Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napacam ben kaybetmek istemiyorum onu biraz saçma konuşuyor olabilirim hatalıyım bunuda biliyorum ama çok çaresizim allah düşmanıma yaşatmasınBu konuyu konuştuğunuzda ilişkiniz bitse bile adamlık edip millete anlatmaması gerekiyor eğer o potansiyelde biriyse bence konuşmadan ayrıl
şuan mantıklı düşünemiyor olabilirim ama iyleşmem sorun degil ki bu ilişkiyi nasıl devam ettirmem gerek veya nasıl bitirmem gerek iki seçenekte o kadar zor kiGencsin çabuk iyilesirsin korkma.
söyleme, bilmesine gerek yok. yüksek lisans yapıcam kariyer yapıcam de salla bir şeyler. ayrılacaksan öyle ayrıl. bir erkeğe asla böyle bir sırrını açma, ailen dahil herkese rezil olmak istemiyorsan.
Anlayışla karşılama ihtimali var fakat dediginiz gibi başka ihtimallerde varsöyleme, bilmesine gerek yok. yüksek lisans yapıcam kariyer yapıcam de salla bir şeyler. ayrılacaksan öyle ayrıl. bir erkeğe asla böyle bir sırrını açma, ailen dahil herkese rezil olmak istemiyorsan.
Çok katılıyorum. Evet haksızlık etmek istemiyorsan ayrıl ama bu sebebi söyleme. Hırsından sinirinden herşeyi yapar. Erkek gururu dedikleri şey devreye girer. Ayrıca daha 22 yaşında neden cinsel ilişki yaşadın ki çok küçükmüşsün.söyleme, bilmesine gerek yok. yüksek lisans yapıcam kariyer yapıcam de salla bir şeyler. ayrılacaksan öyle ayrıl. bir erkeğe asla böyle bir sırrını açma, ailen dahil herkese rezil olmak istemiyorsan.
Bencede söyleme , yarın birgün kavga olur birler olur yüzüne muhakkak vurur . Arkadaşın dediği doğru ayrılacaksın başka bahane bul .Anlayışla karşılama ihtimali var fakat dediginiz gibi başka ihtimallerde var
Nasıl söyleme ya? Bel soğukluğunun bulaşıcı olduğunu biliyorsunuz değil mi?söyleme, bilmesine gerek yok. yüksek lisans yapıcam kariyer yapıcam de salla bir şeyler. ayrılacaksan öyle ayrıl. bir erkeğe asla böyle bir sırrını açma, ailen dahil herkese rezil olmak istemiyorsan.
Nasıl söyleme ya? Bel soğukluğunun bulaşıcı olduğunu biliyorsunuz değil mi?
Hatta şöyle yapsın: “söylemesin, adama da bulaşsın, adamda ortaya çıkınca da “tüü nerden kaptın bana da bulaştırdın kesin ühü ühü” diye üste çıksın ne dersiniz bu fikre?
Tey Allahım!
Konu sahibi eğerr kabullenemeyecekse söylemeden ayrılacaksınız. Yok ayrılmam derseniz de söylemek zorundasınız.
Geçmişteki bi hata ben böyle olmasını ister miydimÇok katılıyorum. Evet haksızlık etmek istemiyorsan ayrıl ama bu sebebi söyleme. Hırsından sinirinden herşeyi yapar. Erkek gururu dedikleri şey devreye girer. Ayrıca daha 22 yaşında neden cinsel ilişki yaşadın ki çok küçükmüşsün.
Tedavimi olup iyleşirim büyük ihtimalle ve bulaşıcılığı geçer fakat bel soguklugu geçirenler evlilik yapamaz diye biliyorum yapsalarda bu hastalıgın tedavi olduguna dahil belge gii rapor isterler evlilik öncesi eğer tamamen iylrşsem bile evlilik söz konusu oldugunda bu yine ortaya çıkacakayrılacaksan detay verme, zaten daha 22 yaşındasın önce okulunu bitir çalışma hayatına atıl gez toz. Kimseyle yaşadığın hiçbir şeyin hesabını da kimseye vermek zorunda değilsin. kendi sağlığına odaklan önce. devam edeceğim diyorsan da tedavini ol iyileş, söyleme zaten cinsel hayatınız yok anladığım kadarıyla.
o çok eskidenmiş. şimdi tamamen tedavi olunuyormuş. dün gece internette baktığım hastane siteleri öyle diyordu. doktorun da sana aynısını söylemiş, evliliğe engel değil demiş.Tedavimi olup iyleşirim büyük ihtimalle ve bulaşıcılığı geçer fakat bel soguklugu geçirenler evlilik yapamaz diye biliyorum yapsalarda bu hastalıgın tedavi olduguna dahil belge gii rapor isterler evlilik öncesi eğer tamamen iylrşsem bile evlilik söz konusu oldugunda bu yine ortaya çıkacak
bu kıza bulaştıran erkek bu hastalığını saklamakta beis görmemiş. karısının rahim ağzı kanseri olmasına sebep hpv virüsünü bulaştıran binlerce adam bunu otogar veya uçak tuvaletinde kaptığı yalanını söylüyor karılarına. karılarına aids bulaştıran dedelere hiç gelmeyeyim. daha geçenlerde sağlık çalışanı arkadaşım dedi, basit kan tahlili için gelen yaşlı adamlarda çeşit çeşit std çıkıyor diye.Nasıl söyleme ya? Bel soğukluğunun bulaşıcı olduğunu biliyorsunuz değil mi?
