ayrılıp barışmadım. ne gerek var. ayrıldıysan next de hayatına devam et
İçinde birşeyler yarım kalmışsa next demek çok zor değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrılıp barışmadım. ne gerek var. ayrıldıysan next de hayatına devam et
Canım senin konunu hatırlıyorum sanki hasta olan bir sevgilin vardı. Bu konu da sen haklıydın sevgilin hastalık hastası idi ve senden ayrılmaya yer aramıştı.Hayat bu insanlar değişebilir hiçbişiden emin olamazsın hayatta. Yarın öbür gün o gelir yalvarır ayaklarına sen istemezsin emin ol.Çünkü benim başıma böyle birşey geldi 3 yıl sonra dönmek istedi ama benm ona karşı hissim duygum hepsi bitmişti. Belkide ikinizde değişime uğrar yaşadıklarınız unutabilirsiniz insanlar ne ilişkiler yaşıyorlar neler geçyiro başlarından da sonunda ilişkilerini oturtuyorlar mutlu oluyorlar. Sen burdaki olmaz etmez diyenlere bakma keza burda boyle yorumlar alışkanlık haline gelmiş. Sen sadece birşey yapma .Yapman gerekeni yaptın çünkü. Acını çek ve önüne bak zmaan bırak .Kimbilir belkide aşık olacağın diğer adam karşına çıkacaktır.
Akli basinda biriyse neden doluyor? Demek kim ne dese inanacak, bir de hayatindaki ozel insanla ilgili konuda ne cabuk dolmuş.. Boşver
dar kesin konuştuysa elbet geri döner bak bu dediğimi yaz bir yere :) Sen de o kadar kesin konuşma belki yıllar sonra döner birleşirsiniz kısmet de geç . Ve emin ol yaşadıklarını herkes zamanında fazlası ile yaşadı.Tekrar aşık olacağımı sanmıyorum. Bir kere tattım bu duyguyu çünkü. Belki severim başkasını,bilemiyorum ki hayat bu. Belki de döner. Dönse bile tekrar olamayız hele ki yıllar geçmişse aradan. Her türlü artık benim değil o insan yani. Ayrılırken de çok çirkinleşti hem. Eski sevgilini unuttuğun gibi Unutursun beni de falan dedi .
Hayallerimiz vardı dedim. Nasip değilmiş dedi.
Nasil doldurusa gelmemek bu?Aslında cabuk da dolduğunu sanmıyorum biliyor musun ? Epeydir yok efendim bende büyü mü var falan filan. Bunlar onun bileceği şeyler değil. Böyle rahatsızlanıp doktora gittikçe birşey çıkmayınca ailesi öyle dedi bence. Benim böyle birşey yaptığımı düşündüler . bir de bana çok düşkündü. Sürekli gelirdi bulunduğum sehire . bu kadar bana bağlı olması falan kesin ailesi büyü falan yaptığımdan şüphelendi .
Bu ka
dar kesin konuştuysa elbet geri döner bak bu dediğimi yaz bir yere :) Sen de o kadar kesin konuşma belki yıllar sonra döner birleşirsiniz kısmet de geç . Ve emin ol yaşadıklarını herkes zamanında fazlası ile yaşadı.
Nasil doldurusa gelmemek bu?
Kisacasi annemin gonlunu al demis.. Hakliyken sorun cikmasin deyip yok yere sorun cikaran insanlari pohpohluyoruz, sonra daha beter sorunlar cikinca da kalakaliyoruz..Annemle bi konuş falan dedi hep. Sanki konusun aranızdaki sorunu halledin der gibi. Annesi de yüzüme kendi aranızda halledin dedi. Of bilemiyorum ya. Korkuyorum başkasını sevcek diye.
Kisacasi annemin gonlunu al demis.. Hakliyken sorun cikmasin deyip yok yere sorun cikaran insanlari pohpohluyoruz, sonra daha beter sorunlar cikinca da kalakaliyoruz..
