Ayrılıp barışanlar hikayelerini anlatabilirler mi?

İmkansız olduğunuzu düşündüğünüz biriyle ayrılıp barışma oldu mu sevgili KK üyeleri. Ne kadar süre ayrı kaldınız,ayrılık sürecinde neler yaşadınız ve nasıl barıştınız? Nasıl sonuçlandı birlikteliğiniz ? Anlatabilir misiniz ?
Eski
Eşimle bir bucuk ay ayrı kaldık ve barıstık
Snr yeniden ayrıldık:)))
Denenmişin dememesi olmuyor
Bir gariplik var ki araya ayrılık giriyor
Snr insanlar karsısındakini özlüyor ve kendisini de karsısındakini de değişti sanıp bi araya geliyor
Aynen ilişkilerin ilk zamanları gbi canım cicimlerden snr yeniden ebedi ayrılık oluyor

Kafam çok karışık. Ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum bogazıma birşey düğümeleniyor. Onu merak ediyorum. Aramak istiyorum elim de gitmiyor ama com da merak ediyorum. Birşeyler yarım kalmış gibi hissediyorum. Bir de hayatında başkası varmış gibi geliyor. Doğruluğunu bilmiyorum ama bu bile beni mahvediyor. Bir yandan şu eski sevgili numarasını bulma olayı. Bu konuda çok suçlu hissediyorum kendimi.ilişkimizin başında olmuş bir olay bu ama bunu çok dert edindi kendine. Sevdiğimi üzmüş olmanın üzüntüsü de ayrı bir durum tabi. Bir taraftan haksızlığa uğramış gibi hissediyorum kendimi. Bu biraz içimi sogutuyor. Ama hala seviyorum.
Bişeyleri doğru analiz etmekten çok uzak bi psikolojidesin farkındamısın? Ve bu sana zarar vericek. Numara bulma olayı saçmalıktan başka bişey değil, bulduysa buldu silersiniz numarayı olur biter. Kim bunu kafaya takıp hasta olurki? Daha ilişkinin başıyken üstelik. Sanki eski sevgilinle konuşmuşsunda yakalamış. Çocuk bildiğin hastalık hastası olmuş, ve buna seni sebep sen yapmak için can atıyo resmen. Hiç biri mantıklı değilki. Sevdiğimi üzmüş olmanın üzüntüsü derken? ?? Şu an üzülen sadece sensin farkındamısın? Bu saçma sapan insanlara kendini harcatma

Sevgilimden 6 ay ayrı kaldım. Sebebi yalan söylemiştim ki bence de yenilir yutulur cinsten değildi. 1 2 ay peşinden koştum ama uzaklaştıkça uzaklaştı. 6 ay sonra beni görmeye geldi bulundugum şehre. Barıştık

kızlar saçma olacak ama buraya nasıl soru sorabilirim bir türlü bulamıyorum bir yardım edin :)
Forumlara girin konunuz oradaki başlıklardan hangisiyle ilgiliyse ona tıklayın yeni konu aç var oraya tıklayın işte bu kadar

Ayrildim iki sene sonra kendimi kandirip dondum. Sonra ne oldu dersen adam daha da kudurdu suan yine ayriyim

Yani can cikiyor huy cikmiyor (konunuzu bilmeden yaziyorum bu benim kendi hayatimdan cikardigim sonuc tamamen )

Sevgilimden 6 ay ayrı kaldım. Sebebi yalan söylemiştim ki bence de yenilir yutulur cinsten değildi. 1 2 ay peşinden koştum ama uzaklaştıkça uzaklaştı. 6 ay sonra beni görmeye geldi bulundugum şehre. Barıştık

Şu an iyi mi aranız peki :)

Ayrildim iki sene sonra kendimi kandirip dondum. Sonra ne oldu dersen adam daha da kudurdu suan yine ayriyim

Yani can cikiyor huy cikmiyor (konunuzu bilmeden yaziyorum bu benim kendi hayatimdan cikardigim sonuc tamamen )

Benim konum panik atak bir sevgilim vardı 1.5ay önce ayrıldık. Bu panik atağın sebebini benden biliyor.
Aslında sebebi en ufak bir hastalığına takar olması. Sürekli en ufak bir yeri agrısa doktorlara gidiyor ve birşey çıkmıyor.

Bizim de aramızda tartışmalar oluyordu tabi. Ayrı sehirlerdeyiz. Normalde baskıcı çok kıskanç ve kısıtlayıcı birisi değilim. Yaptıklarımı yerine göre yaparım ve eminim ki 1elin 5parmagını geçmedi sevgilime yaptığım kıskançlık ve kısıtlamalar.

