. ne salaklar aslında ya bu günler geri mi gelcek niye çekişmelerle geçsin ki birlikte mutlu olmak varken. . bi idrak etseler şu duruma. .alsanaalsanasmile
evet yumuşamıcaz berracım zaten o noktada kaybediyoruz biz.çok fazla yalnız kalma özellikle yalnızken ağır şarkılar dinleme.inan ona karşı dik duramıyoruz bunları yapınca.duygularımıza kapılıyoruz hem canımız yanıyo hem de onları aramak istiyoruz hele bennn ilk ayrıldığmız sıralar slov dinlemezdim canım yanardı ama çok nadir dinlediğim olurdu.dinlersem dayanamıyodum sonra yeniliyodum duygularıma onu arıodum ya da msj atıodum bişe oluyodu.onun da tavan yapıodu tabi
evet çok salaklar bende şimdiye kadar bunu kendi kendime sorup durmuşumdur ne manyak bu çocuk madem sevio mutlu olacakken niye böle çektiriyo ikimize de diye
valla kızlar sizinki ne güzel çekişmeyle geçiyoda bende o bile yok adam net ve net sevmiyo yani benimle olanda boşlukları doldurma çabası sanırım içinizde en umutsuz vaka benim..(((
hayatım bendede yok çekişme. . hatta son bir aydır face deki profil fotoğrafını bile değiştirmedi. . hiç görüşmüyorum ortak arkadaşım falan da yok. . msn de silmiş bende onu sildim. evlense falan ruhum duymaz yani o derece şuan. .yani benimki tamamen bitmiş bi ilşki aslında. .:bbo:
o zaman cnm biz tam umutsuz vakayız:)) ama benimki az önce yazdı nbr nasılsın die bende dakikalar sonra ii sen yazdım o kadar oda yazmıyo şimdi:))
ay allahım bu nedir yaa :))))))))))) ben kendimi gerçekten uutsuz görüyordum ayy ın paylaştıklarından sonra biraz ümitlendim açıkcası yoksa gerçekten vazgeçmiştim şimdi sadece dua ediyorum. . bide çok görmek istiyorum acaba karşılaşsak ne olur ? ne zamandır görmüyorum. birbirimizi görsek herşeyi unutabiliriz de. . birbirimize mıknatıs gibi çekildiğimiz için konuşmaya bile gerek kalmayabilir yani. ama ancak iş çıkışıona falan gidebilirim o da büyük bi şirkette çalışıyor birsürü kapısı var nerden çıktığını bile bilmiyorum . . off gidip beklesem mi ne yapsam. . uzaktan bile görmeye razıyım ya.
aydancım sana yazmış ama 1-0öne geçtin :))))
. ne salaklar aslında ya bu günler geri mi gelcek niye çekişmelerle geçsin ki birlikte mutlu olmak varken. . bi idrak etseler şu duruma. .alsanaalsanasmile
sanırım cnm evt 1-0 öndeyim ama devamı gelmedi henüz:))) odamı trip yapıyo ne ben yarım saat sonra yazdım için:))
demi ne gerek var bütün bunlara mutlu mesut yaşamak varken..kızlar benim doğumgünüm az önce msj attı bida mutlu olamıcağını içeren bir doğum günü msjı ya böylemi olmak zorundaaa neden ya nedenn
az önceki sözüm sanaydı. . onu mu bekliyordun :))))))))
ewt cnm yaa bekledim bekledim yazmadı halada bekliyom:)))) valla hakkaten hiç anlamıyolar nazdan o kadar şey yapmışsın ben katlanmışım bari birazda sen alttan al nolucak yani dimibilmiyorumkismile
doğum günün kutlu olsun o zaman. . yeni yaşında umarım mutlu olursun..seninki tam acaip ne seninle ne sensiz olamıyor. .
hiç ya. .aman bunlardan anlayı beklemek suç. . neyse ben yatıyorum iyi geceler güzeller hepinize ŞenizŞeniz
kızlarrr görüşmek istedi hayırdır görüşemiyoruz yazmış bende dedim yoo zaten normaldede pek görüşmüyoruz o zaman yarın akşama ne dersin dedi bende olmaz derim dedim bidaha düşün pişman olmazsın çok güzel olucak dedi bende saol cnm zamanında uzun uzun düşünme fırsatım oldu dedim oda bidaha bişi yazmadı..((..off yaaaa delircemmm..