İmkansız olduğunuzu düşündüğünüz biriyle ayrılıp barışma oldu mu sevgili KK üyeleri. Ne kadar süre ayrı kaldınız,ayrılık sürecinde neler yaşadınız ve nasıl barıştınız? Nasıl sonuçlandı birlikteliğiniz ? Anlatabilir misiniz ?
ayrılıp barışanların mutlu olması yüzdesi baya düşük bence
bende eşimle ayrılıp barıştım
sevgili iken neyden korktuysam hatta hıc aklıma gelmeyenler basıma geldı
bence yönünü başka yöne çevir
Bende ayrılıp barışma hikayesi çok :) İş karşındaki insanda ve aranızda geçenlerde bitiyor. İki eski sevgilimle de yeniden başladım. Birincisi, 6 sene kadar önce oldu. 6 ay kadar beraber olduk bu sürede onu çok sevdim, fedakarlık yaptım, sevdiğimi gerçek anlamda hissettirdim, terk etti beni hatta hayatına başka bir kızı alarak. Ben ne yaptım? Sessizliğe gömüldüm, hayatıma baktım, ben elimden geleni yaptım o kıymetimi bilmedi dedim hayat benim için bitmedi devam ediyor kim bilir karşıma kimler çıkacak dedim önüme baktım. Sonra geri geldi. Sevgisinden aşkından değil, onu sevdiğime inanmış olduğu için aklında kalmışım. Yine uzun zaman sonra bu kişiyle çok ciddi ilişki yaşadık, bana çok değer verdi sonrasında ama mantıksal birtakım sebeplerden ben ilişkimizi bitirdim ki kesinlikle bu sürede ne sadakat problemi yaşadım ne başka bir şey gözümün içine baktı ikinci bir araya gelişimizde. İkincisine gelirsem, ondan ayrıldıktan sonra başka biriyle başladım. Başladığım kişinin ilk aşkıydım çok seviyordu beni, ben terk ettim. Yıllar sonra tekrar bir araya geldik. Tekrar bir araya gelişimizde ona gerçekten aşık olmuştum, sevgimi de sonuna kadar hissettirdim. Bu kez o beni terk etti :) Henüz geri dönmedi ama beni de bitirmediğini biliyorum. Hatta kolay kolay bitiremeyeceğini de biliyorum. Ben mi ne yapıyorum? Önüme bakıyorum. Beni yine çok güzel günlerin beklediğini biliyorum. Çünkü benim bir hatam yok. Ben hep terk edildikten sonra çok güzel başladım hayata, yeniden. Kendime inanıyorum. Sen de böyle yap. Eğer sevdiğini hissettirdiysen, içtenliğine inandıysa seni sevmesine de gerek yok, onun aklında bir soru işaretisin. Kendine güven, sahip olduklarına şükret, sahip olduklarının farkında ol. Gençliğinin, güzelliğinin, sağlığının değerini bil. Unutma, altın yere düşmekle değer kaybetmez. O senin sevgini kaybetti. O gözlerine içtenlikle bakan o aşık kızı kaybetti.
Sen bu konuyu kendine umut olsun diye acmissin fakat, ayrilik gerceklestiyse, aslinda yapilacak en dogru sey hayatina devam etmektir. Ayrilip, barisan sonra da mutlu olan kisilerin ayriliklari sevgisizlikten, hakaretten, siddetten falan olmuyor. Genelde yanlis anlasilmalar, bunalmalar, vs sebepten gerceklesiyor.
Bir kere ipler koptumu tekrar baglanmam ayni kisiye kolay degil. Cunku her zaman bi guvensizlik oluyor.
