Ayrılırken çirkinlikte sınır tanımayanlar...

Size çok sinirlenmiş, arkadaşınızla olan mesajlaşmaya çıldırmış. Whatsap web’den takip etmesi zaten facia ama bu mesajlaşmalarda bir şey yok ki. Bu kadar gözü dönecek, sizin canınızı yakmaya çalışacak bir durum yok Yani.

Bu adam sizi seviyor ama takıntılı biçimde, korkutucu, ürkütücü, tedirgin edici şekilde seviyor. Bir ayının avını başka hiçbir hayvan yiyemesin diye çürütüp kokuttuktan sonra yemesi gibi seviyor. Saçma sapan şeyleri geri isteyip küçülmesi bu yüzden.
Çok takıntılı ve tehlikeli geldi bana. Başak burcu bir flörtüm yıllarca takmıştı bana. Başak burcu mu bu adam?

Aminnn... Ayıcığı istemedi ama ben her şeyi geri vereceğim, annesinin yaptığı salçaya kadar :) Benim de aklıma geldikçe midem bulanıyor. Böyle yapmamalıydı...

Yok Balık. Ama evet ürpertici takıntılı sevgisi var sanırım ama takıntısı bitmiş olmalı böyle son verdiğine göre. Ne güzel benzetme yapmıyşsınız :)

Kusura bakmayın ama her ayrılıkta çiçeklerine kadar isteyen telefonunuzu gözetleyen saygısız bi oğlan çocuğunu siz terketmeliydiniz hem de öyle yavaş yavaş, "tamam hadi sen alış bu duruma" diye pıspışlayarak değil, dan diye. Hediyelerini de "vermiyorum, onlar senin değil onları bana verdiğin için benim, ve ben hepsini çöpe aticam" deyip atmaliydiniz. O zaman böyle karaktersiz bi zavallı tarafından terkedilmemiş olurdunuz. Koruyun biraz kendinizi, iyi günde herkes iyi mühim olan kötü günde nasıl davrandığı.

Kangren olmuş bir ilişki. Bence bu kolu kesmelisiniz. İyi-kötü çok şey yaşamışsınız ama sağlıklı bir ilişki değil. Zamanla iyileşirsiniz inşallah.

Valla ergen adamın arkadaşlarının verdiği taktik nerdeyse işe yarıyormuş. Yaradı yarayacak şimdi bile. Bak nasıl da kıvrandın beni unuttu başkasını sevdi, mutlu olur şimdi diye.

Oturup 1 saat çay bile içilmeyecek tip olduğu başından belli heriflere bile isteye çatarsanız size böyle roman yazdırırlar.
Valla ben yanıldım tamam da başından cidden belli değildi, iki tane benden mantıklı diyebileceğim arkadaşlarım da onay vermişti çok aklı başında aferin yaşına göre vs vs diye. Zaten en çok yanılmış olmak üzüyor beni :/

Arkadaşlarınız da yakıyor yalnız.

Belki adam iyi rol kesiyordur kız.
Herşeyden evvel, 35 yaşında 1 çocuklu bir kadın var, bu kadın işi gücü olan, belli bir hayat tecrübesi olan biri. 25 yaşında daha ergenliği yeni atlatmış toyluk paçalardan akan bir adamla ne gibi ortak yönleri olabilir?

Bende anlayamadım
Olgun bı adam
Yaş farkını bı iki şey dışında hiç hissetmedim demis.
Okudugum her kelime adölesan tavrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…