Ayriliyorum, yardim edin

Kardesini ve babani dinle.
Onlar seni kolladi sahip cikti.
Onlari ezip gecersen silmis olursun.
Ve geri donemezsin bi dahakine onlara.
! Ki , duruma bakarsak sen bu adama geri dondugun an part 2 den devam edicek cilen. Ve kesinlikle geri donmek istiyceksin ailene tekrardan.

O zmn diyceksin keske bena sahip cikan ardimda duran ailemi ezip gecmeseydim.
Bu bi minnet borcu manasinda soylemiyorm bunlari.
Ailen gercekten hakli.
Dinle onlari.

Böyle birinden koca mi olur çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı neyse o olsun gerçekten. .

çok terbiyesiz bir eşiniz var ve saygısız
hem ailenize hem size
size hak verdim fikrinizden geri dönmeyin
ileride çoluğunuz çocuğunzla aynı dertleri başa sararsınız...onu kaldırmak daha ağır
Allah yardımcınız olsun..

Bir insanin bir hatasini affedersin de iyi yönleri de oldugu icin. Bunun hic iyi yönü var mi alaskina?

Böyle konularda ayrılacak cesareti olan kadınları hep kıskanmışımdır

Ezik erkekler kendilerinden ilerde gördükleri kadınları ezerek asagilayarak özguvenlerini kırarak bi halt ettiklerini sanıyorlar kendilerini bu şekilde tatmin ediyorlar heralde. Siz avrupada yetişmiş muhtemelen en az iki dil bilen , kendine güvenen cesur bi kadinken ozguveninizi zedelemeye kalkmış. 4.5 yılı ziyan etmissiniz daha ne kadar böyle bi öküz ile yasayacaksiniz ? Aileniz destek.. tum imkanlar hazırken kendinize bu kötülüğü yapmayin hayatın geri kalanını dolu dolu HAYAL ETTIGINIZ GIBI yaşayın. Ama bi düşünün en son ne zaman hayal kurdunuz. ? Kendinizle geleceginizle güzel zamanlarda ilgili en son ne zaman hayal kurdunuz. ? Böyle Öküzler insana hayal kurmak gibi basit bi zevki bile lüks haline getirir. Bu adam suan size muhtaç olduğu halde yanj oturum almak için bu kadar küstahsa oturum aldıktan sonra yapmadığını bırakmaz. Basın tekmeyi dönsün türkiyeye ne halt yiyosa yesin kafasına dank eder belki. Sakın bu adama boyun egmeyin.

Merhaba arkadaslar
Dün aksam yazamadim kusura bakmayin. Gidip esyalarimin bir kismini aldim evden. Esim evdeydi. Ne özür diledi ne birsey. Konustuk, gayet sakindi ama ben sana serefsiz demek istemedim, agzimdan ciktiysada hakli oldugumu söylemiyorum dedi.
Tabi tartismamiz devam etti, ben kabul etmedim. Daha önceki hakaretlerinide dile getirip, benim haysiyetim ve serefimle böyle oynayamazsin demistim. Bir kere ben buna adam degilsin demistim yine bir aptalligindan dolayi, bu serefsizle ayni anlama geliyormus. Inkar etmiyorum adam degilsin dedigimi ama sen "sen zaten serefsizsin" dedigini inkar ediyorsun dedim. Yani hem inkar etmiyor, ama yinede ediyor böyle karmasIk bir durum, söylediklerinden hic birsey anlamiyorum.

Esyalarimi aldim, tamam dedi, madem ayriliyoruz. Kimseye detaylari anlatma anlasamadik ayrildik de dedi, bende öyle yapacagim dedi. Pesinden de gelmeyecegim dedi, evede gelme dedi daha. Tamam dedim, tabi bu arada ben agliyorum onunda gözleri dolmus, aptal bizi soktugu durumlara bak acimiyorum artik. Karimi eve gönderin yazmis.

Sabahta 8de anneme mesaj atmis. Annem uyuyordu ben gördüm. Olaylari tek tarafli dinliyorsunuz, 3. gün oldu orda aramadiniz hic, olaylari iki tarafli dinleyin. Sonra tartismanin nasil oldugunu anlatmis anneme, ayni benim anlattigim gibi anlatmis. Fark yok yani o kelimeyi kullandigini söylüyor zaten, sanki ben yalan anlatacaktim da güya birde benden dinlemis olun demek istedi. Neyse anlatsin problem degil, iyi de oldu.

