Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Facebook çıktı mertlik bozuldu ilişkilerde :)) hayır anlamadığım erkekler daha fazla saçmalıyorlar facebookta bunuda anlamış olduk :)

kızlar bıktı artık...7 aydır bu çocukla uğraşmaktan bıktım yaa

biliosunuz belki bazılarınız beni terkeden kişi ank da ben başka biyerdeyim ...arad 9 saat var..temmuz ayında yaşanan iğrenç durumdan sonra ben hiç aramadım onu hiç iletişimimiz olmadı..ama kader bu ya benim kötü şansım; bizim hiç ortak arkadaşımız bile yokken; ankara gibi bi yerde benim bu olayımı ayrılırken yaşadığım tüm acıyı, onu ne kadar sevdiğimi ağlaya ağlaya paylaştığım en yakın kız arkadaşımla tamamen tesadüfi bir şekilde karşılaşmışlar...ve nice konuşmalardan sonra benim kız arkadaşım onun o olduğunu anlamış...ve ondan sonra tamamen benim hakkımda konuşmuşlar doğal olarak..
kız arkadaşım da bu olayı bana 4-5 gün sonrafilan anlattı, kararsız kalmış anlatıp anlatmamakta..bana ayrılırken söylediği biçok sebebi arkadasıma da söylemiş..bilmediğiniz şeyler var filan gibi..
neyse kız arkadasım bu olayı bana anlattı.sana gercekten değer verdiğini hşssettim dedi..senin konun gündeme gelince acı çektşiği belliydi vs...
neyse sonra bu şahısla tel görüşmemiz oldu..1 saat kadar konuştuk..ok bana değer vermiş, belli, saygı da duyuyor fazlasıyla...zaten hep dile getiriyor..ama dedi işte yine; çok farklı dünyaların insanıyız küçük dünya vs...sen benim 2 tane kızkardeşimin ne iş yaptığını biliyomusun dedi.. ben de neymiş dedim: KUR' AN kursu öğreticisi dedi...biliosunuz ona göre bizim ayrılma sebebimiz tamammen ailelerin farklı olmasıydı..ben de dedim ne var bunda...şekilci davranıyosun..ben inançsız değilim dedim..ama senl bunları tartışmamartık dedimm. o da hayır dedi,ama sen o kalıba sığamazsın küçük dünya dedi....offff
kızlar bu ne iğren ç bi durum ya...bana hep bu kararı çok zor verdiğini, mantıkğıyla hareket etmek zorunda olduğunu söyledi...telefonu kapatmakistemedi kızlar ya,, 1 ssat konuştuk...ama gel gelelim sonuç aynı, sebep aynı...çıldırıcam ben..
bana deyin ki artık yüzüme yüzüme söyleyin; bu adam seni gerçekten hiç sevmemiş, hiçbir duygusu yok sana karşı diyin ...gerçek bu değil mi?
ben ne kadar mantıksızlaştımm...şu koskoca gerçeği kabullenmekte zorlanıyorum...
o telefonu o da kapatmak istemedi ama ya ben....ne kadar özlemişim onu, sadece sesini bile... o da bana aynı şeyi söylüyo bi de kızlar ya ne laflar..
oynuyo mu benle sadist mi anlamadım..
sen benim meleğimdin vs... ne laflarbi duysanız...ilk önce aradı duymamıştım..nolur aç dünya tatlısı inat etme lütfen yazmış...daha bunun gibi türlü laflar...
karşımdaki nedir ya, ben nasıl bi karakterle muhatabımm.hayatımda böyle garip insan görmedim...
beni sevmiyor değil mi, hiç sevmemiş söyleyin...

Niye çabalıyorsunuz ki,giden gitmiştir.Seviyorsa kendiliğinden gelir,makbul olanda bu..oyunlar değil yerimseniben

dini kullaniyor senin uyuz... bu ne yaaa kardesleri Kuran dersi veriyor sen vermiyorsun diye kafirmisin tövbe tövbe...
o sana eziyet ederken, sana bu kadar aci çektirirken basini yastiga nasil rahat koyabiliyor... Sen Allah'in kul'u degilmisin o kim ki senin canini yakabiliyor... bununda günah oldugunu bilmiyor mu???? o zaman o hiç o küçük dünyanin insani falan degil... sadece gönül eglendiren biri o zaman baksana mantigindan anladigim onlarin kardesleri namuslu ama sen degilsin çünkü sen onunla çikmissin demek ki o aile'ye yakismiyorsun??? e madem onlar bu konuda dar fikirli bu neden senin pesinden kosuyor hala???? sor ona bu yaptiklari günah degilmiymis...

