Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

berra senin adina çok sevindim, hadi seninde gözün aydin :))))
simdi sira digerlerinde.... hadi kizlar pozitif olun yaydigimiz enerjiye bakin :)))))

çok sağol canım..ama bizim barışmamızda doğumgünümün etkiside var biraz özel gün falan geçmiş anılar etkisi oldu bayakaydirigubbakcemile3

seninki baya ilginçmiş canım ya kaç yaşında bu çocuk

28 e gircek cnm hemde türünün son örneği madem aşıksın başkasına git orda kal aşkına saygı duy dimi çok seven çok aşık olan bi insan sevdiğinden başkasını düşünmez düşünemez ama bu her fırsatta bana koşuyo anlamadım gitti.şimdi kız uzaktan akrabası ve birazda ailesi yapıyo bu işi ailesinin etkisiylemi oluyo acaba dicem ama 28 yaşında bi adam yani diyemiyomu ailesine ben bu kızla evlenmek istemiyorum.ben kız halimle bunu diyebilecekken ya gerçekten kıza aşık seviyo ve onla ayrıldı zamanlarda onu kıskandırmak için beni kullanıyo yada bana karşı bi oyunlar oynuyo anlamadım gitti:uhm:

canım ya yaşıda baya büyükmüş ama davranışları hiç olgun deil..herşey olcağına varır dicem ama okadar iyi anlıyorumki seni beklemek çok zor bişe

cnm çok ii yapmışsın
ohhh olmuş ona, hakketmişti bunu
anlasın yaa artık seni her istediği zaman göremeyeceğini vereliniortak

cnm çok ii yapmışsın
ohhh olmuş ona, hakketmişti bunu
anlasın yaa artık seni her istediği zaman göremeyeceğini vereliniortak

ewt cnm bencede iyi yaptım:)) ama devamı gelmiyo işte az önce girdi msn e ben hayatımda biri varmış gibi davranıyodum ya yine yazdım sonuna kadar seveceksen gel diye kaç gecedir ben msnden çıkana kadar msnde duruyodu bu akşam girdi bi on dakka kaldı ve çıktı(püff yaa nereye kadar gidicek böle bilmiyorumkismile

berracım gözün aydın güzelim.Allah bidaha ayrılık yaşatmasın inşallah.ya valla gözlerim doldu ha dedin ya birbirimizi görünce dayanamadık bi an sarıldık kokusunu içime çektim..benim öle bi şansım yok kuzum yaa ayrı şehirlerdeeyiz biz.öle özledimki kokusunu ona sarılmayı.dayanamadım yaa yine başladım ağlamaya Allah'ım ne zaman biticek bu çileeeeesenağlamasenağlamasenağlama

ağlama canım kıyamam ya eğer seviyorsanız birbirinizi birşekilde barışırsınız.hemde hiç ummadığın anda..ben vazgeçmiştm sonra aramaya başladı hatırlıyorsan..ya biz farklı şehirlerde okuduğumuz halde çok sık görüşüyorduk kmse inanamadı 20 gün ayrı kaldığımıza kimine göre kısadır ama bana aylar gibi geldi..üzme kendini lütfensenağlama

birgün bütün umutlar yeşerecek..birgün güneş doğacak bizimde bu karanlık gönlümüze..yeter ki umudumuzu yitirmeyelim..:Saruboceq:

berracım valla benimde gözlerim doldu bi yandan yüzümde bi gülümseme var çok mutlu oldum senin adına. .ben de böyle düşünüyorum bi kere görüşsek o da dayanamaz biliyorum ama off o aramıyor bende aramayı gururuma yediremiyorum karşılaşmaya çalışsam en az bi iki gün iş çıkışına falan gitmem gerekir. . bide eylülde kullancaktı yıllık iznini çok az vaktim kaldı yani gitsem bulabilcek miyim emin değilim. en son konuştuğumuz zaman evine çağırmıştı gitmedim ama şimdi keşke gitseymişim dedim evini de öğrenmiş olurdum. .aydancım ayyy cım inşallah dönerler sizinkiler de:Saruboceq:

ben dün gece bişi yaptım doğru mu yaptım bilmiyorum. . bi anda çok özlediğimi farkettim en azından sesini duyiyim dedim özelden aradım gece 1buçukta. . ne duysam beğenirsiniz aradığınız kişi bi başkasıyla görüşüyor ama bi 10saniye sonra hemen çaldı.. 3 kere çaldı açmadı kapadım bende. 2 dk. sonra bideha aradım yine başkasıyla görüşüyor dedi bu sefer hemen çaldı 20sn falan çaldı açmadı kapadım bende. .anlamış mıdır benim olduumu diye içim içimi yiyor bi yandan da diorum nerden anlıcak. . anlamadığım şey şu biriyle konuşmuyordu bence bu telefonda böle bi ayar falan var mı kızlar ya arandığında şöyle çalsın falan bilmem ne. . çünkü biz bi kere daha ayrıldığımızda ben iki defa aradım o zaman da operatör meşgul demişti baya bi süre bi kaç gün üstüste ama sadece gece sattlerinde. .bu bide telekominikasyon şirketinde çalışıyor böyle şeyler varsa biliyordur yani. .olabilirmi böyle ayarlar gece aranmasın die falan yapmış olabilir öle bişi varsa. .teknoloji cahili miyim neyim :)) devamlı teknik sorunlar yaşıyorum. .
kafamçokkarıştı

