Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

. ne salaklar aslında ya bu günler geri mi gelcek niye çekişmelerle geçsin ki birlikte mutlu olmak varken. . bi idrak etseler şu duruma. .alsanaalsanasmile

evet yumuşamıcaz berracım zaten o noktada kaybediyoruz biz.çok fazla yalnız kalma özellikle yalnızken ağır şarkılar dinleme.inan ona karşı dik duramıyoruz bunları yapınca.duygularımıza kapılıyoruz hem canımız yanıyo hem de onları aramak istiyoruz hele bennn ilk ayrıldığmız sıralar slov dinlemezdim canım yanardı ama çok nadir dinlediğim olurdu.dinlersem dayanamıyodum sonra yeniliyodum duygularıma onu arıodum ya da msj atıodum bişe oluyodu.onun da tavan yapıodu tabi :KK43:

evet çok salaklar bende şimdiye kadar bunu kendi kendime sorup durmuşumdur ne manyak bu çocuk madem sevio mutlu olacakken niye böle çektiriyo ikimize de diye

. ne salaklar aslında ya bu günler geri mi gelcek niye çekişmelerle geçsin ki birlikte mutlu olmak varken. . bi idrak etseler şu duruma. .alsanaalsanasmile

valla kızlar sizinki ne güzel çekişmeyle geçiyoda bende o bile yok adam net ve net sevmiyo yani benimle olanda boşlukları doldurma çabası sanırım içinizde en umutsuz vaka benim..:KK43:(((

Kızlar benim mutant sevgilim,eski diyim yada artık,bir süre önce depresyonda olduğunu iddia ederek zaman istedi,yok ben iyi değilim hiçbişey istemiyorum gibisinden laflar etti,o arada biz epey şiddetli bir kaç kavga etmiştik.Ayrılalım demiyorum ama şuan birlikte olmayalım,kötü olur çok yıpranırız geri dönüşü olmayan sonuçlar çıkar ortaya gibisinden esti gürledi.Salak gibi ağlaya ağlaya onu bekledim ta ki bu güne kadar.Bugün msn avatarında bir kızın fotoğrafını gördüm,bu denyo beni engellemişti bende onu,ama mailden görülüyor fotoğrafları.Dünya başıma yıkıldı,aradım..Açar açmaz sen ne adi bir insansın dedim,ne oluyo yeaa havalarına girdi,her foyanı öğrendim dedim,hayatında biri var dedim.Yok öyle bişey hayatımda biri yok ama bu kadar zaman sonra bunun hesabını sorman ilginç,ben senleyken seni aldatmadım,şuan da biri yok ama yarın ne gösterir belli olmaz,belki sen olursun belki başka biri dedi.
Allah senin iki yakanı bir araya getirmesin diye bi dünya beddua edip kapadım yüzüne..Başta güçlüydüm ama sonra sinir krizi geçirdim..Bu akşam oldu bu olay,ne kadar ciddiydik oysa,odamda aldığımız tencere tava duruyordu hepsini çöpe attım..Hem çok canım yanıyor,hem çok nefret ediyorum..Nasıl geçecek bu :KK43:

evet yumuşamıcaz berracım zaten o noktada kaybediyoruz biz.çok fazla yalnız kalma özellikle yalnızken ağır şarkılar dinleme.inan ona karşı dik duramıyoruz bunları yapınca.duygularımıza kapılıyoruz hem canımız yanıyo hem de onları aramak istiyoruz hele bennn ilk ayrıldığmız sıralar slov dinlemezdim canım yanardı ama çok nadir dinlediğim olurdu.dinlersem dayanamıyodum sonra yeniliyodum duygularıma onu arıodum ya da msj atıodum bişe oluyodu.onun da tavan yapıodu tabi :KK43:

evet çok salaklar bende şimdiye kadar bunu kendi kendime sorup durmuşumdur ne manyak bu çocuk madem sevio mutlu olacakken niye böle çektiriyo ikimize de diye

kızlar benimkinin ruhsuz olmasını ben dinlediği müziğe bağlıyorum çünkü kendisi yabancı hip hop, R&B, rap falan dinler. gerçi işine geldiğinde gayet ağzı laf yapar. .bana benim en kıymetlim olmak ister misin demişti kenan doğulunun şarkısındaki gibi. .bende adam baya romantik sanmıştım ama dereyi geçene kadarmış sonradan ormantik oldu daha çokalsanaalsanasmile. bi ara bende dinledim onun yüzünden valla bi deneyin aslında iyi oluyor hiç bunalıma girmezsiniz. .