Sonra ben cevap yazdim buna, ama evliligimizin ilk zamanlarindan bu zamanlarina kadar yasadiklarimin bana yasattiklarin bir kismini siraladim. Ondan sadece sevgi bekledigimi, yardimlasma ve bir güler yüz bekledigimi söyledim. Hic birsey yazmaid, ben bitirdikten sonra yazdi. Önce terbiyesizsin yazdi, dogru dedim ben hikaya uydurdum, bütün bunlar yasanmis degil, üstüne birde hakaret isittim, ben terbiyesizim. Devam ettim yazmaya yasadiklarimi. En son 15 dk sonra o yazdin. Tamam sen kararlisin, bitirmissin beni. Hatalarimi biliyorum ama yemin ederim bu kadar pislik bir insna oldugumu bilmiyordum. Islemleri baslat bende yardimci olurum sana gerekirse. Ben dogru iyi güzel seven bir adam degilim, kisiligim bu galiba. Ama seni sevmistim buna eminim. Seninde benimle ilgili daha özel düsüncelerin var zannediyordum ama meger 4,5 sene esir olmussun bana dedi. Hakkimi helal ediyorum sana dedi sende helal et dedi. Allah'a emanet ol hürsün dedi. Bende yazdim tekrar, beni hic anlamadin, hakaretlerinle dopdolu bir 4,5 yil gecirdim dedim. Tamam uzatma anladim kendimi anlattin iste dedi. Sanada hakkim helal dedim. Bugün eve gelip telefonumu alacagim esyalarimda orda dedim, gelme dedin ama yinede gelmek zorundayim dedim, olur dedi.

Aglamaktan gözlerim sisti. Kalbim agriyor. Bu kadar sey yasatmasina ragmen hala agliyorum.
Ben evlenirken böyle hayal etmemistim. Ayrilmak icin evlenmemistim. Acim gececek mi bilmiyorum.
Onu birdaha hic görmeyecegim. Merak edecekmiyim bilmiyorum. Görmek isteyecekmiyim herseye ragmen.
Iyi günlerimizi aklima getirecekmiyim. Kalbim yaniyor, ates gibi. Ellerim ayaklarim buz gibi ama icim alev alev.

Mantigim sana serefsiz dedi, daha ne zirvaliyorsun aptal diyor. Güvenme diyor, gelecekte aynisi olacak diyor. Cocugun olacak belki devam edecek ayni seylere, yavrun icin ayrilamayacaksin pisman olacaksin diyor. Kardesim, annem, babam, kardesimin esi hepsi objektif bakiyor disaridan. Hatali olsan seni bugün götürürdük esinin yanina, sanada kes sesini derdik diyor ama hatan yok diyorlar. Kendi gözümüzle görüyoruz tavirlarini diyorlar.

28 yasindayim. Önümde ki hayat aydinlik mi karanlik mi göremiyorum. Hersey gri suan. Hala ama hala acablarim var. Düzelir mi? Akli basina gelir mi? Kötü aliskanliklari yok diyorum, evcimen diyorum, alkol yok diyorum, evde yalniz kalsam fazla disarda durmaz gelir demek ki beni hala seviyormu düsünüyor mu diyorum? Allah korkusu var diyorum ama sonra bakiyorum bütün bunlar yeterli mi diyorum evlilik icin, yeterli olsa mutlu olurdun salak diyorum kendime.

Korkuyorum. Düsünsenize, gider evlenirde degisti derler, artik eskisi gibi degil derler diye korkuyorum. Kötü taraflarini ben cektim, simdi düzeldi baskasiyla güllik gülistanlik oldugunu duymaktan korkuyorum.

Ama evliyken ilerde daha kötü olacagindan da korkuyorum.

Icim paramparca, herseyin farkindayim ama hala esir gibiyim duygularima. Bunlari yazarken agliyorum.
Ailesi kötü olsaydi diyorum belki daha cabuk vazgecebilirdim. Cok sevdigim, a'den z'sine kadar cok ama cok sevdigim müthis bir ailesi var, kendi annem giderken agladimda benle oturup aglayan dünyalar tatlisi bir kayinvalidem var.

Onlarla olan iliskilerimi düsündükce, bana verilen degeri düsündükce bile agliyorum. Ama bugün kocama gitsem yarin aileme yapilan haksizliga aglayacagim, agliyorumda.

Karmakarisigim, Rabbim su hayirli ramazan günlerinde bana yardim et diyorum. Yollarim hep karanlik.

Ay resmen size ayak yapıyor.. !! İnanmayın lütfen, duygusal boşluğnuzdan yararlanmaya çalışıyor.. sizi haklı kendini suçlu gösterip vicdanınızla oynuyor!!
Damarına bir basın gösterecektir yine gerçek yüzünü..
Zor günler yaşıyorsunuz ama kararınızdan vazgeçmezseniz bunun sonu aydınlık!!!
Gerçekteb pişman olsaydı.. suçlu suçsuz aramazdı! Ve karımı yollayın diye kabaca bir sms yerine sizin olduğunuz eve gelir.. annenizle babanızla konuşur önce onların gönlünü alır, sonra da sizin.. !!
Bu yaptığına hem suçlu hem güçlü denir!!
Şu hayata bir kere geliyoruz.. bir kazmaya feda edilecek kadar değersiz değil !! Yaşınız daha çok genç..