küçükdünya cnm seninle aynı kaderi paylaşıyoruz ve seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayım benimkide benimle çıktı 1,5 sene bi güzel gönlünü eğlendirdi.şimdi evliliği kapalı gayet mutaasıp bi kızla yapmayı planlıyo oınunla beraber şu anda çıkıyolar. benimde anlamadığım bu. onunlada çıkıyo, onunda elini tutuyo, onuda öpüyo tek fark açık olmakmı bana bikere sormuşmu kapanırmısın diye ki benimde ailem kapalı ve tutucu normalde.o yüzden cnm ben pekde inanmıyorum bu kadar ufak tefek şeylerin bi aşka sevgiye engel olucağına bence yeterince sevmiyolar bütün sebep bu ve başlarından atmak içinde çok iyi bi bahane.benim annem anlatıyo ya.babamın arkadaşı köyden istanbula çalışmaya gidiyo pastanede işe başlıyo pastanecinin kızına aşık oluyo.ama kız istanbulda yetişmiş çocuğun ailesi herşeyi köyde bakıldığında asla ve asla o aileye uymaz dersin ve kız son derece bakımlı açık vs. herneyse çocuk herşeyi göze alıyo ve kızı köye kaçırıyo.ailesinin yanına giderken de önce yengesine uğruyo kızın üzerine etek eşarp falan alıyolar ailesinin karşısına öle çıkmasın diye.ve bu kız tam dört sene köyde yaşamış.annem diyo inek sağmayı bile öğrenmiş:)))) soba yakmış,tarlada çalışmış her şeyi yapmış anlıcan:)) yani cnm bence sevgiye bu tarz şeyler bahane değil.seven adam gözünü karartır sevdiceğini alır yamacına hiçbişeyide bahane etmez ama dua edelim ki biz böyle insanlardan kurtulmuşuz.şimdi benimkide o saf temiz masum gördüğü evleneceği kızdan öle bi çekiyoki.kız eski erkek arkadaşını unutamıyomuş benimse ona gelene kadar ne öncem vardı nede sonram oldu:)) erkekler şunu anlamıyo namus kafaya takılan eşarpla olmuyo namus insanın içinde olucak o yüzden hiiç boşyere üzülmeyelim sonuçta kaderi değiştirmek töbe haşa elimizdemi hayır.yüce rabbimiz ne derse o olur ne yazıldıysa onu yaşıcaz bu insanlar kaderimizde varsa elbetteki o günlerde gelicek ama yoksa kendimizi parçalasak da nafile o nedenle sende kendini üzme lütfen cnm değmiyor bu erkek müsvettelerinelmaz:

kızlar sağolun ya...
bu son konuşmamızdan sonra dağıldım..elim kolum kalkmyo..sabahları nasıl kalkıp giyinip işe gittiğimi ben bilirim...sözleri çın çın kulağımda hep..
ben bildiğim tüm doğruyu yanlışı bu insanı tanıdıktan, SEVDİKTEN sonra yitirdim..
bana şu olayı bi başkası anlatsa " seni sevdiği falan yok. unutmaya bak" diye akıl veririm..
ama kendim yaşarken durum ortada..
neye çattım, nasıl bşye düştüm bilmiyorumm...kendini o kadar imkansızlaştırdı ki...o öyle yaptıkça ben daha çok sevdim, istedim...duygularımı anlatamam..insanın kalbi ağrır mı..evet aynen öyleişte..
çok mu şey istedim diyorum Allah tan...
o kişinin vicdan, günah yönüne gelince dishy- kartal;
ben dedim ya artık tüm değer yargılarımı, beni ben yapan herşeyi bu insanla yitirdim diye...ilk tanıştığımızda herşeyim ortadaydı zaten..problem olacaksa hiç başlamayalım dedim..o zaman o masadan kalkıp gitmek benim için çok kolaydı.. ...yalvarıp yakaran, razı eden, ümitlendren hep oydu o...
onda "vicdan", "Allah" korkusu var mı bilmiyorum...sanmıyorum da...oynayacak kız mı yoktu ya..benim ne suçum var...ben 22 nisan gününden beri enkaz gibiyim..çok yordu beni, psikolojim inanılmaz bozuldu...kendimde hep eksik arıyorum,inanılmaz bir
kompleks..
beni aptal yerine koymasından bıktım..bana insanca yaklaşmasından..hep iyi şeyler söylmesinden,,hep yüceltmesinden bıktımmm...öyle dengesiz bir ruhu var ki kendime yaptığım eleştirilere karşı beni savunuyo yalan, çelişki..herkes iyi olan şeyi istemez
mi...ben bu kadar iyiydim madem neden istemedin beni..elinin tersiyle ittin..pislik atar gibi.
seni tanımamış olmak için, varlığından bihaber olmak için neler vermezdim ben...bir de en can yakıcı kısmı ne biliyor musunuz??? kalbime yumruk gibi oturan sözü ne biliyor musunuz??? " biz neden arkadaş olamıyormuşuz???? "Ben de dedim; artık bu sözün üzerine söz yok........sen nesin!!! sevmediğin için bu kadar rahat konuşabilirsin işte..insan sevdiğiyle arkadaş olabilr mi hiç..yürek dayanır mı buna..ben henüz senin tanımadığın eşini, nişanlını bile şimdiden deli gibi kıskanırken senle arkadaş mı olayım....
çok sevdim seni, inan çok sevdim...ama sevgim de büyüklüğü ölçüsünde karşılıksız kaldı...Allah a bile defalarca isyan ettim..madem böyle olacaktı neden karşıma çıkardın bu acıyı cekmek için ne yaptım ben diye...
şimdi çok iyi biliyorum ki, aşk, bu denli bir sevgi şu dünyada insana çok şey ama çok şey yaptırabilir..benim senin için yapamayacağım şey sayılıdır, sayılıydı...
neyse...biraz fazlaca uzattım ama bu sefer kötü oldum, öyle işte..

