Ayrılıp barışanlar hikayelerini anlatabilirler mi?

dmr1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
457
95
13
34
İmkansız olduğunuzu düşündüğünüz biriyle ayrılıp barışma oldu mu sevgili KK üyeleri. Ne kadar süre ayrı kaldınız,ayrılık sürecinde neler yaşadınız ve nasıl barıştınız? Nasıl sonuçlandı birlikteliğiniz ? Anlatabilir misiniz ?

Uzun yıllardir birlikte olduğum sozlum var.cok uyumluyuzdur tabi yillardir tecrube ediyosun cogu seyleri. Ilk 1. Yilimizda kendisi benim ve sorunlari yüzünden bikmisti. Neyse iste en son patlama yaşadı bana ayrildim bile diyemedi sadece 1 tane kizin oldugu ortamda takilmis arkadaslariyla. Ben bunu duydum kendin bilirsin dedim kimsenin pesinden kosamam bana ayrildim deseydin bale dedim.
Tam 2 gun bile gecmeden bin pisman geri geldi. Ayrılik lafi agzimdan çıkmadı soyleyemem senden ayrilamam diye.
Bir daha da hiç lafi gecmedi zaten.
Bende kendi sorunlarimi duzelttim tabi.
Bizim ayrılık hikayemiz boyle.

onu bilmiyorum da senin ki dönmese, barışmasanız daha iyi olur...

senin adam normal değil çünkü. sen daha ayrılip barışan filan.

Canım ben de çok tuhafım cidden.bir gün aynen böyle düşünüyorum başka bir gün de kendimi suçluyorum.

İmkansızdı çünkü beni aldattı, bekledim, affettim. Sonra yine aldattı, bu sefer beklemedim, o yine de bana geldi. Bu sefer tekmeyi bastım ve sevgili kocamla tanıştım bikaç hafta sonra :)

Burda sayfalarca anlatılsa hikayeler size ne katacak ki bu?
Hikayelerden feyz alıp geri mi döneceksiniz?
Herkesin ilişkisi yaşadıkları farklıdır bence yaşamınızı buna göre yönlendirmeyin.

Ayrıldık yıllar sonra tekrar barıştık yıllarca beraber olduk ve şuan evliyiz. Herkesin hikayesi böyle olmuyor ama yada sonu iyi olan hikayelerde bile pürüz çıkıyor mutlaka. Hayırlısını isteyin.

Burda sayfalarca anlatılsa hikayeler size ne katacak ki bu?
Hikayelerden feyz alıp geri mi döneceksiniz?
Herkesin ilişkisi yaşadıkları farklıdır bence yaşamınızı buna göre yönlendirmeyin.

Canım kendimi kötü hissediyorum napıyım. Eski erkek arkadaşımın numarasını telimde gördü. Bu kuşku içinde dönüp durduğu için böyle bir rahatsızlığa yakalanmış olabileceğini düşündükçe çok kötü oluyorum. Acaba diyorum benim onu gerçekten sevdiğimi anlayıp kendisi de iyi olunca bir araya gelebilir miyiz diye düşünüyorum devamlı . ben onu çok Sevmiştim ya :'(

Vallahi hangi birini anlatayım ki Benim çok oldu... Sana anlatmak yerine sadece akıl verebilirim, tecrübelerime dayanarak.
Bak canım. Ayrıldığın kişiyle anlaşamıyorsanız, aranızda uyumsuzluk varsa, sürekli sorun yaşıyorsanız, barışssanız da bi cacık olmaz o ilişkiden. Bir gün evlenseniz bile ya ayrılırsınız ya da rezil bir hayat sürersin. Bu yüzden çok sevsen bile, lütfen barışmayı falan düşünme.
Benim çok imkansız ilişkim oldu. Barıştığım da oldu, barışmak istemediğim de... Şu an çok farklı bir hayatım olabilirdi. Çok şükür olmadı. Çünkü her zaman mantığımı, duygularımdan ön planda tuttum gönül ilişkilerimde.
Eşimle de ayrılmıştım. 5 Sene ayrı kaldık. Tabi o arada başka ilişkilerim de oldu. Ama sonunda barıştık ve evlendik.
Yalnız, benim eşimle aramda hiç kavga olmadı, bir kere bile tartışmamıştık, aramızda saygı vardı. Sadece ben, hayata bakışımız farklı olduğu için, uyduruk bir sebepten ayrılmıştım kendisinden.
Zamanla benim düşüncelerim değişti tabii.. O da şu şekilde, eşim çok dindardı. Ben aksine, gezen tozan, içen, uçarı bir tiptim. Birbirimize uymuyorduk. Yapısı gereğince çok canım cicim bir tip değildi. Ben de aşka aşık tabi... Bu çocuğa yazık etmeyeyim, anlaşamayız diye ayrıldım.
Zamanla ben de bazı hatalarımın farkına vardım, eskiden yaptığım hataları yapmamaya ve onun gibi düşünmeye başladım. Ama tabi bu arada ayrıydık biz. Asla onun için değişmedim. Bir şekilde barıştık. Uzun hikaye...
Yani diyeceğim o ki, anlaşamadığın biriyse, boş yere burada hikaye dinleme. Dinleyecek olursan bende hikaye çok ama özeti bu. Ben sonunda, anlaşabileceğim, sorun yaşamadığım, beni gerçekten çok seven, dürüst, adam gibi adamı seçtim. Senin yapman gereken de bu. İlla o olsun deme... Bak burada ne hikayeler okuyoruz. Başını yakma.

Ben de ayrıldım eşimden uzun süre. Ben bir kavga sırasında ayrılmıştım eşimden. Sonra o ay içinde hiç konuşmadık. Ben başka bir kadınla ilişkide bulunduğunu öğrendim sonra 1 yıl ayrı kaldık ve tekrar barıştık. Sonra da evlendik. Ama o bir yıl asla olmaz diyordum. Eşim de ayrıldıysan hesap soramazsın ben öyle naz maz anlamam mantığıyla yaklaştığı için zor oldu

Kuzenim ayrıldı. Evini falan dağıttı satti parayi böldüler dava sonuçlanmadan baristilar tekrar. Ikinci çocukları oldu, şimdi yine ayrıldılar.

Hiç bir şey olmamış gibi devam etmek çok zor kesinlikle.

kızlar saçma olacak ama buraya nasıl soru sorabilirim bir türlü bulamıyorum bir yardım edin :)

Anlaşamadığın ve ayrıldığın kişiyle barışmak, duştan çıkınca b.klu külot giymek gibidir diye bi söz duymuştum.
Yeni hayata eski hatalarla devam etmek bi nevi.

İnsanların davranışları değişmez mi? Hatalarını anlayıp onarmak zor mu bu kadar

Burdaki aşk hikayelerini okuyup tribe girme. Biraz mantıklı düşün....

Kafam çok karışık. Ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum bogazıma birşey düğümeleniyor. Onu merak ediyorum. Aramak istiyorum elim de gitmiyor ama com da merak ediyorum. Birşeyler yarım kalmış gibi hissediyorum. Bir de hayatında başkası varmış gibi geliyor. Doğruluğunu bilmiyorum ama bu bile beni mahvediyor. Bir yandan şu eski sevgili numarasını bulma olayı. Bu konuda çok suçlu hissediyorum kendimi.ilişkimizin başında olmuş bir olay bu ama bunu çok dert edindi kendine. Sevdiğimi üzmüş olmanın üzüntüsü de ayrı bir durum tabi. Bir taraftan haksızlığa uğramış gibi hissediyorum kendimi. Bu biraz içimi sogutuyor. Ama hala seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…