Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Berra cim dogum günün kutlu olsun...

vay terbiyesizz, çok güzel olacak demek öyle mi??
heralde sen bunu bir kaç saat için böyle düsüneceksin, yalvart kiz, süründür... gitme sakin bulusmalarina... madem msn'de görüsüyorsunuz iletilerle yesil isik yak ama sözlerle kirmizi isikta bekletmeye al :))))) müstehak bunlara :))))

bende bi seferinde ben agladikça bulundugun mekanlara sigama inslh demistim çok koymustu, töbe de o nasil beddua öyle kiz demisti alsanaalsanasmile
canim kiyamam, manevi bütün duygularini kaybettirmis sana ama tencere tava atmaya gerek yok öle hiyarlar için... aksine kime niyet kime kismet diyeceksin... yolunu çizeceksin dönsede dönmesede... bosver gelmezse o kaybeder... kendini yipratma öleleri için, çeyizinide bozma, sonra hepsini yeniden toparlamak bir iliskiye yeniden emek vermek kadar zordur... belki moral olur diye söyluyorum çöpe atacagina kafasina kafasina indirseydin; yazik kiz onlari alirken insanin içi gidiyor zaten... bari gerekli yerlerde isine yarasin kaydirigubbakcemile3

alakasız olcak ama bişi anlatcam. . perşembe günü galatasarayın maçı vardı ilgilenenler bilir. bizde gittik ablamla.. arabayı otoparka bıraktık kadıköyde. m.köye metrobüsle gittik. geri dönüşte metrobüse binerken herifin biri taciz etmeye kalktı beni.. elimde su şisesi vardı dolyduu. kafasına indirdim alsanaalsanasmile sonrada saolsun orda birisi dövdü herifi galiba. .tavayı kafasına geçir demişsin ya ordan aklıma geldi .delikafadulden iyi yapmışım dimi bu erkek milletinden az da olsa hıncımı aldım :jeyyar::jeyyar:

anam o demek öle çok güzel olcak. .ay benimki boğa burcuydu ama yükseleni yaydı bunun gibi ukelaydı . .ayy neler kurdu da çok güzel olcak dedi acıbağ?:uhm:

canım sen de ihtiyacın olan biraz cesaret yaz. .herkesin zaman zaman hataları olur erkekler bizim gibi değiller canım takma fazla onlar barışırlar onların arkadaşlıkları bizim gibi herşeyini paylalıcak şekilde olmuyor. .belki gittiğinde bi yanlışını görmüştür arkadaşının o yüzden evine almak istemeiştir. .

canımm ben devam ediyorum olmayan sevgilime övgüler yağdırmaya.biliyorum numara yapıo o da.belki de gerçekten üzülüo ama yine de o her oyunu oynar tanıyorum onu.o yüzden geri adım atmıyorum bu defa atmayada niyetim yok.o gururluysa ben ondan çok daha fazla gururluyum bilmio bunu.ben öle bişe yazarsam geri adım attığımı yada atıcamı düşünür.oh der ben dönecek olsam yine affedicek bu beni..böyle düşünsün istemiyorum

berracım bu arada doğum günün kutlu olsun canım öle dalgın dikkatsizim ki kafam da çok meşgul kusura bakma canım.yorumlara bile doğru dürüst bakamıyorum.

hayatım ona hitaben değil de ne bilim bunun gibi bişi ima edebilirsin..bunu bi arkadaşım da görmüştüm çevrimiçi umrumdışı yaz en iyisidelikafadulden

ayy cim ve dıshy kartal tşk ederm çok çok..doğumgünüm ama sevdiğim yanımda değil hiçbir anlamı yok

üzülme canım benimkide benim doğum günümü kutlamadı oküzzzz..! ama tabi ben laf sokmuştum onunkinde o yüzdendi ama sonuç itibariyle haklıydım.canın yansada zamanla alışıosun bakk bizamanlar kıyamıodum ona kendimi suçlayıp yiyip bitiyodum.şimdi saymadığm laf kalmıyo :icecream:

hayatım ona hitaben değil de ne bilim bunun gibi bişi ima edebilirsin..bunu bi arkadaşım da görmüştüm çevrimiçi umrumdışı yaz en iyisidelikafadulden

ben ona çok şey ima ediyorum tatlım kendini yiyodur eminim sempatiksalakcinni

Her zaman kelime oyunları yapın bence.. gizemli olmak daha çok ilgilerinin çekiyor..

