kesinlikle çok ii yapmışsın
her istediği zaman seni bıraktığı yerde bulmamalı
görsün sende ona bağlı değilsin, seninde kendi hayatın olduğunu ve mutlu olduğunu görsün bencil bunların hepsi :umursamaz:
hakkaten öyle cnm bundan sonra en ufak bir taviz yok.adi herif bu kızla evlilik düşünüyo güya çok seviyo çok aşık her ayrıldındada benim kapımda bitiyo yalvar yakar oluyo ille görüşelim çok özledim ayrıldım diye.en son tamam dedim görüştük işte ertesi gün kızla barıştı yine bir ay aramadı sormadı msnde bütün gün yazmadı mutluluk pozları aşk sözcükleri bilmemne kıza hitaben şimdi yine ayrılmış yine kapımda bitti pislik ya düşündükçe midem bulanıyo aslında.bu kadar çok seven aşkından ölen adam aldatmaz sevdiğini resmen kızı benle benide kızla aldatıyo ya rabbim sen bildin gibi yap başka hiçbişi demiyorum bu mübarek ayda mutluluk görmesin ömrü boyunca inşallah töbe yaa bedduada etmek istemiyorum ama neysemafoldumben
kızlarrr bende burdayımmm!!! ya benim öküz kızla fotosunu koymuş yine ama facede ilişkisi yok diyo ve böle iğneleyici bi söz yazmış kıza hitaben gerçi şu an profilinde kızla resmi yok sadece yeniliklerde gördüm anladığım kadarıyla koymuş kaldırmış ne yapmaya çalışıyo anlayamadım bi türlü yaabilmiyorumkismile
keşke buna başta müsade etmeseydin ama herşeyden ders alıyor insan ve içindeyken doğrusunu göremiyorsun olayların.. sen gerçekleri görmüşsün ,ve artık farkındasın..
boşver allaha havale et sen
kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz cnm
yok cnm yay malesef((
terazilerde dengesiz olurlar ne istediğini bilmezler ya öle olur..beni sürekli arıyor msj atıyor nerdesin sen kimlerlesin falan arada kendinden geçiyor öle bende durumlarmafoldumben
seninkidemi yay cnm ?? oda amma dengesizmiş bee nerden bulur bizi böyleleri anlamıyorum ki allahım yaa(adam gibi adamları hep kapmışlarmı ne olmuş yokmu şöle ihraç fazlası falan yada klonlasakmı ne yapsak:)))
yok aydancım terazi..ya tabiki tuttu ahın seni öyle mutsuz bırakıp gidip güzel mutlu bir ilişki yaşayamaz allah büyük..sen onların o fotolarını görürken kim bilir nekadar üzüldün bunların çıkcak acısı ondan şimdi yada sonra ki dediğin gibi 5kez ayrılmışlar.çok güzel gitse seni tamamen çıkarır hayatından.ama sende bence bu sefer pek konuşma elinin altında olduğunu bilmesin
kesinlikle cnm,ne yardan geçiyo ne serden..ne beni tamamen çıkartabiliyo hayatından nede o kızdan vazgeçiyo.bazen diyorum acaba seviomu beni çünki ne zaman kişisel iletime hayatımda birisi varmış gibi bişiler yazsam yazıyo veya benim durumuma göre durumunu değiştiriyo falan ve bana acı çektirmekten resmen zevk alıyo ilk ayrıldında da onunla görüşmedim diye yapmadını bırakmadı normalde bizim onunla iş icabı görüşmemiz gerekiyo işi bahane edip o kadar gereksiz şeyler için azarladı ki beni görüşme talebini kabul etmedim diye yani bunlarıda düşündükçe ne bilim bi yandan diyorum kaybetme korkusu varmı acaba ama bi yanımda diyo öle olsa adam gibi çıkar söyler herşeyi seviyosa da seviyorum der sevmiyosa sevmiyorum bu kada basit ama ikisinide yapmıyo benide sürekli karıştırıyo böylemafoldumben
canlarımmm nasılsınızzzz??? ben çok üzgünüm çoookk özlüyorum çünkü.sesi soluğu kesildi içine kapandı sanki.önce imalı şarkılar sonra bikaç taktik baktı ki yemiyorum sesi kesildi.üzüldüğünü sanıyorum hissediyorum da.ya ne adam gibi düzelio adım attığımda ne de benden kopabiliyo.ne bu yaa. sanki onu zorla tutan gelmesine engel olan bişey var gibi.neyi bekliyor anlamıyorum ki.ben devam ediyorum taktiklere ama onun hiç sesi çıkmıyor.hiçbişe paylaşmıyor.sizce ne anlama gelir ki bu durum?? :'(