Ama ona o kadar büyük mesele gibi gelmiş ki rahatsızlığına sen sebep oldun dedi. Git başkasını kötü yap dedi bana :(

Bişeyleri doğru analiz etmekten çok uzak bi psikolojidesin farkındamısın? Ve bu sana zarar vericek. Numara bulma olayı saçmalıktan başka bişey değil, bulduysa buldu silersiniz numarayı olur biter. Kim bunu kafaya takıp hasta olurki? Daha ilişkinin başıyken üstelik. Sanki eski sevgilinle konuşmuşsunda yakalamış. Çocuk bildiğin hastalık hastası olmuş, ve buna seni sebep sen yapmak için can atıyo resmen. Hiç biri mantıklı değilki. Sevdiğimi üzmüş olmanın üzüntüsü derken? ?? Şu an üzülen sadece sensin farkındamısın? Bu saçma sapan insanlara kendini harcatma

Haklısın aslında. Ben mezun olucam bu sene. E nişan söz birşeyler bekliyordum açıkçası. Ayrılırken ben evliliğe hazır değilim dedi.

Bütün kötü davranışlarını bana yaptı. Ben de yeri geldi sesimi yükselttim,hata yaptım. Benim düşüncem birlikte olgunlaşırız birlikte öğreniriz bazı şeyleri ve sonucunda mutluluğu birlikte buluruz yönündeydi.

Şimdi az çok olgunlaştı benimle. Bir başkasını mutlu edip beni kötü olarak hatırlayacak olması acı veriyor bana. :KK12:

Benim konum panik atak bir sevgilim vardı 1.5ay önce ayrıldık. Bu panik atağın sebebini benden biliyor.
Aslında sebebi en ufak bir hastalığına takar olması. Sürekli en ufak bir yeri agrısa doktorlara gidiyor ve birşey çıkmıyor.

Bizim de aramızda tartışmalar oluyordu tabi. Ayrı sehirlerdeyiz. Normalde baskıcı çok kıskanç ve kısıtlayıcı birisi değilim. Yaptıklarımı yerine göre yaparım ve eminim ki 1elin 5parmagını geçmedi sevgilime yaptığım kıskançlık ve kısıtlamalar.

Ama ona o kadar büyük mesele gibi gelmiş ki rahatsızlığına sen sebep oldun dedi. Git başkasını kötü yap dedi bana :KK43:
Adam tahammulsuz.. Hastalik hastasi ve hastaligindan seni sorumlu tutacak kadar denyo.. Ve sen barissam mi diye mi dusunuyorsun ?? Arkana bakmadan kac bence.. Ona istediginde hirpalayabilecegi biri lazim yani senin yerine birini bulamadigindan donuyordur muhtemelen

Ayriligin psikolojik evreleri var. Arada kararindan suphe edebilirsin. O kadar seye ragmen bazen bende iyi mi yaptim diye dusunuyorum. Gecmis mesajlarini ac, oku ve sana ne hissettirdigini hatirla. İnan bicak gibi kesip atmana yardimci olacaktir ;)

Adam tahammulsuz.. Hastalik hastasi ve hastaligindan seni sorumlu tutacak kadar denyo.. Ve sen barissam mi diye mi dusunuyorsun ?? Arkana bakmadan kac bence.. Ona istediginde hirpalayabilecegi biri lazim yani senin yerine birini bulamadigindan donuyordur muhtemelen

Ayriligin psikolojik evreleri var. Arada kararindan suphe edebilirsin. O kadar seye ragmen bazen bende iyi mi yaptim diye dusunuyorum. Gecmis mesajlarini ac, oku ve sana ne hissettirdigini hatirla. İnan bicak gibi kesip atmana yardimci olacaktir :KK66:

O kadar çok şey söylediki. Ben ilişkiyi elime almaya çalısoyormusum. Bir erkeğin kendine özgü hayatı olurmuş. Onu ezmeye çalısıyormusum. Ben de tam tersi olduğunu düşünüyorum. O hep beni baskılamaya çalıştı yerine göre söylediklerini yaptım. Mantığıma uymayan şeyleri yapmadım.

Kalbinde ritim bozukluğu çıkmıştı. Hastanede basında bekledim. Senin kalbin rahatsız olsa ben senin her dediğine tamam derdim dedi. Kalbinde de sorun yok aslında. Bana göre panik atağı vuruyordu kalbine. Ölümcül bir rahatsızlığın mı var bilmediğim falan diyordum hep.

En ufak hastalığı sorundu. Konuma girip bakabilirsiniz. Çok üzüldüm çok suçladım kendimi.

Bende bahar alerjisi var. Aynı okuldaydık. Bu da oldu aynı hastalıktan. Annesine gitmiş demiş ki bana bu dmr den mi geçti acaba? Hep benden biliyordu herşeyi. Her söylediğim davranışın altında yalan arıyordu,her yaptığım davranışta şüphe buluyordu.

Vücudundaki agrılardan dolayı ben de büyü mü var bile dedi . asla işim olmaz öyle şeyle. Beni seven Allah yazdığı için sevsin. Sonunda da ayrıldı.