valla kızlar sizinki ne güzel çekişmeyle geçiyoda bende o bile yok adam net ve net sevmiyo yani benimle olanda boşlukları doldurma çabası sanırım içinizde en umutsuz vaka benim..:KK43:(((

hayatım bendede yok çekişme. . hatta son bir aydır face deki profil fotoğrafını bile değiştirmedi. . hiç görüşmüyorum ortak arkadaşım falan da yok. . msn de silmiş bende onu sildim. evlense falan ruhum duymaz yani o derece şuan. .yani benimki tamamen bitmiş bi ilşki aslında. .:bbo:

hayatım bendede yok çekişme. . hatta son bir aydır face deki profil fotoğrafını bile değiştirmedi. . hiç görüşmüyorum ortak arkadaşım falan da yok. . msn de silmiş bende onu sildim. evlense falan ruhum duymaz yani o derece şuan. .yani benimki tamamen bitmiş bi ilşki aslında. .:bbo:

o zaman cnm biz tam umutsuz vakayız:)) ama benimki az önce yazdı nbr nasılsın die bende dakikalar sonra ii sen yazdım o kadar oda yazmıyo şimdi:))

o zaman cnm biz tam umutsuz vakayız:)) ama benimki az önce yazdı nbr nasılsın die bende dakikalar sonra ii sen yazdım o kadar oda yazmıyo şimdi:))

ay allahım bu nedir yaa :))))))))))) ben kendimi gerçekten uutsuz görüyordum ayy ın paylaştıklarından sonra biraz ümitlendim açıkcası yoksa gerçekten vazgeçmiştim şimdi sadece dua ediyorum. . bide çok görmek istiyorum acaba karşılaşsak ne olur ? ne zamandır görmüyorum. birbirimizi görsek herşeyi unutabiliriz de. . birbirimize mıknatıs gibi çekildiğimiz için konuşmaya bile gerek kalmayabilir yani. ama ancak iş çıkışıona falan gidebilirim o da büyük bi şirkette çalışıyor birsürü kapısı var nerden çıktığını bile bilmiyorum . . off gidip beklesem mi ne yapsam. . uzaktan bile görmeye razıyım ya.

aydancım sana yazmış ama 1-0öne geçtin :))))

ay allahım bu nedir yaa :))))))))))) ben kendimi gerçekten uutsuz görüyordum ayy ın paylaştıklarından sonra biraz ümitlendim açıkcası yoksa gerçekten vazgeçmiştim şimdi sadece dua ediyorum. . bide çok görmek istiyorum acaba karşılaşsak ne olur ? ne zamandır görmüyorum. birbirimizi görsek herşeyi unutabiliriz de. . birbirimize mıknatıs gibi çekildiğimiz için konuşmaya bile gerek kalmayabilir yani. ama ancak iş çıkışıona falan gidebilirim o da büyük bi şirkette çalışıyor birsürü kapısı var nerden çıktığını bile bilmiyorum . . off gidip beklesem mi ne yapsam. . uzaktan bile görmeye razıyım ya.

