Ve ayrildik.
Dayanamayip baristigimiz ayriligin sebebi kiskanclik kisitlamalar ve yapmayacagim duzeldim dedigi seylerin hepsini bir bir tekrar yapmasiydi. Baristik uc dort ay her sey iyiydi hostu sonradan az az tekrarlanmaya basladi ayni seyler, benim tahammulum iyice sifira indi ve bir saat once tekrar ayrilik.
Denenmisi deneme, sonu hic mutlu biteni gormedim
Kim bilir kime hayati zindan edicek ruh hastasi gibisinden olaya bakmazsan daha cok uzulursun
Gerçekten olmayacagina inanip ayrıldıktan sonra birlesmek anlamsiz; kimse degismez..İmkansız olduğunuzu düşündüğünüz biriyle ayrılıp barışma oldu mu sevgili KK üyeleri. Ne kadar süre ayrı kaldınız,ayrılık sürecinde neler yaşadınız ve nasıl barıştınız? Nasıl sonuçlandı birlikteliğiniz ? Anlatabilir misiniz ?
Uzgunum tabi, 3 kusur senemi gecirdim onunla hic kolay degil.Hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında. Üzgün müsün peki? Yani ilk ayrıldıgınızda hissettiğin üzüntüyü hissediyor musun? Yoksa daha mı rahatsın
Malesef bu bende de oluyor. Aslında karşı taraf haksız, ayrılıyorsun ama düşünüp ne yapıp edip kendinde hata arayıp kendini suçluyorsun. Sonra da barışmak istiyorsun. Bu ayrılmak istememekten kaynaklanıyor.Canım ben de çok tuhafım cidden.bir gün aynen böyle düşünüyorum başka bir gün de kendimi suçluyorum.
saçma sapan bir çocukla birliktesin panik ataklı olabilir bende de vardı bozukluğunun sebebinin sen olduğunu söyleyen dengesiz davranışlar sergileyen annesi ve ablası yüzüne bakmayan.....bla bla bla ,,,,başına inatla dert istemen çok hoş Allah gönlüne göre versin diyemeyeceğim .
Malesef bu bende de oluyor. Aslında karşı taraf haksız, ayrılıyorsun ama düşünüp ne yapıp edip kendinde hata arayıp kendini suçluyorsun. Sonra da barışmak istiyorsun. Bu ayrılmak istememekten kaynaklanıyor.
Uzgunum tabi, 3 kusur senemi gecirdim onunla hic kolay degil.
Ama olmayacaginin farkindaydim cok sevip anlasamamak cok kotu bir sey.
Suan tam kabullenemedim, cunku o hicbi zaman ayriligi kabul etmez her an bir geri donus bekliyorum. Hayirli degilse sogusun benden, hep boyle dua ettim. Ben aci cekeyim de onun hic ici yanmasin istiyorum, uzulmeyi hak edecek biri degil.
Bir gun uzulecegiz iki gun uzulecegiz belki 2 sene atlatamayacagiz ama emin ol omur boyu uzulmekten daha iyi bu.
Evet biliyorum konunu ama konuyla alakası yok. Yani konu ne olursa olsun bu böyle oluyor. :) En agır seyleri yasasam da pişman olup barısmak istiyorum. Bilmiyorum ailen var mı ben biraz da yalnız olmamdan dolayı yasadım bunu...Konumu biliyor musunuz? Evet aynen böyle durumdayım. Ve hala seviyorum.
Gerçekten olmayacagina inanip ayrıldıktan sonra birlesmek anlamsiz; kimse degismez..
Mesele barismak degil, sonrasi onemli.. Ayni sorunlar yine devam eder yani..
Evet biliyorum konunu ama konuyla alakası yok. Yani konu ne olursa olsun bu böyle oluyor. :) En agır seyleri yasasam da pişman olup barısmak istiyorum. Bilmiyorum ailen var mı ben biraz da yalnız olmamdan dolayı yasadım bunu...
Onlarin ayrilik sebebi kotu huylar, agir rencideler olmuyo genelde.. Bu yuzden de biraraya gelip mutlu olabiliyorlar.. Kisiler degisse belki o rencideler unutulur diycem ama karakter degismiyor, uzerine yeni yikimlar ekleniyor; bu durumda nasil mutlu olunacak?Devam edenler nasıl ediyor. Ben çok duydum, okudum bir araya gelip mutlu olanları. Sanırım nasip işi.
Onlarin ayrilik sebebi kotu huylar, agir rencideler olmuyo genelde.. Bu yuzden de biraraya gelip mutlu olabiliyorlar.. Kisiler degisse belki o rencideler unutulur diycem ama karakter degismiyor, uzerine yeni yikimlar ekleniyor; bu durumda nasil mutlu olunacak?
Akli basinda biriyse neden doluyor? Demek kim ne dese inanacak, bir de hayatindaki ozel insanla ilgili konuda ne cabuk dolmuş.. BoşverHaklısınız . ben ailesinin dolduruşuna geldiğine inanıyorum. O çok bilmiş ablasının özellikle. Çünkü ailesiyle kahvaktoya oturdu saatlerce cevap vermedi bana ve en sonunda arayıp yapamıyorum seninle dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?