:)))) kızlar yine bazı yanlış anlaşılmalar olmuşş :))))benim yaptığımı bana yapamazzz çünkü ben bu ara böle vurdumduymaz hayatını yaşayan mutluluk pozları veren biri oldum.sessz deilem yani :) o da benim yaptığımı yapsaydı bişekilde mutluluk pozları verirdi.
ikincisine gelelim evet aydancım bu benim ilk taktiklerimi görünce altında kalmak istemedi.önce msn.e iletiler yazdı.an gelir aklın gider yazmış.o sıra foto koydu birlikte çekindikleri :) yani iletisine bakılırsa heralde ben fotoyu görcektim aklım gidicekti :roflol:
çok kıskanç olduğumu bilio.bu zayıf yönümü bana karşı kullanacaktı o da olmadı.ben hala kendi yolumda yürüyorum mutlu mutlu.iki gün durdu o foto onu da kaldırdı.sonra yine ileti değişti şunu yazmış ''ben asırlar sonra hatırlanmak için böle ssevdim sen üzerine alınma''
işte bu.face.de hiç paylaşım yapmıo.önceleri iki günde bir olsa da bişeyler paylaşırdı.ama bu ara sesi kesilmiş durumda.sadce dün bi not paylaştı siyasetle ilgili.onu da dikkat ediyorum ben ne zaman yeni sevgilimle alakalı bişe yazsam umrumda deil havası yaratmak iin yapıo sanırım.
sabah akşam msn açardı hiç kapatmazdı arada açıyor.gün içinde bi iki saat sonra kapıo geceleri açıo bikaç saat okadar. durumlar böle işte.sanırım can çekişio artık,, yanılmıyorumdur umarım.