berra inan çok sevindim ya barıştığınıza allah bidaha hiç ayırmasın....sana bişey sorucaktım.acaba facemi dondurmak mı daha etkili yoksa açık olup umursamaz olmak mı..hangisi daha etkili olur?

mutlaka görüş bak zaten oyüzden görüşmek istemiyorlar okadar laf söledikten sonra gururlarına dokunuyor ama görünce emin ol 2nizde dayanamıcaksınız..öyle telefon işlerini hiç anlamıyorum canım ama daha önce olduysa öyle bişe olabilir.

berra inan çok sevindim ya barıştığınıza allah bidaha hiç ayırmasın....sana bişey sorucaktım.acaba facemi dondurmak mı daha etkili yoksa açık olup umursamaz olmak mı..hangisi daha etkili olur?

o ayrıldıktan sonra açtı ama nefret ediyor faceten bilerek açmış yani.dün konuştuk istemiyorum şifreni napıyorsan yap uğraşamıcam onla bu kim bu kim diye dedim çok şaşırdı böyle tepk beklemiyordu..sonra ne anlıyorsunuz şu faceten dedi kapıcam yakında zaten dedi eklemedikte birbirimizi ilişki durumuda yazmıyor..bende duyurmayı sevmiyorum öyle ayrıl barış ordan ama şimdi kimse bilmediği için sinir oluyorum biraz ama sesimide çıkarmıcam eğer kapatırsa kapatırım bende kapamazsa demem hiç ilikisi var yapalım yada şifreni ver diye kafayı takcam sonra gene huzursuzluk olcak

ya ben ondan daha dayanıklıyım görüşsek eminim ilk adımı o atıcak ama çok zor zaten dediğin gibi o da biliyor dayanamıcağını o yüzden görüşmek istemiyordu hep son zamanlarda. .telefon konusunda da bilmiyorum araştırıcam bilenler varsa yazsınlar lütfen . .

darısı başımıza ne diyim. . allahım bidaha ayrılık yaşatmasın. herşey gönlünce olsun ..olumunekankayizsmile

Telefonu meşgul çıkıyo sonra normale dönüyo açmıyo 2 dk sonra aradığında gene meşgul. Alla alla tuhaf geldi cnm yaa. Madem telefn elinde açardı diye düşünüyorum ben.

Telefonu meşgul çıkıyo sonra normale dönüyo açmıyo 2 dk sonra aradığında gene meşgul. Alla alla tuhaf geldi cnm yaa. Madem telefn elinde açardı diye düşünüyorum ben.

canım anlamadığım şu tamam biriyle konuşuyor olabilir ama hemen 10sn içinde çaldı ..sonra ben kapadım .. 2 dk sonra yine mi birini aradı ki şunu da söyliyim tel.de konuşmayı sevmez mesaja bayılır bi sevgilisi olsa da tel.de konuşcağına hiç ihtimal vermiyorum. 2. aramada ben kapamadım meşgule de düşmedi kendiliğinden kesildi. hiç bişi yazmadan.. ne bilim bağlantı hatası yazar veya meşgule düşer hiçbişi olmadı çekmiyor desem o zaman da kapanmaz bi süre sessizlikten sonra kapanır ama çaldıktan sonra kendiliğinden kapandı..anlamadım gitti . .:uhm:

kızlar benimkinin sevgilsi falan yok sanırım.yani yine benim dediğim çıktı.anlatayım sizlerde yorum getirin.akşam üzeri sözde kız arkadaşının duvarına baktım kız video koymuş no woman no cry diye.bizimkide yorum yazmış no woman no dırdır demiş.düşünün bu yorum güya sözde kız arkadaşının videosuna yapılmış bi yorum.insan sevgilisine böle der mi :)))) tamam onla çıkmıolar anladık da sanrım kız arkadaşı da yok bunun oraya yazdığı yoruma göre.kızın duvarı açıkta haberleri yok heralde benimkide rahat rahat yazmış yorumu nasılsa ben görmem diye :) ama kendisinden tık yok dün sitemkar bi bağlantı paylaştı başka bişe yok.ben beklemekten yoruldum sabır taşı olsa çat diye çatlardı yani (

canım sizin okullarınız mı aynı şehirde yüzyüze bir konuşsanız aslında

hayır canım okullar deil biz ayrı şehirlerdeyiz.malesef o yüzden bi araya gelebilme gibi bi şansımız yok.istese gelir yanıma ama :s

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…