Hatta şöyle yapsın: “söylemesin, adama da bulaşsın, adamda ortaya çıkınca da “tüü nerden kaptın bana da bulaştırdın kesin ühü ühü” diye üste çıksın ne dersiniz bu fikre?
Tey Allahım!
Konu sahibi eğerr kabullenemeyecekse söylemeden ayrılacaksınız. Yok ayrılmam derseniz de söylemek zorundasınız.
Evet ama bu hastalıgı geçiren birini kim isterki kimse istemez bunu duyan uzaklaşacak ön yargılı olacak yanlız kaldım koca dünyadao çok eskidenmiş. şimdi tamamen tedavi olunuyormuş. dün gece internette baktığım hastane siteleri öyle diyordu. doktorun da sana aynısını söylemiş, evliliğe engel değil demiş.
dediğim gibi, bundan ayrılırsın. bundan sonrasında da kimseye söylemek zorunda değilsin. erkekler sandığın kadar masum değiller.Evet ama bu hastalıgı geçiren birini kim isterki kimse istemez bunu duyan uzaklaşacak ön yargılı olacak yanlız kaldım koca dünyada
He aynen dünyadaki bütün leş erkeklerin öcünü M my144 ün nişanlısından alalım. Pardon da sizin onlardsn ne farkınız var? Bu kişisel bir mesele değil, insani bir meseledir. İnsan olmak zorundayız ve eğer ayrılmayacaksak doğruyu söylemek zorundayız! Bitti! Sizcesi bizcesi yok bu işin! Bu anlattığınız da saçma sapan argumanlar kusura bakmayın!bu kıza bulaştıran erkek bu hastalığını saklamakta beis görmemiş. karısının rahim ağzı kanseri olmasına sebep hpv virüsünü bulaştıran binlerce adam bunu otogar veya uçak tuvaletinde kaptığı yalanını söylüyor karılarına. karılarına aids bulaştıran dedelere hiç gelmeyeyim. daha geçenlerde sağlık çalışanı arkadaşım dedi, basit kan tahlili için gelen yaşlı adamlarda çeşit çeşit std çıkıyor diye.
onu geçtim, bu kızın şiddete uğrama ihtimali var gerçeği söylerse. hatta öldürülebilir de. bu ülkede kadınların erkeklere dürüstlük borcu yok. erkekler kendi kurdukları sistemin biraz ceremesini çeksinler o kadar. en azından can güvenlikleri tehlikede değil.
He aynen dünyadaki bütün leş erkeklerin öcünü M my144 ün nişanlısından alalım. Pardon da sizin onlardsn ne farkınız var? Bu kişisel bir mesele değil, insani bir meseledir. İnsan olmak zorundayız ve eğer ayrılmayacaksak doğruyu söylemek zorundayız! Bitti! Sizcesi bizcesi yok bu işin! Bu anlattığınız da saçma sapan argumanlar kusura bakmayın!
Kadınları konu sahibinin nişanlısı mı öldürdü dalga mı geçiyosunuz? Ben oğullarıma çok iyi terbiye veriyorum merak etmeyin, namusu bacak arasında görmeyecekler tıpkı bizim ki gibi!kadın
hmm kadın cinayetleri sizin için önemsiz bir ayrıntı demek ki. kaç oğlunuz var?
Kendimi kötü hissediyorum lütfen ben bunları yaşamak ister miydim herkes hata yapar evet benim hatam çok büyük ama bunlar olsun istemezdim benim yaşamaya dahi hakkım yok biliyorum ama oldu artık bunlarKadınları konu sahibinin nişanlısı mı öldürdü dalga mı geçiyosunuz? Ben oğullarıma çok iyi terbiye veriyorum merak etmeyin, namusu bacak arasında görmeyecekler tıpkı bizim ki gibi!
Kadını ailesi öldürecek gibi yazmışsınız şaka mısınız nesiniz siz!
Dostum ben sana bi şey demiyorum. Sana sadece sevdiğin adama söyle diyorum. Haberi olsun belki bir şey demeyecek. Ama yok asla kaldıramaz dersen söylemeden bahaneyle ayrıl. Çünkü ona da bulaşsın istemezsin eminim. Ben sana değil bu arkadaşa yazdım. Senin eski sevgilin de şerefsizmiş gibi sana dememiş hayatını mahvetmiş! İşte sen söyle o yüzden diyorumKendimi kötü hissediyorum lütfen ben bunları yaşamak ister miydim herkes hata yapar evet benim hatam çok büyük ama bunlar olsun istemezdim benim yaşamaya dahi hakkım yok biliyorum ama oldu artık bunlar