O kadar çok şey söylediki. Ben ilişkiyi elime almaya çalısoyormusum. Bir erkeğin kendine özgü hayatı olurmuş. Onu ezmeye çalısıyormusum. Ben de tam tersi olduğunu düşünüyorum. O hep beni baskılamaya çalıştı yerine göre söylediklerini yaptım. Mantığıma uymayan şeyleri yapmadım.

Kalbinde ritim bozukluğu çıkmıştı. Hastanede basında bekledim. Senin kalbin rahatsız olsa ben senin her dediğine tamam derdim dedi. Kalbinde de sorun yok aslında. Bana göre panik atağı vuruyordu kalbine. Ölümcül bir rahatsızlığın mı var bilmediğim falan diyordum hep.

En ufak hastalığı sorundu. Konuma girip bakabilirsiniz. Çok üzüldüm çok suçladım kendimi.

Bende bahar alerjisi var. Aynı okuldaydık. Bu da oldu aynı hastalıktan. Annesine gitmiş demiş ki bana bu dmr den mi geçti acaba? Hep benden biliyordu herşeyi. Her söylediğim davranışın altında yalan arıyordu,her yaptığım davranışta şüphe buluyordu.

Vücudundaki agrılardan dolayı ben de büyü mü var bile dedi . asla işim olmaz öyle şeyle. Beni seven Allah yazdığı için sevsin. Sonunda da ayrıldı.

Simdi ne degisti saniyosun ?? Adam ayni adam seni mutsuz etmis donersen yine eder. Buna firsat verme. Sevgiyi gectim saygi bile yok aranizda burdan toparlanmaz

Ex'ten next olmaz! Denedim gercekten olmuyor.
Elalemin hastasini doktor degilsin ki tedavi edesin. Bir iki vakit ayrilik acisina katlanmak mi, omur boyu katlanmak mi terazini kur ve tart

Simdi ne degisti saniyosun ?? Adam ayni adam seni mutsuz etmis donersen yine eder. Buna firsat verme. Sevgiyi gectim saygi bile yok aranizda burdan toparlanmaz

Aynı fakültedeydik. Ondan önce fakültede bir başka sevgilim olmuştu. Onu falan çok taktı kafaya. Ben ondan uzunum vs hep onunla kıyasladı kendini. Fakülte de rahat olamıyordum ben de. Elini tutamıyordum falan. Hani birinden ayrıldı, şimdi başkasıyla gibisinden düşünür insanlar arkamdan laf eder diye bir çekince eziklik oluşmuştu bende de.. Bu davranısımı çok takıyordu. Fakültede el ele gezmediğim için falan. Ama ilk kez ona aşık oldum. Birini görünce ilk defa kalbim atmıştı. Şimdi yok artık. Kim bilir kime gülcek bana güldüğü gibi bilemiyorum. Ödüm kopuyor ona biri dokunacak diye :mad:

Ex'ten next olmaz! Denedim gercekten olmuyor.
Elalemin hastasini doktor degilsin ki tedavi edesin. Bir iki vakit ayrilik acisina katlanmak mi, omur boyu katlanmak mi terazini kur ve tart

Bu rahatsızlığı tedavi olur da kalp kırıklıkları nasıl onarılır ki zaten. Ben merak ettim onarabilenler var mı diye. Hayatta ilk defa aşık olduğum insanı böyle kaybetmek çok acı. Başkası bakıcak o çekik gözlerine. Başkasıyla gülcek. Çok zoruma gidiyor. Bu kadar severken hiç birşeyi düzeltememek. :(

Özel değilse ayrılık sebebiniz neydi biraz bahsedebilir misin :)
Ve ayrildik.
Dayanamayip baristigimiz ayriligin sebebi kiskanclik kisitlamalar ve yapmayacagim duzeldim dedigi seylerin hepsini bir bir tekrar yapmasiydi. Baristik uc dort ay her sey iyiydi hostu sonradan az az tekrarlanmaya basladi ayni seyler, benim tahammulum iyice sifira indi ve bir saat once tekrar ayrilik.
Denenmisi deneme, sonu hic mutlu biteni gormedim

Aynı fakültedeydik. Ondan önce fakültede bir başka sevgilim olmuştu. Onu falan çok taktı kafaya. Ben ondan uzunum vs hep onunla kıyasladı kendini. Fakülte de rahat olamıyordum ben de. Elini tutamıyordum falan. Hani birinden ayrıldı, şimdi başkasıyla gibisinden düşünür insanlar arkamdan laf eder diye bir çekince eziklik oluşmuştu bende de.. Bu davranısımı çok takıyordu. Fakültede el ele gezmediğim için falan. Ama ilk kez ona aşık oldum. Birini görünce ilk defa kalbim atmıştı. Şimdi yok artık. Kim bilir kime gülcek bana güldüğü gibi bilemiyorum. Ödüm kopuyor ona biri dokunacak diye :mad:
Kim bilir kime hayati zindan edicek ruh hastasi gibisinden olaya bakmazsan daha cok uzulursun

Back
X