Son düzenleyen: Moderatör:

aydancım,
senin durumunu da çok ii biliyorum..bizlerle birlikte bşyleri denemeye bile gerek duymadan çekip gitmeleri çok kötü.,,eminim sen de onun istediği şekilde hareket ederdin, ona uyardın sevgin uğruna...
ama denemediler bile ...bu çok ağır..sevseler hiç böyle yapabilirler miydi...hayır...verdiğin örnekteki gibi işte..keşke beni de zorlasaydı, isteseydi bşyler..ama yapmadı.

evet nedense erkeklerin tek bildikleri sey bu, önce gönül eglendirir sonra da hadi arkadas kalalim der... bende bunu yasadim hemde iki yilim zehir oldu... vazgeçmedim ama çok yiprandim... seni anliyorum insan severken nasil ark kalabilir??? bunu sadist bir insandan baska biri söyleyemez... yüzlerinede söylesen faydasiz!!! ulan seviliyorsunuz, siz sevmesenizde karsi tarafta ha deyince bitmiyor iste... siz ark'ça yaklastikça bizim kalbimiz aciyor... arkadasim deyince karsisindaki de öyle görecek saniyor!!! yazik insan düsmanina bile böyle iskence yapamaz vicdani sizlar... demek istedigim madem birine bu kadar deger veriyorsun ama bir iliski istemiyorsun o zaman uzak dur, kaç... gözüne gire gire aklinla ne zorun var?? arkadas kalarak deger mi verdigini saniyorsun!!! ben bile su an benden hoslanan birini kirmadan uzaklastirmaya çalisirim anlamiyorsa daha sert bi sekilde uzaklastiririm ama kontagimda biter, görüsmem... günah yaaa
ama iste erkek milleti anlamiyor...

canim deger veriyor madem sana, ama istemiyor neden iltifat ederek kafani bulandiriyor kalbini sürekli meskul ediyor... hesabini sorsana... ya adam gibi yol almasini söyle yada abuk subuk bahanelerden vazgeçmesini iste... olur mu böyle çeliski kardesim???

canım şimdi onun da günahına girmek istemem...hani beni sürekli arayıp taciz etmedi..ve bu benim yakın arkadaşımla karşılaşma olayları olmasaydı zaten bu diyalog yaşanmicaktı..ama yaşattığı çelişkiler için bşy diyemicemmm

o da arkadasinla karsilasmayi bekliyormus sanki??
seni istemeyen biri neden arkadasinla sürekli senden konussun?? demez mi insan bu arkadasi ona kesin haber uçurur, o da yine umutlanir... gerek yok böyle seylere ben istemiyorum zaten demez mi insan??? diyelim ki senin arkadasin sürekli konunu açiyor, o zamanda derki insan ya tmm ortak arkadasimiz ama açma bu konulari kapandi gitti, olsaydi iidi ama olmuyor engeller var bahsetme lütfen (yarami kasima) demez mi insan???
yok açikça o da ne istedigini bilmiyor... bir adim atacak gibi oluyor, sonra film firildak çeviriyor sana... içindesin göremiyorsun canim... ben disardan bunu görüyorum diger arkadaslardan durumu degerlendirir ona göre yorum yaparlar zaten... bide onlarin yorumlariyla olayina bakarsin...