msn.de pek fazla açmıo sabah akşam msn.den çıkmazdıhiç karşılaştığınız oldu mu böle bi durumla.yani bi erkeğin bu şekilde böle bi durumda içine kapnması olayı.hiç rastladınızmı etrafınızda??taktik mi deilmi onu anlamaya çalışıyorum ((
canlarımmm nasılsınızzzz??? ben çok üzgünüm çoookk özlüyorum çünkü.sesi soluğu kesildi içine kapandı sanki.önce imalı şarkılar sonra bikaç taktik baktı ki yemiyorum sesi kesildi.üzüldüğünü sanıyorum hissediyorum da.ya ne adam gibi düzelio adım attığımda ne de benden kopabiliyo.ne bu yaa. sanki onu zorla tutan gelmesine engel olan bişey var gibi.neyi bekliyor anlamıyorum ki.ben devam ediyorum taktiklere ama onun hiç sesi çıkmıyor.hiçbişe paylaşmıyor.sizce ne anlama gelir ki bu durum?? :'(
msn.de pek fazla açmıo sabah akşam msn.den çıkmazdıhiç karşılaştığınız oldu mu böle bi durumla.yani bi erkeğin bu şekilde böle bi durumda içine kapnması olayı.hiç rastladınızmı etrafınızda??taktik mi deilmi onu anlamaya çalışıyorum ((
evt cnm çok haklısın keşke baştan müsade etmeseydim baştada resti çekmiştim tamam dedi yapmıcam etmicem iki gün sonra yine aynı bıktım valla.gerçi hakkaten kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyo onunkide öle olsa mutlu huzurlu olur ilişkisi güzel devam eder beş aydır çıkıyolar beş defa ayrıldılar tat dökmüyo bi türlü.oda yazmış zaten herşey eninde sonunda olucana varıyo diye:)) en azından bunu öğrenebilmiş.benim ahım tutuyoda demek istemiyorum ama yüce rabbimde görüyo haklıyla haksızı sonuçta:Saruboceq:
merhaba kızlar
profili görünmüyo demiştim ben bi ara onu tekrar silmiştim muhtemel o ara beni engelledi
ben de altta kalmayıp onu engelledim
tmm ben ayrıldım ama haklı sebeplerim vardı ve sonrasında toparlamaya çalıştım
onlar erkek yani peşimizde koşmaları,emek vermeleri gerekiyor
nasıl istiyorum tekrara gelse
annesi beni istemiyor diye böyle yapıyor dayısı aramızı yapmaya çalışıyor ama nafile
ama bunu bana söylemiyor
yok canım ya sabah açtım en sonunda ya sen terkettin neyin muhabetini yapıosun dedim evet ben hala istemiyorum ama bukadar çabuk unutmuşun beni ben geziyorum ama beynim uyuşsun diye dedi kapadım sonra bende yok yani pişman olduğu falan
bu da bi çesit oyun, ben benimkiyle kavga ettigimde hakli olsa yada olmasa konusmuyordu... bir iki defa sansimi deniyordum, sonra madem konusmak istemiyorsun bende susarim deyip çekiliyordum... bu böyle bir hafta rahat sürüyordu... sonra kendisi gelip hiç birsey olmamis gibi üste çikiyordu... bide arsizca niye konusmuyorsun diyordu... ben yelkendim ama sen orali olmadin dedigimde, evet ama hiçte zorlamadin diyordu...
bana mendil altindan trib attigini söylemeye getiriyordu olayi:
o seni unutacakta, sen face'lerde takilinca erkeklik yaparak bu kadar çabuk unutmani yediremeyecek!!! sen peki onun seni bir anda birakmasini neden yedirmis olacaksin!!!! adamdaki mantiga bakin yahu! inanma sen onun söylediklerine, seni takmayan biri olsa ne yaptigin umrunda olmazdi onun, demekki takiyor, kendine bile söyleyemiyor saskin... sakin üzme sende kendini, o sözde bitirmise benziyor özde kendine bile gerçegi itiraf edemiyor...