bu arada bu kadar salak olmaları gereklimiydi bu erkeklerin benim değerldiriş biçimim isimlerinde hayır yok ER-KEK kekleyip duruyoruz onları guclubacismileolumunekankayizsmile

kızlar ben geldim şimdi eve yeni girdim be barıştıkk..ya en son buraya sevdiğim yanımda yok msjını yazmıştım sora hemen ardından aradı biz telefonla bitirmiştik dedi yüzyüze konuşalım görüşelim ya tümden bitirir ya da devam ederiz ben böle arayıp duruyorum olmuyor dedi nese gittim bende ama hiç umudum yoktu kızlar ya suratını gördüm içimi anlatamam size ilk çok soğuktuk birbirimize 20 gün olmuştu..en başından konuştuk ve doğru düzgün oturup konuşmadığımız için okadar yanlış anlamalar olmuşki telefonda msnde biryere kadar arkadaşlarının saçma sapan laflarını söyledi nese herşeyimizi anlattık..sen facei açana kadar canım çok yanıyordu ama sana yanaşanları görünce kaybetme korkum başladı dedi hep ya biriyle çıkarsa diye kendini yiyip bitirmiş..aslında görüştüğümüzde ikimizin aklındada yoktu barışma sadece konuşcaktık ama sonra sımsıkı bir sarıldık okadar özlemişimki kokusunu sonra dayanamadık daha fazla böyle işte kızlar..umarım sizde en yakın sürede yine sevdiğiniz insanlarla olursunuz..ama şuda var mutlaka yüzyüze konuşun istemiyorsa tesadüfen karşılaşmış gibi yapın..erkekler bundan korkuyor görünce dayanamıyorlar benimkide dedi görünce dayanamıcağımı biliyordum öylede oldu dedi pis..bugün acele buluştuğumuz için plan yapamadık doğumgünü için ona mahcup oldu pazartesi akşam bişiler yapıcaz kızlar bende son durumlar böyle

Senin adına sevindim berracım.
Umarım bu kez daha olgun davranır erkek arkadaşın da ayrılmazsınız bir daha.

Senin adına sevindim berracım.
Umarım bu kez daha olgun davranır erkek arkadaşın da ayrılmazsınız bir daha.

çok teşekkür ederim canım inş..ya ne kötüymüş insanın huzurunun olmaması oh be düny avarmış diyor şimdi umarım artık böyle çocukluklar yapmaz resmen acı çektirdi ikimize:umursamaz:

berracım çok çok sevindim senin adına bana demişsin ama bak seninde ümidin yoktu sende barıştın allah bidaha bozmasın canım inşallah bizimkilerde gelir böyle tıpış tıpış benim öküz o yazışmadan sonra bidaha yazmadı((

canım benim yalvartmak istedim ama malesef bidaha bişi yazmadı öküzzz..çok sinir oluyorum ya heran o kızla yine barışcak diye korkuyorum( ne yazdı ne aradı bu kadar işte uğraşmıyo bişiler için yada sadece benim için.yoksa o kızla küs oldunda neler neler yapıyo barışmak için aşk sözleri özür dilemeler bu nasıl kader yarabbim yaaa benide yerden yere vuruyo insan sevdini yerden yere vurur derler ama hiçde öle oldunu sanmıyorum.ama iki gün böle bi huzursuz oldu yazdı yazmadım hani demiş ya görüşmüyoruz hayırdır diye bende böle sanki hayatımda birileri varmış gibi yazınca anladım ki huzursuz oldu aslında buda bişey sevinmelimiyim bilmiyorum((

anam o demek öle çok güzel olcak. .ay benimki boğa burcuydu ama yükseleni yaydı bunun gibi ukelaydı . .ayy neler kurdu da çok güzel olcak dedi acıbağ?:uhm:

valla cnm bu ukalalıkda sınır tanımaz yani kimse geçemez bunu bu konuda valla bilemicemki neler kurdu kimbilirbilmiyorumkismileaman ne kurarsa kursun kabul etmedin için hiçde pişman değilim.anlasın her aradında yada her sıkıştığında ben yanında olmıcam fırtına sonrası sığıncak liman sanıyo beni ne zaman kızla bozuşsa benim kapımda bitiyo ama barışsın ne selam ne sabah beyefendide bıktım artık yamafoldumben

eger gerçekten geleceği olcak bişiler olcaksa aranızda sen hatırlat kendini..ya bak bir görsün seni dayanamaz..barıştıktan sonrada yavaş yavaş taktiklere devam edersinkaydirigubbakcemile2

eger gerçekten geleceği olcak bişiler olcaksa aranızda sen hatırlat kendini..ya bak bir görsün seni dayanamaz..barıştıktan sonrada yavaş yavaş taktiklere devam edersinkaydirigubbakcemile2

hayatım ölede biz en son dokuz temmuzda görüştük adam benle görüştükten iki gün sonra gitti öbür kızla barıştı ya dayanamıcak olsa niye böyle yapsınalsanaalsanasmile
bide dikkatimi çeken şey hep aynı filmi izlemek gibi beş aydır beş defa ayrıldılar ve hepsi tam bir ay sürüyo ve hepsindede bana dönüyo vallahi aynı filmi izlemek gibi çok sıkıcı:bbo:

berra senin adina çok sevindim, hadi seninde gözün aydin :))))
simdi sira digerlerinde.... hadi kizlar pozitif olun yaydigimiz enerjiye bakin :)))))

seninki baya ilginçmiş canım ya kaç yaşında bu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…