Cui Bono Nirvana Pro Üye 25 Ağustos 2014 20.918 49.873 798 20 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dmr1 #101 dmr1 .!.: Evet zaman en güzel ilaç. Zamanla neler olcak bakalım. İçimden bir ses döncek diyor. Ama çok uzun zaman sonra Genişletmek için tıkla... Donmesine odaklanip bekleyerek kendi zamanindan çalma.. O ne yaparsa yapsin kabul etmeyecek kararlilikta olman lazim
dmr1 .!.: Evet zaman en güzel ilaç. Zamanla neler olcak bakalım. İçimden bir ses döncek diyor. Ama çok uzun zaman sonra Genişletmek için tıkla... Donmesine odaklanip bekleyerek kendi zamanindan çalma.. O ne yaparsa yapsin kabul etmeyecek kararlilikta olman lazim
D dmr1 Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2016 457 95 13 34 20 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dmr1 #102 lavantakokulusandik .!.: Donmesine odaklanip bekleyerek kendi zamanindan çalma.. O ne yaparsa yapsin kabul etmeyecek kararlilikta olman lazim Genişletmek için tıkla... Beklemiyorum ya gerçekten artık. Aklıma yaptıkları geliyor. Burada daha yazmadıgım bir sürü saçmalık. Nasıl katlanmısım diyorum.
lavantakokulusandik .!.: Donmesine odaklanip bekleyerek kendi zamanindan çalma.. O ne yaparsa yapsin kabul etmeyecek kararlilikta olman lazim Genişletmek için tıkla... Beklemiyorum ya gerçekten artık. Aklıma yaptıkları geliyor. Burada daha yazmadıgım bir sürü saçmalık. Nasıl katlanmısım diyorum.