- 5 Ağustos 2020
- 1.175
- 1.997
- 83
Çok üzüldüm size.20 yıl öncesine götürdünüz beni.Valla benimki haber vermedi direk gaz koklamış.Neyse uzun uzun anlatmayayım hastahaneye kaldırıldı bu arada üst katımda oturuyor, tabi ki çok üzüldüm ağlaya ağlaya gittim.Oksijen veriyorlardı gittiğimde kendinde değildi o an korkunç duygular geçiyor insanın kalbinden suçluluk gibi,pişmanlık gibi...Kendine geldiğinde orda ağladığımı gördü ya tekrar sardı.Aslında ayrıldığıma pişman değildim ki ben,kararımdan emindim yada ağlamamın nedeni onun ölme ihtimali değildi ki buna kendimi neden görmemdi.İnanın gece vakti kaçar gibi taşındım o apartmandan .
Neyse demem o ki isterse intihar etsin ,nedeni siz değilsiniz onun zayıf karakteri.Bilmiyorum razı eder miyim diye mi yapıyorlar yoksa cidden mi ölmek isteyecek kadar aptalar mı? Ama şunu anlamıyorlar ki kadınlar güçlü erkek ister. Ne yaparsa yapsın istemediğiniz bir ilişkiyi sürdürmeyin.
Neyse demem o ki isterse intihar etsin ,nedeni siz değilsiniz onun zayıf karakteri.Bilmiyorum razı eder miyim diye mi yapıyorlar yoksa cidden mi ölmek isteyecek kadar aptalar mı? Ama şunu anlamıyorlar ki kadınlar güçlü erkek ister. Ne yaparsa yapsın istemediğiniz bir ilişkiyi sürdürmeyin.