Onu artik oturma izin isteyen her erkek yapiyor. Ilk basta Tr'de kaliniyor, elbette tr'de isler ayni avrupadaki gibi degil. Yani kisacasi "bu kiz zaten Tr'de yapamaz, yine pasaport cepte" diye düsünürler.

Her ne olursa olsun, sakin sakin geri dönme. Sen hakareti hak etmiyorsun! Sevgi, sefkat ve huzur hak ediyorsun. Adamin sana zerre saygi ve sevgisi yok. Simdi o oturma izini icin bacaklarina kapilir, aglar, ama sakin kanma numarasina. Bu adam de-gis-mez!

Falit içinide soğut size oyun yapıyor vicdan oyunu boşanma aşamasına gelen her erkek gibi..kanma lütfen.

Meger ne kotu adammista bilmiyormusta. Biraksin yaa cocuk mu kandiriyor. Sakin inanma.

Biliyorum bu ayaklari herkes yapiyor ama esimin o konuda hic istemedigine %100 eminim. Kimler girdi araya gidin oraya diye ilk evlenecegimiz zamanlar. Asla kabul etmedi, ne isim var dedi oralarda, bir yere gidemem dedi. Hatta bana bak ilerde tutturursan gidelim gidelim diye problem olur dedi aramizda bu konuyu iyi düsündedi. Bu konuda yalan söylemedigini biliyorum, onlarin ailede aliskin degiller zaten ogullarin uzaga gitmesine.
2 yil TR'de kaldik beraber tatile geldik buraya, esimde o dönem issizdi TR'de. Geldi buralari gördü kafasina yatti biraz, hayat orda daha kolaymis dedi. Sonra ben dedim gidelim diye uzun sürede is bulamayinca türkiyeden kabul etti ve geldik.
Ama simdi gitmek istemez burdan eminim.

kalbim paramparca sevseydi zaten gelir babamin evinden alirdi beni. bi mesaj atti gönderin karimi diye o kadar.

canım benim bu adam değişmez zaten kendi de itirf etmiş sana
ne kadar kötü bir adammışım diye
zaman geçtikçe iyi ki ayrılmışım diyeceksin
bence artık bırak takma değmez

kalbim paramparca sevseydi zaten gelir babamin evinden alirdi beni. bi mesaj atti gönderin karimi diye o kadar.
Şu an kendisini HAKLI gösterme çabasında birkaç gün geçtikten sora önce güzel güzel söylicek sora kendini acındırıcak gene gitmezsen gene gerçek yüzünü gösterip terbiyesizlik yapacak ama sen yılma vazgeçme yoksa yaptığı Herşeyde bırakıp gitmeni başına kakıcak kendi hakaret ve terbiyesizliklerini ise unutacak unutturucak sorada yeniden yapacak

Şu an herşey sana karanlık gelio olabilir ayrılırsan daha da kararacağını düşünebilirsiniz oysa öyle diil giderek aydınlık olucak hayatın. Çevredekileri uyar önce karar ver ayrılmaya sorada çevredekilere gelgitler yaşicağını ama seni bu süreçte yalnız bırakmamalarını tembihle bu Süreci geri alacak bi hata yapmana izin vermesinler
Senin yanında olsunlar aramak istediğinde engel olsunlar bu süreç böyledir çünkü bütün yaşattıklarına rağmen Ayrılma arifesinde iyi günler gelir insanın aklına o en iyi olduğu onunla evlenecek kadar iyi olduğu günler ama şunu unutma denedin ve gördün bu insan böyle ama senin önünde kocaman uzun ve güzel bir yaşam var elbet karşına sana hakkettiğin Değeri layıkıyla verecek biri olucak seni günden güne tüketen biri olmicak

Oldu, baska emri varmiymis.

Konunu okuyunca uzuldum. Bosanma asamasinda bir kadinim bende, o yuzden emin ol, icindeki firtinalari az bucuk tahmin edebiliyorum.
Ailen arkandaysa hic ama hic korkma. Ailene karsi yaptigi saygisizliklar kabul edilir cinsten degil. Cocugun yok. Senelerdir sabrediyorsun bekliyorsun biseyler rayina otursun diye, gercekten iyi sabretmissin. 16 ay sonra bende bitti cunku sabir..Ya kabullen, yada cek git dedim kendi kendime.
Hakkinda hayirli olan neyse o olur insallah. Ama madem bosanacaksin, o oturumu kurban et ona. Terbiyesizin attigi mesaja bak, karimi gonderin. Onuda emin ol oturumu olsaydi asla ve asla atmazdi.

Ayrilik sureci kesinlikle kolay bir surec degil. Ama korkunun ecele faydasi yok, aci cekmekten korkup kac yilini daha heba edeceksin bu adama? Yasin kac bilmiyorum, ama cocuksuz yeni bir hayata baslamak cok daha kolay olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…