• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılıp barışanlar hikayelerini anlatabilirler mi?

Ve ayrildik.
Dayanamayip baristigimiz ayriligin sebebi kiskanclik kisitlamalar ve yapmayacagim duzeldim dedigi seylerin hepsini bir bir tekrar yapmasiydi. Baristik uc dort ay her sey iyiydi hostu sonradan az az tekrarlanmaya basladi ayni seyler, benim tahammulum iyice sifira indi ve bir saat once tekrar ayrilik.
Denenmisi deneme, sonu hic mutlu biteni gormedim

Hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında. Üzgün müsün peki? Yani ilk ayrıldıgınızda hissettiğin üzüntüyü hissediyor musun? Yoksa daha mı rahatsın

Kim bilir kime hayati zindan edicek ruh hastasi gibisinden olaya bakmazsan daha cok uzulursun

O açıdan bakınca rahat ediyorum zaten, sonra yine duygusallaşıyorum. Ben de gelgitli bir durumdayım su aralar :( zamanla geçer bu durumda herhalde

saçma sapan bir çocukla birliktesin panik ataklı olabilir bende de vardı bozukluğunun sebebinin sen olduğunu söyleyen dengesiz davranışlar sergileyen annesi ve ablası yüzüne bakmayan.....bla bla bla ,,,,başına inatla dert istemen çok hoş Allah gönlüne göre versin diyemeyeceğim .

eskı bırıyle tekrar barısmak bıten parfum şişesinin içine su doldrp aynı kokmasını ıstemek gıbı bısey.
Çok net olduıgum bı konu var. Bittiyse hatadr.. gerı donmıyceksın. Aynı hatayı ıkılemeyeceksın.
Bazen sadece durup ıyıkı esımı tanıdım ve evlendım dıyorum :))

Bırkac yılımı verdıgım bı ınsan oldu.. Ömrümde ilk defa birine ikinci sans verdiğim tek kişidir.Sonu başarısız bir ilişki.. Gecmısten onumuze dokulen sacma sebepler.. Cozumsuz sorunlar.. Ve sonuç zaman kaybı..

İmkansız olduğunuzu düşündüğünüz biriyle ayrılıp barışma oldu mu sevgili KK üyeleri. Ne kadar süre ayrı kaldınız,ayrılık sürecinde neler yaşadınız ve nasıl barıştınız? Nasıl sonuçlandı birlikteliğiniz ? Anlatabilir misiniz ?
Gerçekten olmayacagina inanip ayrıldıktan sonra birlesmek anlamsiz; kimse degismez..
Mesele barismak degil, sonrasi onemli.. Ayni sorunlar yine devam eder yani..

Hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında. Üzgün müsün peki? Yani ilk ayrıldıgınızda hissettiğin üzüntüyü hissediyor musun? Yoksa daha mı rahatsın
Uzgunum tabi, 3 kusur senemi gecirdim onunla hic kolay degil.
Ama olmayacaginin farkindaydim cok sevip anlasamamak cok kotu bir sey.
Suan tam kabullenemedim, cunku o hicbi zaman ayriligi kabul etmez her an bir geri donus bekliyorum. Hayirli degilse sogusun benden, hep boyle dua ettim. Ben aci cekeyim de onun hic ici yanmasin istiyorum, uzulmeyi hak edecek biri degil.
Bir gun uzulecegiz iki gun uzulecegiz belki 2 sene atlatamayacagiz ama emin ol omur boyu uzulmekten daha iyi bu.

Canım ben de çok tuhafım cidden.bir gün aynen böyle düşünüyorum başka bir gün de kendimi suçluyorum.
Malesef bu bende de oluyor. Aslında karşı taraf haksız, ayrılıyorsun ama düşünüp ne yapıp edip kendinde hata arayıp kendini suçluyorsun. Sonra da barışmak istiyorsun. Bu ayrılmak istememekten kaynaklanıyor.

saçma sapan bir çocukla birliktesin panik ataklı olabilir bende de vardı bozukluğunun sebebinin sen olduğunu söyleyen dengesiz davranışlar sergileyen annesi ve ablası yüzüne bakmayan.....bla bla bla ,,,,başına inatla dert istemen çok hoş Allah gönlüne göre versin diyemeyeceğim .

Panik ataklı olması beni hiç endişelendirmiyor zaten. Tedavi olur geçer. Ruh hastası gözüyle bakmıyorum. Dengesiz davranışları çok fazla evet. En son da ben 22yasımdahım evliliğe hazır değilim tarzında da konuştu. Belki de panik atak falan değil. ''Ailem benden birşey bekliyor sen benden birşeyler bekliyorsun(evlilikten bahsediyor ki ben de hemen evlenelim istemiyordum zaten) dedi " panik atak durumu bahane olmuştur.

Ama yok ya bahane olsa ağlayarak anlatmaz yaşadıklarını. Boğazın düğümleniyor bacaklarım titriyordu hakim olamıyorum gidişatımı iyi görmüyorum dedi. Ya gidicem birini öldürcem ya kendimi öldürcem falan dedi.

Malesef bu bende de oluyor. Aslında karşı taraf haksız, ayrılıyorsun ama düşünüp ne yapıp edip kendinde hata arayıp kendini suçluyorsun. Sonra da barışmak istiyorsun. Bu ayrılmak istememekten kaynaklanıyor.

Konumu biliyor musunuz? Evet aynen böyle durumdayım. Ve hala seviyorum.