Bilmiyorum. Allah herkesin karsisina hayirli nasipler cikarsin
Kendimi hatalı hissediyorum. Ama her insanın yapabileceği ölçüde. Ayrılma sebebimle alakalı konu acmıstım onu bi okur musun rica etsem
Okudum konunu. Senin bir hatan yok, için rahat olsun. Tam tersi olabildiğince destek olmuşsun erkek arkadaşına. Gerçekten zor bir dönemden geçmiş. Bunun faturasını neden sana kesmiş anlamadım, neden sen varken çarpıntısı oluyormuş da yokken olmuyormuş, o kadar desteğine rağmen? Belki de senin desteğin onu bunalttı, ya da aranızda başka türlü bir sevgi sorunu vardı çözümü senden ayrılmakta buldu. Öncelikle sakin ol, ben de geçtim senin geçtiğin dönemlerden ve hala da geçiyorum. Şimdi, sen bu çocukla ilgili üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın ailesinden gördüğün saygısızlığa rağmen. Erkek arkadaşın ciddi sorunlar yaşıyor bu sırada ve bu sorunların sebebini bir şekilde sana bağlıyor sevgisi azalmış olmalı. Erkek arkadaşının senin onun için yaptıklarının farkında olduğunu düşünüyorum. Yapman gereken, kenara çekilip ona zaman vermen. Zaten elinden geleni yapmışsın o istemiyorsa ne yapabilirsin? Sakinleşin. Eğer yaşantılarınız güçlüyse, sevginin değerini bilebilecek bir adamsa, sevdiğine inanmışsa döner. Ama dönmeyebilir de. Şöyle düşün, bu adam ne sebeple olursa olsun beni hayatından çıkardı mı, çıkardı. Sen de buna göre davran. Arama, sorma, bu zamanı ona ver. İnan terk eden erkeğe dön deyip de döndüren kimseyi görmedim bugüne kadar.
Ailesi aklına girdi gibi geliyor bana. Önceden bu sorunların hastalıklarına takmasından kaynaklandığını söylüyordu. Ama ailesi benimle tanıştıktan sonra böyle oldugunu düşğnüyor ve sonunda inandırdılar buna onu.
Ayrılırken eski erkek arkadaşımı başıma kaktı durdu. Benden iyisini bulursun inşallah dedi . benim iyi olmamı istiyorsan git hayatımdan dedi. Git başkasını kötü uap dedi. Aslında mutluluğu benim yanımda bulduğunu söyleyen biriydi bana taşıyordu resmen. Hiç çekinmedi kilometrelerce yolu çekerek yanıma gelmekten.
Boyun ağrısı olduğu dönemde aslında yanıma gelmeden önce başlamıştı boynunun ağrısı. Bu ağrı meselesinden sonra yanıma geldi. Aramızda sorun yok tartışma yok. Morali bozuldu falan. "Senşn yanına gelince neden bana birşey oluyor " dedi . ben de birşey demedim. Sonra gitti memleketine . nice sonra yine agrılarından bahsetmeye başladı. Acaba bende büyğ mg var falan dedi. Nasıl tepem attı anlatamam. Güya ben yaptım gibisinden. Kızdım ettim bağırdım . acaba eski sevgilin mi yaptı dedi bu seferde.
Bence bu büyğ fikrini ailesi soktu aklına erkekler bilmez bu işleri diye düşünüyorum. Sürekli yanıma gidiyor geliyor falan. Çok bağlı bana. Neden bu kadar bağlı gibisinden .
Aklım fikrim o. Canım o benim. Benim yönüm de o . ama asla adım atmam. Çünkü 3kere adım attım ona.
Kafası çok karışmış. Eskiye takıntılı olabilir yani eski sevgilini başta sorun etmemiş sonradan sıkıntı yapmış olabilir ama bu tamamen haksız bir sebep, aslı astarı yok yani. Sevgisi bu takıntısını yenebilirdi ya da bu kadar takıyorsa başlamayabilirdi. Bana da ailesi bu ayrılık kararında etkili olmuş gibi geldi. Ailesi neden istememiş olabilir seni, somut bi sebebi var mı? Yaşam tarzı, inanç, etnik ya da meslek farklılığı gibi bir sebep? Ya da neden onun rahatsızlanmalarını tetiklediğini düşündüler?