sağol canım ya. arkadaşım da bu olayı banaanlatırken dedi zaten: senden böyle iyi bahsederken benim bunları sana anlatabilme ihtimalimi göze alarak anlattı diye..
artık ben yorum yapamıyorum o kişinin nasıl bir ruh halinde olduğuyle ilgili..sağlıklı düşünemiyorum zaten.

ya ne kadar güzel yazmışsın.. neler olmuş kaçırmışım.. en çokda tanımadığın eşini kıskanmaktan bahsetmişsin o çok dokundu bana. . sen bunları düşünürken o seni bi başkasına yakıştırıyor demek ki seni istemediğine sahip çıkmadığına göre. . ben bile bi kadın olarak sevdiğimi hayat kadınlarına gider mi acaba die bile düşünüp deli olurken (duygusal bişi olmadığı halde ) bi erkek sevdiğini nasıl başkasıyla düşünebilir..

aynısı başıma geldi ben seninle çok mutludum dedim bana başkasıyla daha mutlu olursun dedi böyle bi cevap var mı ya.. bu sözü söylediğnde beni çok fazla üzmüştü farkına varmıştı o zaman gerçekten beni seviyor demek ki beni üzmemek için benden vazgeçicek herhalde die düşünmüştüm.. biz gerçekten büyük bi aşk yaşadık bana göre.. o kadar körmüşüm ki o kadar aşıkmışım ki bu düşünceye inanmıştım.. beni gerçekten başkasıyla düşünebileceği aklıma gelmemişti.. şimdi şimdi idrak ediyorum.. herşey yalanmış..

ya kızlar bizim kendimizden şüphemiz mi var ya biz niye böle takıldık ? sevdik ama anlamadılar özürlüler napalım.. etrafıma bakıyorum herkes bana sen takıntılı mısı diyor. soruyorlar ayrıldık diyorum sonra ama inşallah beraber oluruz diorum isterdim olmasını diorum herkes yadırgıyor nu durumu. herkes gitmiş bitmiş gözüyle bakabiliyor olaya.. diorum ben onu çok sevdim benim de onun da hataları oldu düzeltebiliriz belki neden olmasın diyorum . böle diyince herkes bunalımdayım sanıyor..

erkekler bakımından bi ilgi eksikliği olmuyor ki ya yine etrafımızda birileri var bizi isteyen ilgilenen gözümüzü açamıyoruz bakamıyoruz o ayrı..

kafam çok karıştı.. daha önce de yazmıştım affedip o duyguları serbest bırakmadan yeni duygular olmazmış..affedelim gönlümüzden olmasa da zor da olsa yolumuza gidelim. ayyy 'ın paylaştıkları da böleydi işte biz yolumuza bakalım bi süre sonra onları gerçekten opsiyon olarak görmeyi başardığımızda eğer hala istiyorsak sesimizi çıkarabiliriz. .

ben hala dua ediyorum çok da seviyorum çok da istiyorum aşığım ama o bunu haketmedi işte.. arkasından bi ömür yas mı tutıyım..? bi söz vardır

"bi aşk bi kadının tüm hayat hikayesi bi erkeğinse sadece serüveni olabilir " die..
belki de durum bundan ibarettir çok üzücü de olsa. . çok mu gerçekçi konuştum bilmiyorum.. daha fazla hiçbirimizin canı acımasın istiyorum:Saruboceq:

evet hayatım ben sana katılıyorum. kesinlikle oyun oynuyor..ben istemeyerek böle bi durum içinda kalımıştım sevmiyordum ama ilgisi ve benim sevdiğim beni üzdüğünde her seferinde istemesi teselli etmesi hoşuma gidiyordu.. ama hiç bi zaman onu sevemiceğimi de söylemiştim. ne kadar da söylesem umutlanıyordu en sonunda sert bi şekilde reddetmek zorunda kaldım belki o anda üzüldü ama sonra bana hak vericek ben onun benimle vakit kaybetmesini engelledim aslında..
küçük dünya belki seninki de böle bi durum içindedir. hem senin ilgin sevgin olduunu bilmek hoşuna gidiyordur hem de seninle olmayacağı fikri beyninde baş köşede duruyordur. .

