Ayrılmak istesem ona haksızlık etmiş olur muyum?

Ortada iliski yokki ayrılasın. Sana cevap bile vermiyor. Bir şey bile konuşamıyorsun. Onun yaptığı gibi Cevap bile verme illa ayrılık mesajı atmana aramana gerek yok.

Ben ortada bir iliski goremedim zaten. Uzatmadan noktayi koyum bence. O da yoluna baksin artik.

Mesajlasarak ilişki yürümez zaten.Bu mesajlara bel bağlamak yanlış bence gerçek bir iliski görüşüp konuşup yüz yüze vakit geçirerek olur ancak.
Bu arkadaş zaten dengesiz biri çok bariz.
Sırf biri ısrar ediyor diye ilişkiye şans verilmez zaten sizin o tutumunuz da yanlış.
Ki onun kendisine istemiyorum diyen birine ısrar etmesi ayrı bı eziklik zaten.
Mükemmel mesajlar atsa neye yarar ki .

Ayy bu ne ya gercek bir ergen bu.Suraya yazdığımıza bile değmez cidden.

Tekmeyi yedin oç git köşende ağla şimdi yaz konu sahibesi

Bu mesajı bu güne kadar attıkları arasındaki en dürüst mesajı bence..Gül yüzünüz için yazmamış da nereniz için yazmış acep Diğer yazdığı mesajları paylaştığınızda "bu adam herkese yürüyor..sana özel filan değilde,utangaç hiç değil..seriye bağlamış kimle ne konuştuğunu bile hatırlamıyordur , evde görüşmek istiyordur kuzenler görmesin diye şeklinde düşündüm açıkçası .

Bence bırakmayan sizsiniz, bu ne böyle? Mesaj atmasın diye dua ettiginiz biri ile ne paylasiminiz olabilir ki zaten? Çok ısrar etti, ben de mecburen konusuyorum, karsimda olgun birini istiyorum diyorsunuz ama ben sizde de olgunluk veya tam bi duruş göremedim.

Bence asla düşündüğünüz gibi masum birisi değil. Ben böyle hissettim.

Daha ne konuştuğunu bilmiyor böyle biriyle Zaman gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…