aydancım sana yazmış ama 1-0öne geçtin :))))

sanırım cnm evt 1-0 öndeyim ama devamı gelmedi henüz:))) odamı trip yapıyo ne ben yarım saat sonra yazdım için:))

demi ne gerek var bütün bunlara mutlu mesut yaşamak varken..kızlar benim doğumgünüm az önce msj attı bida mutlu olamıcağını içeren bir doğum günü msjı ya böylemi olmak zorundaaa neden ya nedenn

ya bunlar hiç alttan almak bilmezler mi azıcık nazdan anlamazlar mı .. demek onu bekliyordun ben de diorum bu kızlar nereye gitti :))))))))))

demi ne gerek var bütün bunlara mutlu mesut yaşamak varken..kızlar benim doğumgünüm az önce msj attı bida mutlu olamıcağını içeren bir doğum günü msjı ya böylemi olmak zorundaaa neden ya nedenn

doğum günün kutlu olsun o zaman. . yeni yaşında umarım mutlu olursun..seninki tam acaip ne seninle ne sensiz olamıyor. .

az önceki sözüm sanaydı. . onu mu bekliyordun :))))))))

ewt cnm yaa bekledim bekledim yazmadı halada bekliyom:)))) valla hakkaten hiç anlamıyolar nazdan o kadar şey yapmışsın ben katlanmışım bari birazda sen alttan al nolucak yani dimibilmiyorumkismile

ewt cnm yaa bekledim bekledim yazmadı halada bekliyom:)))) valla hakkaten hiç anlamıyolar nazdan o kadar şey yapmışsın ben katlanmışım bari birazda sen alttan al nolucak yani dimibilmiyorumkismile

hiç ya. .aman bunlardan anlayı beklemek suç. . neyse ben yatıyorum iyi geceler güzeller hepinize ŞenizŞeniz

doğum günün kutlu olsun o zaman. . yeni yaşında umarım mutlu olursun..seninki tam acaip ne seninle ne sensiz olamıyor. .

bundan önceki doğumgünlerimde nekadr mutluymuşum anşıyorum şimdi daha iyi..saol canım

kızlarrr görüşmek istedi hayırdır görüşemiyoruz yazmış bende dedim yoo zaten normaldede pek görüşmüyoruz o zaman yarın akşama ne dersin dedi bende olmaz derim dedim bidaha düşün pişman olmazsın çok güzel olucak dedi bende saol cnm zamanında uzun uzun düşünme fırsatım oldu dedim oda bidaha bişi yazmadı..:KK43::KK43:((..off yaaaa delircemmm..

kızlarrr görüşmek istedi hayırdır görüşemiyoruz yazmış bende dedim yoo zaten normaldede pek görüşmüyoruz o zaman yarın akşama ne dersin dedi bende olmaz derim dedim bidaha düşün pişman olmazsın çok güzel olucak dedi bende saol cnm zamanında uzun uzun düşünme fırsatım oldu dedim oda bidaha bişi yazmadı..:KK43::KK43:((..off yaaaa delircemmm..

ya inanmıyorum umutsuz vakaydın bak noldun..canım kıyamam ya görüşmek istiyorsun deli gibi biliyorum ama yapılanlar unutulmuyor..bekle bakalım diğer kızla durumuna bak yada sor gene ona dönmen için mi buluşcaz de iğnele..

benimki bişey paylaşmış kızlarr :)) ''şu hayatta belkide en çok ihtiyacım olan şey sahte olmadan gülen bir yüz''

bunu paylaşmış face.de hayvan herif sanki ben sahteydim ona karşı :mad: yalnız dün geceden beri canımı çok sıkan bi konu oldu.askerlik arkadaşıyla konuştum biraz.bizimle alakalı değil ama ona bi yanlış yapmış.sebepsiz yere yapıcanı sanmıyorum ama onun anlatımına göre hiçbişey yokken yapmış.bu böyle bi insanmı diye üzülüyorum aklım bulandı.benimki o arkadaşının memleketine gitmişti arkadaşı da ona evini açmıştı.ama aynı arkadaşı benimkinin memleketine gittiğinde benimkisi karşılamaya gelceni sölediği halde gitmemiş.ilgilenmemiş de görüşmemişde.arkadaşı msj attığında ben böleydim beni bilmiomuydun falan filan yapmış.onların aralarındaki sorun bu biliyorum ama böyle bi insanı mı seviyorum diyorum.belki başka bi sebebi vardır benimkininde bilemiyorum ama aklım karıştı yine de :KK43:(((

X