kymtd,
sen de çok güzel yazmışsın...doğru O' na duyduğum aşk benim hayat hikayem olucak belki de...25 yaşındayım..ister istemez birileri oluyor etrafta..ama imkansız ya benim birine şans vermem..bunu düşünmek bile istemiyorum.
evet..dediğin gibi o beni başkalarıyla ne kadar rahat düşünebiliyor değil mi...ne kadar can yakıcı...
ailenin tek erkek çocuğuymuş,,yapamazmış...sen de benim gibi sevseydin hangi aile durdurabilirdi seni hangi!!!! hangi sebep önüne geçebilirdi..
şimdi o bana dese ki hadi var mısın???? benim değil ailem, sülalem önüme set çekse yapamazsın diye, durdurabilirler mi...imkansız...seviyorum çünkü...
bu kadar çok sevmem Allah ın gücüne mi gitti biliyorum neden böyle oldu....of Allah ım..acıdan ölücem...ailemden uzak, ankaradan 9 saat uzak 10.000 nüfuslu bi ilçedeyim..burada bunu kimseyle paylaşamam..annem de sen hala orda mısın diyor telefonlarda...
hayatımın en zor dönemini yaşıyorum...böyle bir acıyla bıraktı gitti beni..sevse hiç dayanabilir miydi???temmuz ayında görüşmek istediğinde 1 gün erteledim, o orada benden haber bekliyo diye hemen haber verdimm ben..o kadarcık beklemesine bile dayanamadım...ama O............. yüreğinde bana dair sevgiye dair kırıntı yok...
hani ölümden başka herşeyin çaresi vardı? O yaşıyor ama yanıbaşımda bile olsa ölmüş biri kadar imkansız benim için..............

tabi canım...orası kesin...benle olamayacağı fikri zihninin baş köşesinde onun.

canım kendini üzme hiç. .bizde aynı sorunları yaşıyoruz birbirimize destek olmalıyız. .

demek ki bizim onları sevdiğimiz kadar sevememişler bizi.. bu onların ayıbı..hatalarımız olabilir. ama sen açıksın falan gibi bi sebep çok gülünç..

bi düşünün bi insan hayatı boyunca kaç kere aşık olur kaç kişiye gözü kapalı seninle herşeye varım seninle dünyanın öbür ucuna gelirim her zorluğuna razıyım der.. bunu bulmak o kadar zor ki.. ben ilşkime bu gözle baktım biliyorum hepiniz böle baktınız o yüzden vazgeçmek zor geliyor ya. .birine daha bu kadar teslim olabilir miyim ? ben şuan mümkün görmüyorum ama bu da geçer .. hayırlısını dileyelim. ya evlneseydin o zman ailesinin istekleri karşısında seni koruyamasaydı huzursuzluk çıksaydı daha çok üzülmez miydin ? belki de zararın neresinden dönersek kardır. .

kızlarrrr!! aşkın olduğu yerde mantık bitiyo malesef...
bize şimdi deseler gel seninle herşeye varım onların bütün yaşam standartlarına he deyip koşup giderdik.ama ben böyle yapıp daha sonrasında mutsuz olan o kadar çok çift tanıyorum ki etrafımda..kadın diyoki çok sewdimm...hep bi ümitle bekledim ama hiç ümidim yoktu normalde..sonra meğer oda beni severmiş..bigün haber gönderdi yengesinden isteticem seni dedi o kadar sevindim ki adeta havalara uçtum sevincimden geldi istedi herşey çok güzeldi askere gitti bir sene onu bekledim..geldi evlendik..evliliğimizin birinci ayı içerisinde ilk dayağımı yedim.normalde hiç öyle bi insan değildi diyo.çok kibar çok nazikti.ama evlenince bambaşka bi adam oldu..yani bunu da en canlı örneğinden dinledim kızlar bilemiyorum aslında demekki yüce rabbimizin bildiği birşey varki onlarla olmadık.böyle küçük entrikaları bile büyük sorun haline getiren kişilikler büyük sorunlarla karşılaştıklarında kimbilir napar.erkeklerin en büyük oyunu aşığım seviyorum ama hayat standartlarımız farklı ayrı dünyaların insanıyız yemişim ayrı dünyasını heyt bee ne yani biz uzaylı siz dünyalımısınız dangozlar yaa ay valla sinirlerim tepeme çıktı yine.zoru gördümü hepsi tırt ortada yoklar bu nası erkeklik yaa cesaretsiz böyleleri göze alamıyolar bazı şeyleri işte korkaklar nolucak..erkek adam hiç korkarmılülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…