Ayrılmalımıyım

Henüz nişanlıyken bu kadar üzülüyorsan evliliğinde nasıl mutlu olucaksın?
Benim başıma gelse bu kadar işaret varken bile bile lades diyemezdim..

bende hep böyle diyordum nişanlımla sevgılıyken ben sıkıntıya gelemem ayrılırım bıtırırım fılan ama olmuyo işte bu raddeye gelip dönmek çok zorr malesef böylede çok zor gerci bide onunla tartışmalarımız sadece düğün konusunda onun dışındakı anlayışlı tavırları insanı kararından caydırıyor cogu kez tamam bitti diyorum ama ......:KK52:

ılk once bıraz durumun benım durumuma benzıyor sıkma canını dıyerek baslamak ıstıyrm bnce nısanlın senı uzmek ıstemıyo sana bıseyler soyluyo mutlu ol dıye aılesı baskın galıba dugun yapmak kolay degıl ama aılen bunu bı konussun tam tarıh bellı olsun dıye senın gene bıseneymıs ben 2 yıldır nısanlıyım dugunum mayısta olucak dıye beklerken bırden bıre dun kaynanam ekımde yapıcaz dedı nasıl agladım anlatamam sankı hayallerım yıkıldı bırı tepemden asagıya kızgın yağ doktu okadar sınırlı davrandımkı ama sonra annem bısey soyledı bu sefer dahada cok uzuldum kızım bızden bıktınmı dedı hemen gıtmek ıstıyosun dıyınce ben durdum kaldım annem haklı daha bekarım bekarlık sultanlık uzulme olacagı varsa olur......bı bakmısın zaman oyle bır gecmıs kı......hakkında hayırlısı sız nısanlısınız gez toz takma en guzel zamanlar ınankı .....

aslında doğru diyorsun ben ailemin yanında mutluyum bir dediğimi iki etmiyorlar bazen aptalmıyım diyorum bu güzel hayatı bırakıp gıtmeyı istıyorum daha zor çabaların içinde bulucam kendımı ama artık bu belirsizlikte beni mahvedıyor dalga gecer gibi umursamıyor gıbı oyalıyorlar insanı:KK25: benim annemde diyor boşver biz hayatımıza bakalım onlar kaybeder diyo bide ben evlenınce 6-7 saatlık uzaklıkta bır yere yerleşicem ama düzenimi kurmak istıyorum artık bende ne bırakıyor ne evlenebiliyoruzz senin neden erteleniyormuşş yaa ne bencil insanlar nasıl olur da bizim hayallerımızı yıkabılıyorlarrr:KK14:

uzaktan karar veremem ama seninkine benzer biraz oldu benim durumumda ve suan ayriyiz bitiyor..
seni seviyorum sensiz yapamam laflarini bende co duydum ama yalanmis..hele sana simdiden yalan söyliyorsa ben söyle düsünüyorum,sorun ciksa ailesini sana tercih edebilir..
cogu zaman bu böyle kadinlar fedakar am erkekler fazla düsünceli olamayabiliyor...
ben inandim yaptim sonu ortada.

X