Ayriliyorum, yardim edin

sizi anladığımı düşünüyorum, bana elinizden geleni yapmışsınız gibi geldi
evet insan evliliğini kurtarmaya çabalamalı da ömür boyu değil, en güzel yıllarımız geçip gidene kadar değil
kendimize zarar veren herşeyi bir noktada kesip atmamız lazım

hepimiz zaman zaman karşımızdaki insana hakarete varan sözler söyleyebiliyoruz tabi ama sizin durumunuz farklı
eşini seven bir adamın kendisine sarılmak isteyen eşine "o...u gibi sarılma" demesi çok şey anlatıyor...

Olay sadece şerefsiz kelimesi degil.
Adam saygisizin, hadsizin, terbiyesizin biri.
Hic mi nezaket kurallarindan haberi yok sanki dağdan inmis gelmis.
Boyle bir adamla tüm ömrunuzu tuketmeyin dönsün oda ülkesine sizin sayenizde avrupa görmüs ama hic yontulmamis. Sizin imkanlarinizdan yararlanmasina musade etmeyin boşanin sinir dışı edilsin.

Ailende destek olmuş ne yapacaksın böyle saygısız sevgisiz adamı bas tekmeyi gitsin

Çocuk sahibi değilsiniz derhal boşanma davası açın ben bu adamin oturum izni aldıktan sonra neler yapacagindan korktum .sevgi diyorsan ne sevgisi saçın oksanmamis yüzün gülme mis derdine ortak olunmamış hep kahir hep bu mu sevgi değil işte sen kadinsin ilgi alaka hersey senin hakkın kocanın dizine uzandiginda bu dünya durmuyorsa huzur yoksa neye yarar ki ömrünü mu heba edeceksin sevgiden yoksun kalıp mutsuz olup birde çocuk doğurur sevgisiz onu mu büyüteceksin. Şu an Şansın var değerlendir .

Ne kadar çirkin bi adam
Hic omurunuzu daha fazla harcamayın bu ayıyla

Hic insanlik bilmiyor, nezaket denen birsey onun hayat cemberinde yok.
Kibar olmak ona göre degil. Bin defa söyledim, Allah rizasi icin su hareketlerine ceki düzen ver diye.
Ona birseyi anlatmaya calissanda anlamiyor, onun bildigi dogru herzaman.

Dogru sacim oksanmadi, yüzüm gülmedi, derdime care olmadi.
1 ay'in 20 günü tartisiyoruz. Lütfen sevgini belli et, ben aliskinim sevilmeye, sevmeye, sarilmaya diyorum, tarzim degil diyor.
Evlendikten sonra zamanla zamanla azaldi zaten ilgisi, sevgisi, saygisi.
Ben hep ailemin tarafini tutuyormusum güya. Kardesimla arasinda 2 yil önce gecen konudan bahsediyor, hep o konu gündeme gelir ve ben onunda hakli taraflari oldugunu söylerim ama kardesimde haksiz yere cikismadi sana derim. Bu yüzden ailemi tutuyormusum. Bana tamamen onun tarafini tutmak icin yüz birakmiyor ki. Baba sert konusur, anneme sert konusur, kardesime hakaret edersen ben seni kime nasil savunurum? Hakli olsan hadi yine savunurum, haklida degilsin.
Cocuk istemiyorum, hayal bile edemiyorum, ben onunla cocuk büyütemem.

Sana yazik degil mi..neden omrunu mahvetmek icin bu adami hayatina dahil ediyorsun...biraz kendini dusun

Bak bunları biliyorsun tek yapmam gereken içten kabullenmek kimse boşanmak için evlenmiyor bak ben bekar im ama inan böyle bir şey yaşasam bitiririm şu kısa dünyada biz neden çekeim neden sevgisiz yaslanalim neden kaldı ki artık herseye imkan var bolluk var her anlam da eski zaman da değiliz .Kendine güvenin olsun ailen arkanda Ailene laf edilmiş .Birinin aileme laf ettiğini düşünemiyorum kurban ederim o insanı aileme hele abime laf edecek taş taş üstünde birakmam kimsenin haddi değil laf etmek .

bir kac saat sonra kiyafetlerimi almaya gidecegim. Babami bekliyorum arabayi getirsin diye.

boşlukta falan değilsin. doğru karar vermişsin. geri dönülmez elbet. yazdıklarını okuduğum zaman ağzım beş karış açık kaldı. "o. u gibi sarılma" ne demek! vur tekmeyi gitsin. ilerde sana insan gibi davranacak,saygı ve sevgi gösterecek insanlarla tanışırsın elbet. ona mı muhtaçsın...

Konuda benim takıldığım nokta avrupai yaşam nasıl oluyor?! Şu milletteki avrupa özentisine bir türlü anlam veremedim gitti.Kişinin kendinde bitiyor her iş, bir insan köyde şehirde kasabada yetişmiş olabilir ama kendini çok güzel yetiştirerek sizin o avrupalı holiganlarınızdan çok çok çok daha kaliteli olur!!!..

Doğru karar vermişsin ne güzel ailende arkanda. O da gitsin memleketine. Bu anlattığın hayat değil esaret.

Ailen arkanda yeni bi hayat kur ailesinede olan biteni anlat senden duysnlars. Çocuk varmı bu arada varsa bidaha düsün..

Esiniz sizi sevmiyor hatta sizden nefret ediyor, size karsi tahammulsuz... Bosanmamaniz icin bir sebep dahi goremedim.

Lütfen yanlis anlamayin assagilamak icin söylemedim asla. Tabikii de insani kendini yetistirmesi ile alakali ama benim burda bahsetmek istedigim konu su; köy gibi kücük yerlerde yetisen kadinlar genelde evliliklerinde hep ezilmis taraf, alttan alan taraf, esinden yardim görmeyen taraf olurlar, ne yazik ki ülkemizde hala öyle. Avrupada veya Türkiye'nin büyük sehirlerinde yetisen kadinlar ise eslerine karsi daha diktirler, özellikle egitimi ve isi varsa. Annemde burda bundan bahsetmek istedi bana böyle derken. Egitimlisin, özgür yetistin, mutluydin, dimdiktin, simdi ne hala gelmissin dedi. Ama benimde alttan alan bir tarafim oldugu icin oldu bunlar. Yoksa avrupai yasamla köy yasami gibi kötü niyetle ayrim yapmak istemedim. Siz yanlis anlamissiniz.

Esiniz sizi sevmiyor hatta sizden nefret ediyor, size karsi tahammulsuz... Bosanmamaniz icin bir sebep dahi goremedim.

Bencede artik sevgisi bitti gibi geliyor. Ilk zamanlar alttan aldigim icin sevdi, sonra susmadigim icin yavas yavas uzaklasti farkindayim bunun.

Zaten bi Zaten bir evlilik yok ortada kendinize saygınızıda yitirmek istemiyorsanız beyefendiyi ülkesine postalayın...kendiyle başbaşa kalsın yeni bir hizmetçi bulana kadar.çunku siz eş olmamışsınız beyefendiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…