Uzgunum tabi, 3 kusur senemi gecirdim onunla hic kolay degil.
Ama olmayacaginin farkindaydim cok sevip anlasamamak cok kotu bir sey.
Suan tam kabullenemedim, cunku o hicbi zaman ayriligi kabul etmez her an bir geri donus bekliyorum. Hayirli degilse sogusun benden, hep boyle dua ettim. Ben aci cekeyim de onun hic ici yanmasin istiyorum, uzulmeyi hak edecek biri degil.
Bir gun uzulecegiz iki gun uzulecegiz belki 2 sene atlatamayacagiz ama emin ol omur boyu uzulmekten daha iyi bu.

Onunla ömür boyu üzülürmüşüm gibi gelmiyor bana. Bir aradayken sorunlarımızı çözme yöntemimiz bile çok güzel oluyor . belki de yanılıyorumdur bilmiyorum :(

Konumu biliyor musunuz? Evet aynen böyle durumdayım. Ve hala seviyorum.
Evet biliyorum konunu ama konuyla alakası yok. Yani konu ne olursa olsun bu böyle oluyor. :) En agır seyleri yasasam da pişman olup barısmak istiyorum. Bilmiyorum ailen var mı ben biraz da yalnız olmamdan dolayı yasadım bunu...

Gerçekten olmayacagina inanip ayrıldıktan sonra birlesmek anlamsiz; kimse degismez..
Mesele barismak degil, sonrasi onemli.. Ayni sorunlar yine devam eder yani..

Devam edenler nasıl ediyor. Ben çok duydum, okudum bir araya gelip mutlu olanları. Sanırım nasip işi.

Evet biliyorum konunu ama konuyla alakası yok. Yani konu ne olursa olsun bu böyle oluyor. :) En agır seyleri yasasam da pişman olup barısmak istiyorum. Bilmiyorum ailen var mı ben biraz da yalnız olmamdan dolayı yasadım bunu...

Şehir dışında okuyorum. Ailem yanımda değil. :( yalnızlık cekmiyorum ama arkadaşlarım her daim destekler bana. Ben onu gerçekten sevdiğim ve hatalı olduğum noktalar olduğu için bu kadar üzülüyorum.

Gerçi mükemmel olamam kimse değil çünkü . iyi yönünden bakıyorum. En ufak bir zor anımda yanımda olmayacak biriymiş demekki. Bu ayrılıgı yaşamadan önce "allahım seni bana nasip etsin" diyordu.
Bu ablasının arkadaşı olayı olmadan önce de bana her zaman olduğun gibi KPSS sürecinde de destek ol diyordu. Ben anlayıslıydım. Hemen bir iki tribime mi gelememiş diyorum.

Yarın öbür gün evlensek zor bir anda evi terketcek demekki. Hayat ne kadar zor ve sıkıntılar asıl bundan sonra başlıcak.

Devam edenler nasıl ediyor. Ben çok duydum, okudum bir araya gelip mutlu olanları. Sanırım nasip işi.
Onlarin ayrilik sebebi kotu huylar, agir rencideler olmuyo genelde.. Bu yuzden de biraraya gelip mutlu olabiliyorlar.. Kisiler degisse belki o rencideler unutulur diycem ama karakter degismiyor, uzerine yeni yikimlar ekleniyor; bu durumda nasil mutlu olunacak?

Onlarin ayrilik sebebi kotu huylar, agir rencideler olmuyo genelde.. Bu yuzden de biraraya gelip mutlu olabiliyorlar.. Kisiler degisse belki o rencideler unutulur diycem ama karakter degismiyor, uzerine yeni yikimlar ekleniyor; bu durumda nasil mutlu olunacak?

Haklısınız . ben ailesinin dolduruşuna geldiğine inanıyorum. O çok bilmiş ablasının özellikle. Çünkü ailesiyle kahvaktoya oturdu saatlerce cevap vermedi bana ve en sonunda arayıp yapamıyorum seninle dedi.

Haklısınız . ben ailesinin dolduruşuna geldiğine inanıyorum. O çok bilmiş ablasının özellikle. Çünkü ailesiyle kahvaktoya oturdu saatlerce cevap vermedi bana ve en sonunda arayıp yapamıyorum seninle dedi.
Akli basinda biriyse neden doluyor? Demek kim ne dese inanacak, bir de hayatindaki ozel insanla ilgili konuda ne cabuk dolmuş.. Boşver

ayrılıp barışmadım. ne gerek var. ayrıldıysan next de hayatına devam et

Canım senin konunu hatırlıyorum sanki hasta olan bir sevgilin vardı. Bu konu da sen haklıydın sevgilin hastalık hastası idi ve senden ayrılmaya yer aramıştı.Hayat bu insanlar değişebilir hiçbişiden emin olamazsın hayatta. Yarın öbür gün o gelir yalvarır ayaklarına sen istemezsin emin ol.Çünkü benim başıma böyle birşey geldi 3 yıl sonra dönmek istedi ama benm ona karşı hissim duygum hepsi bitmişti. Belkide ikinizde değişime uğrar yaşadıklarınız unutabilirsiniz insanlar ne ilişkiler yaşıyorlar neler geçyiro başlarından da sonunda ilişkilerini oturtuyorlar mutlu oluyorlar. Sen burdaki olmaz etmez diyenlere bakma keza burda boyle yorumlar alışkanlık haline gelmiş. Sen sadece birşey yapma .Yapman gerekeni yaptın çünkü. Acını çek ve önüne bak zmaan bırak .Kimbilir belkide aşık olacağın diğer adam karşına çıkacaktır.

Back
X