Ayriliyorum, yardim edin

Arkadaslar Merhaba

Biz esimle ayrildik. O iflah olmaz. Geldi yalvardi yakardi ama yok. 5 gündür gitgeller yasiyordum. Acaba olur mu, acaba bi sans versem olur mu. Beynim uyusmus gibiydi.
Dün gece kardesimde kaldim. Kardesimle sabah 4e kadar oturduk konustuk. Bir olaydan geleceklerdne olabilecekleri görebilecek kabiliyette kardesim 6. hissi kuvvetli benimle baya bir konustu, eside sagolsun ayni fikirde. Yinede istiyorsan sans ver ama bu adamdan sana koca olmaz dedi. Ben yine gitgeller yasiyorum tabi.

Sabah balkona ciktim hava almak icin kötü oldum. Inanilmaz kötü oldum. Elim ayagim titredi bir anda. Sonra dedimki ben bu derece kötü olmayi hak etmiyorum. Ben o kadar hakaretleri hak etmiyorum.
Kardesime ve esime dedimki beni eve birakin, hadi hadi. Ne oldugunu sasirdilar. Hadi dedim hemen. Kararim kesin ben bunlari haketmiyorum. Beni eve birakin dedim bu is bitecek böyle düsünmeyle olmaz.
Kardesime sonra sen kal dedim, erkek oldugu icin kavga ederler diye. Esi sagolsun gel abla beraber gidelim dedi, arabayla gittik, asagida bekledi beni ben ciktim eve. Aglamis tabii ki gözler sis. Beni koltugun kösesine sIkIstirdi agliyor yalvariyor nolur bir sans. Ben sana cok sans verdim dedim. Yeni mi aklin basina geldi dedim. Yüz ifadesinden ne kadar da rol yaptigini anladim. öyle agliyorki ama. Ben hic aglamadim. Ben serefsizim sen beni kaldiramazsin dedim, sana milyonlarca kez sans verdim hem beni hem ailemi köpek yerine koydun sen dedim. Ben gidiyorum dedim, bitti dedim. Carptim kapiyi ciktim. Tabi ailesi sürkeli ariyor beni. Kizim nolur sans ver diye yalvariyorlar, adamlarin hic bir sucu günahi yok, cok iyiydi ailesi.
3 saat sonra babamlara geldi. Babam kapiyi acti sen niye geldin dedi hala mi geliyorsun dedi almadi iceri yine annemle ben dedikki gel gir otur.
Oturdu babam salondan cikti, bana serefsiz demisti o yüzden evden ayrilmistim babamda serefsizlerle oturma sen dedi esime serefsizin evine hic gelme hatta dedi yan odaya gecti. Bu gene yalvariyor yakariyor. Git artik dedim gitmedi. Sana hakkimi helal ediyorum ben dedim, bütün yaptiklarina ragmen bütün eziyetlerine hakaretlerine ragmen. Git ananin babanin elini öp o insanlari bari üzme dedim gelemiyorlar buraya akillari sende dedim. Sen orda daha mutlu olursun dedim. Yalvariyor ama o kadar yapmacikki degisecem diyor inanmadim hic. Git dedim benden bitti ben islemleri baslattim dedim. Beraber bir miktar paramiz vardi benim hesabimda, yarisini onun hesabina gecirdim.
Babam kolundan tuttu cikartti. Bitti benim icin. Sanki üstümden yük kalkti. Bir anda güclendim sanki. Rabbim sen verdin bu gücü galiba.

Her iki yorumunuzuda okudum cok güzel tespitler yapmissiniz. Sizde yasadiniz mi böyle birseyi?

Dediginiz gibi önce esim aileme msj atti karimi gönderin diye hakli cikarmaya calisti kendini, sonra kibarlasti, simdi acindirmaya calisiyor.
Arti gel gitler yasiyorum, ailem bu gelgitlerden cok korkuyor, istemiyorlar dönmemi. Önüme engel koydular zaten gitmemen icin ellerinden geleni yapiyorlar.

hakkınızda hayırlısı olsun o halde....

ay seni kocaman öpüyorum,helal olsun sana,ona dönsen oturum alıp ilk fırsatta sana tekmeyı basacaktı,o.. gibi sarılma dmeişya,bellki o.. sarılmış o hep anlaşılan(bu arada benım için o insanlar o.. değildirde,onun kelimei üzerınde yorum yaptım)

Allah hakkınızda en hayırlısını versin inşallah...yolunuz açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…