aynen canım ya yakında ben seni denemiştim bakalım unutcan mı die dersede hiç şaşırmam dünde hesap soruyor dışarda olduğumu öğrenmiş varmı böle bişey ya
bunların verdiği söze inanmayın kızlar.. verilen sözler hiç tutulmuyor. yaptıkllarına bakın..
beddua da etmicekmişiz haklı bile olsak..allaha havale etcekmişiz. bi dua kitabında okudum.. haksızlığa uğradıysanız kırıkkalple edilen dua mutlaka kabul olur diyor ama yine de etmein diyor. bende kendimi tutmaya çalışıyorum ama hayatında kimse olmasın benden başka demekten de kendimi alamıyorum yani kalbimden geçen bu malesef. .
ben de aynenn...ettkleri yanlarına kalmaz değil mi..buna inanarak teselli buluyorum çoğu zaman..
inşallah kalmıcak. . ama bunlara takılmayalım da yolumuza bakmayı bilmeliyiz yoksa hem zaman kaybedcez hem de mutsuz olcaz.. yani tamam seviyoruz geride gelebilirler ama tek seçenek olmasınlar.. açalım gözümüzü bence
bizimkinin güya ilişkisi vardı ya hani kızlarr kızın face duvarı açıkkk haberleri mi yok nedir bilmiyorum ama bugün kız paylaşım yapmış zaten pek fazla girmiyomu nete nedir ama bizimkinin ne bir beğenisi ne bir yorumu var paylaşımlarda.üstelik sanıyorum aynı saatlerde facedelermiş kii öle olmasa bile bizimki mutlaka görürdü face.e sık giriyo çünkü.böle sevgili olurmu Allah aşkına güya çıkıyolarr
valla kızlar bugün bi komşumuz anneme söylemiş beni istemeye gelmek istiyolarmış:)) bende gelsinler dedim bi tanışalım napim hakkaten yoruldum bıktım artık beklemekten.niye hayatımı ona göre endeksliyim ki bağlı kalmamak en iyisi seçenekleri değerlendirmek lazımzemuszemus
canım yaa ben anlatamadım heralde.bişey paylaşmıoki benimki zaten.kabuğuna çekildi.önce bırakkma gitme modunda şarkılar paylaştı.baktı ki geri adım atmıyorum şimdi sesi soluğu çıkmıyor.seninkinin kız arkadaşının face.i yokmuş güya yanlış anlamadıysam.ama bunun var zaten kız eski arkadaşlarından biri biliyorum yani orjinal face çakma falan deil.ama kız paylaşımda bulunmuş benimki onlara ne yorum yazmış ne beğenmiş ne başka bişe.üstelik öle aşkla sevgiyle alakalı bağlantılar da deil normal sıradan şeyler.bunlar gerçekten iki sevgili olsa birbirlerine bişeyler yazmazlarmı?? aşk sevgi gösterisi falan hiçbişe yok orada hatta iki yabancı gibi tık yok.benimki de isyankar bi ileti koydu en son msn.e iki üç gündür duruyo o orda.yeni bi ilişkiye başlayan insanların durumuna benziyormu bu anlattıklarım??
canım yaa ben anlatamadım heralde.bişey paylaşmıoki benimki zaten.kabuğuna çekildi.önce bırakkma gitme modunda şarkılar paylaştı.baktı ki geri adım atmıyorum şimdi sesi soluğu çıkmıyor.seninkinin kız arkadaşının face.i yokmuş güya yanlış anlamadıysam.ama bunun var zaten kız eski arkadaşlarından biri biliyorum yani orjinal face çakma falan deil.ama kız paylaşımda bulunmuş benimki onlara ne yorum yazmış ne beğenmiş ne başka bişe.üstelik öle aşkla sevgiyle alakalı bağlantılar da deil normal sıradan şeyler.bunlar gerçekten iki sevgili olsa birbirlerine bişeyler yazmazlarmı?? aşk sevgi gösterisi falan hiçbişe yok orada hatta iki yabancı gibi tık yok.benimki de isyankar bi ileti koydu en son msn.e iki üç gündür duruyo o orda.yeni bi ilişkiye başlayan insanların durumuna benziyormu bu anlattıklarım??
hımmm anladım cnmm.anlaşılan adamı duman etmişsinzemuszemusortalıklarda görünmez olmuş:)) kız herif berduş olup kendini yollara vurmasın valla aycım senin taktik bence çok süper işe yaramışolumunekankayizsmileyani yeni ilişkiye başlayan biri kanlı canlı olur kabına sığmaz kumrular gibi olurlar birlikte fotolar mutluluk pozları filan hiçbiri yok ve herif isyankar modda diyosan adım adım zafere yaklaşıyosun bacım seni şimdiden kutluyorumvereliniortak
bence seninki kesinlikle senin ona yaptığını yapmak istiyor başarıyor da baya merak ediyoruz kaç gündür. .
hehe ayyy'in yaptigi zaten beyimizin ona yaptigina karsilik, onun yaptiginin aynisi degilmiydi :)))))
devam et kizzz, dogru yoldasin, isterse kendini köprüden atsin acima, af dileyene kadar :))))
hehe ayyy'in yaptigi zaten beyimizin ona yaptigina karsilik, onun yaptiginin aynisi degilmiydi :)))))
devam et kizzz, dogru yoldasin, isterse kendini köprüden atsin acima, af dileyene kadar :))))
:)))) kızlar yine bazı yanlış anlaşılmalar olmuşş :))))benim yaptığımı bana yapamazzz çünkü ben bu ara böle vurdumduymaz hayatını yaşayan mutluluk pozları veren biri oldum.sessz deilem yani :) o da benim yaptığımı yapsaydı bişekilde mutluluk pozları verirdi.
ikincisine gelelim evet aydancım bu benim ilk taktiklerimi görünce altında kalmak istemedi.önce msn.e iletiler yazdı.an gelir aklın gider yazmış.o sıra foto koydu birlikte çekindikleri :) yani iletisine bakılırsa heralde ben fotoyu görcektim aklım gidicekti :roflol:
çok kıskanç olduğumu bilio.bu zayıf yönümü bana karşı kullanacaktı o da olmadı.ben hala kendi yolumda yürüyorum mutlu mutlu.iki gün durdu o foto onu da kaldırdı.sonra yine ileti değişti şunu yazmış ''ben asırlar sonra hatırlanmak için böle ssevdim sen üzerine alınma''
işte bu.face.de hiç paylaşım yapmıo.önceleri iki günde bir olsa da bişeyler paylaşırdı.ama bu ara sesi kesilmiş durumda.sadce dün bi not paylaştı siyasetle ilgili.onu da dikkat ediyorum ben ne zaman yeni sevgilimle alakalı bişe yazsam umrumda deil havası yaratmak iin yapıo sanırım.
sabah akşam msn açardı hiç kapatmazdı arada açıyor.gün içinde bi iki saat sonra kapıo geceleri açıo bikaç saat okadar. durumlar böle işte.sanırım can çekişio artık,, yanılmıyorumdur umarım.
senin mutluluk pozların karşısında sinmiş dielim o zamanfisfisfis