edersek ne yapmam nasıl bir yol izlemem gerekiyor?daha sağlıklı düşünebilmek için zaman kazanıyorum...tavsiye ederim.2gün stresli oluyorsun sonra bi rahatlama oluyor tamamen bitmemiş olması daha iyi hissettiriyor insanı.

ailene de söyledin mi, bi ilişki kolay büyütülmüyoki canım ama sadece blöf yaptıysan olur bak

evet biliyorlar gündüzde söylemiştim anneme yüzüğü vericem diye,akşamda telefonla konuşurken bağıra bağıra konuşmuşum sinirden ne yaptığımı bilmiyorum annem odama bir girdi noluyo sana diyerekten bende onun bana söylediklerini söyledim anneme ,blöf yapmıyorum gerçekten yeter artık kaldıramıyorum artık

tatlım ben 2 kez attım nişanı.insan gerçekten çöküyor.acaba şöyle davransam daha mı iyi olurdu vs. sorular aklına geliyor sürekli.ben nişanı 2. atışımda kararlıydım bitirecektim.ama son yüzyüze görüştüğümüzde 5 saat yalvardı yakardı keşke kabul etmeseydim şimdiye acısı dinmişti...belki daha huzurlu olacaktım diyorum..barıştık ne oldu?yine ertelenen yılan hikayesine dönen bir evlilik,ertelendiğini bilen abimin baskısı,bunu bilmeyen akrabalarımın hadi nisan ayı gelsin demeleri...vs. stres yaptım ben yine ya((

seninde baya çalkantılı geçmiş kaç ay,yıldır nişanlısın peki canım?

üzüldüm canım ya, hakkıınızda hayırlısı, umarım tamir eder

bu sorunu yaşayan ne çok kişi varmış... benim nişanlımda daha düğünün d'sini ağzına almıyor konu açılınca kısmet ne zamansa işte hayırlısı ne zamansa o zaman falan diyerek yuvarlak cevaplar veriyor tamam bizde hayırlısını istiyoruz ama insan önce bi karar verir nasipse rabbim o vakitte kavuşturur seni zaten... ailelerin konuşmasına göre seneye yaz aylarında olacak çnkü nişan daha çok yeni... ama gelin görünki ben nişanlıma bu konuda güvenemiyorum net bi insan olamadı hiçbi zaman... istemeye gelcekleri zamanda uzatmak istedi ama neyseki ailesi dinlemedi onu... bilmiyorum ne olacak böyle :95:

Henüz nişanlıyken bu kadar üzülüyorsan evliliğinde nasıl mutlu olucaksın?
Benim başıma gelse bu kadar işaret varken bile bile lades diyemezdim..

ooo seninde baya varmış canım bende 2009 un mayısında nişanlandım,benden sonra nişanlanıp evlenenlerin çocuğu olacak,sinirimden halime gülüyorum

sen de mi:))) evde esprisini yapıyorum artık ağlanacak haline gülen bir ben varım diyordum:)))
buarada aynen benden 1sene sonra nişanlanan arkadaşlarım evlendi artı geçen aralıkta söz yapan 2 arkadaşımın da bu ay nişanı oldu millet nasıl bu kadar kısa sürede başarıyor anlayamadım.

ılk once bıraz durumun benım durumuma benzıyor sıkma canını dıyerek baslamak ıstıyrm bnce nısanlın senı uzmek ıstemıyo sana bıseyler soyluyo mutlu ol dıye aılesı baskın galıba dugun yapmak kolay degıl ama aılen bunu bı konussun tam tarıh bellı olsun dıye senın gene bıseneymıs ben 2 yıldır nısanlıyım dugunum mayısta olucak dıye beklerken bırden bıre dun kaynanam ekımde yapıcaz dedı nasıl agladım anlatamam sankı hayallerım yıkıldı bırı tepemden asagıya kızgın yağ doktu okadar sınırlı davrandımkı ama sonra annem bısey soyledı bu sefer dahada cok uzuldum kızım bızden bıktınmı dedı hemen gıtmek ıstıyosun dıyınce ben durdum kaldım annem haklı daha bekarım bekarlık sultanlık uzulme olacagı varsa olur......bı bakmısın zaman oyle bır gecmıs kı......hakkında hayırlısı sız nısanlısınız gez toz takma en guzel zamanlar ınankı .....

size çok hak veriyorum düşünüldüğü zaman çok sıkıcı bir durum aynı durumu çok yakın bir arkadaşımda yaşadı...ben çok şükür bu derecede yapamadım fakat çok borç ödedim...düğün borcum mobilya beyaz eşya halı perde hepsini evlendikten sonra eşimle ben çalışarak ödedik...yani eğer sevginden eminsen nişanlının her zaman arkanda duracağını biliyorsan sakın ayrılma...eğer onunla sorunların varsa düşün derim...olumlu ve olumsuz yönerini otur düşün ölç tart biç mutlaka kalbinde sana yardımcı olacaktır...allah kolaylık versin...

ne kadar "ÇOK" kelimesi kullanmıiım yaaaa pardon arkidişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…