Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tedavi oluyormussun zaten iyileşir bu konuyu unutursun niye bahsediyorsun . Sanki erkekler sütten çıkma ak kaşık. Yapsalar bile yapmadık kafanda kuruyorsun diyor üste çıkıyorlar. Tedavini ol , ağzını sıkı tut , vicdan yapmaNasıl başlıycagımı bilmiyorum çok çaresizim geçmişteki sevgilimden bel soguklugu kapmışım şuanda sözlüyüm ne yapacağımı bilmiyorum ayrılmalı mıyım
Canım evlendikten sonra eninde sonunda bu yüzüne vurulacak yüzüne vurulacağını kabul ediyorsan söyle.. Önce Tedavi ol.. ve mesleğini eline al ( anladığım kadarıyla kyk dan üniversite öğrencisisin ) psikolojik olarak yıpranmış olmalısın bu yüzden önce tedavi ol.. kendini iyileştir.. sonra başkasını düşünmeni öneririm.Nasıl başlıycagımı bilmiyorum çok çaresizim geçmişteki sevgilimden bel soguklugu kapmışım şuanda sözlüyüm ne yapacağımı bilmiyorum ayrılmalı mıyım
Aynen sanki sütten çıkma ak kaşıklar :)))Canım tedavi oluyormussun zaten iyileşir bu konuyu unutursun niye bahsediyorsun . Sanki erkekler sütten çıkma ak kaşık. Yapsalar bile yapmadık kafanda kuruyorsun diyor üste çıkıyorlar. Tedavini ol , ağzını sıkı tut , vicdan yapma
Ben de bartholin kisti olmuştum etkeni gonokok yazıyordu.demek ki her gonokok bakterisi bel soğukluğu yapmış olmuyor.ben öyle anladım yani.Ve doktorum bel soguklugu olarak açıklamadı gonokok dedi neden direk bel soguklugu demedi ki
30 yaşında mı yaşasın daha ne olacak? Normali 15,16 aslında.ki yurt dışında da bu yaşta başlıyor neredeyse herkes.Çok katılıyorum. Evet haksızlık etmek istemiyorsan ayrıl ama bu sebebi söyleme. Hırsından sinirinden herşeyi yapar. Erkek gururu dedikleri şey devreye girer. Ayrıca daha 22 yaşında neden cinsel ilişki yaşadın ki çok küçükmüşsün.
Normali 15 16 yaşında mı ilişkiye girmek?30 yaşında mı yaşasın daha ne olacak? Normali 15,16 aslında.ki yurt dışında da bu yaşta başlıyor neredeyse herkes.
Bence öyle çünkü.13,14 yaşında cinsel olgunluğa erişilip, sistem çalışmaya başlıyor.ee madem kullanılmaması gerekiyor sistem niye çalışmaya başlıyor? Seksten kaçmak yerine bilinçlenilmesi lâzim.Normali 15 16 yaşında mı ilişkiye girmek?
15 yaşında seksi bilmesede olur. Ben o yaşa çocuk gözüyle bakıyorum.Bence öyle çünkü.13,14 yaşında cinsel olgunluğa erişilip, sistem çalışmaya başlıyor.ee madem kullanılmaması gerekiyor sistem niye çalışmaya başlıyor? Seksten kaçmak yerine bilinçlenilmesi lâzim.
Bilmese de olur ama bilene de yaşın kaç başın kaç demem ben.doğa yaşın kaç demiyor çünkü.15 yaşında seksi bilmesede olur. Ben o yaşa çocuk gözüyle bakıyorum.
Valla çokta güzel derim ben. Kızımında kız kardeşiminde küçücük yaşta konu sahibinin düştüğü pişmanlığa düşsün istemem. Eğer biri bunu hata olarak anlatıyorsa küçük yaşta cinselliğe girdiği içindir.Bilmese de olur ama bilene de yaşın kaç başın kaç demem ben.doğa yaşın kaç demiyor çünkü.
Ayrıca doğa bize tamam cinselliğe hazırsın hemen koş sekste yap demiyor.Bilmese de olur ama bilene de yaşın kaç başın kaç demem ben.doğa yaşın kaç demiyor çünkü.
Eee tabi hayati bir durum değil.konu sahibin yaşı da küçük değil ama.her hasta olan da bilinçsizlikten olmuyor ki.evli barklı olup hasta olan kadınlar da var.şimdi kocasıyla sevişirken korunmadı diye bilinçsiz mi kadın?Ayrıca doğa bize tamam cinselliğe hazırsın hemen koş sekste yap demiyor.
Bilmiyorum 22 yaş bana biraz küçük geldi. Tabi günün sonunda herkesin hayatı kendine deriz geçeriz. Biz bu platformun üyeleriyiz öneride bulunur geçerizEee tabi hayati bir durum değil.konu sahibin yaşı da küçük değil ama.her hasta olan da bilinçsizlikten olmuyor ki.evli barklı olup hasta olan kadınlar da var.
Evet kuru kuru seks barholini çok şişiriyor. Ama anladığım o şişkinlik tahriş kaynaklı olduğu için enfekte olmuyor. Ya kendi kendine iniyor ya da enjektörle boşalttiktan sonra sorun kalmıyor.bir de mikrobik versiyonu var.Kesinlikle bence bakmak lazım adamın cinsel hastalığı var mi yok mu ama bartholinin asla alakası yok cinsel hastalıkla kuru kuru ilişkiye girdin atıyorum o an ertesi gün bartholin apsesi yasayabilirsin zarar görüyor çünkü beden ilginç bir mekanizma hemen zarar görüyor aslinda benim öyle oldu cinsellikten kaçmak bence de doğru değil kendini hazır hisseden yaşayabilir