seçenekler gizlilik sağ tıkla sil koyu renkli ise silmiş demektir
benim anlamadığım bunu yaptığımda sil açık renk yani engellememiş,ama niye profili görüntülenmiyor
of sıkıldım valla
canım aynen öyle yapıyorum onu suskunluğumla dövüyorum:)) az öncede baktım msn iletisine ''beni yalnız bırakın ''yazmış zaten sonunda olacağı bu.ama çok sürmez onunda iki gün sonra barışcak o kızla adım gibi eminim.neyseki artık eskisi gibi üzülmüyorum en azından alıştım bu hallerine sanırım buda bişey:))
hayatım nasıl eminsin ona döneceğinden böle anlamadım. . belkide kız istemiyor ki öle görünüyor. .yani artık bıktı belki de tamamen hayatından çıkardı bunu..
sen sana karşı biraz ısrarcı olmazsa yani dediğin gibi 2 gün sonra barışmasa bile konuşma bence bakalım o kadar istiyorsa seninle konuşmak ısrarcı olsun biraz ..
berra'nin ki yola geliyor bu güzel... berra'cim takma kafana, anlasilan senin boga burnundan soluyor ama o bunu hakkediyor!! :))))) ektiklerini biçiyor, neyse simdi sende bunu lehine kullanmalisin, sen nasil öfkelendigin zaman o seni tinlamiyordu simdi aynini sen yap o öfkesinden kudursun sende hiç aldiris yapma, orali bile olma... o su an bu kadar kolay pes ettigini sindiremiyor, arkasindan aglamani geri dön diye yalvarmani bekliyordu ki sende oyununa gelmedin :))))
yok canım ya sabah açtım en sonunda ya sen terkettin neyin muhabetini yapıosun dedim evet ben hala istemiyorum ama bukadar çabuk unutmuşun beni ben geziyorum ama beynim uyuşsun diye dedi kapadım sonra bende yok yani pişman olduğu falan
berracım bencede bu güzel bişey
yavaştan belli etmiş seninkisi .. ii olmuşş güzelim :lepi:[/QUOTEc
mnkks canım yok ya sindiremiyor sadece benimle birilerinin ilgilenmesini..olcağını zannetmiyorum artık kızlar beynimde bitirdim diyor öyle yapıyor sonra öfff bana bastılar ya artıkkk
canım çünki daha öncede dört defa ayrıldı o kızdan her seferinde bana geldi ben tam tamam derken yine ona gitti o yüzden bu kadar eminim işte.inşallah kız anlamıştır da ne mal oldunu bidaha istemez onu :umursamaz:
Böyle adama ne kadar küfretsen az.
Allah'ın cezası.klava:
Canım bak nasıl da üzüyor seni.
Hiç değer mi böyle bir düşüncesiz için.
Kendi her haltı yiyor ama senin her zaman onu beklemeni istiyor herhalde.klava:
Karşısında kendi gibi bir gerizekalı var sanıyor.klava:
Umarım irtibatını tamamen kesip yoluna bakarsın.
Seni sevenle ol, seni üzeni salla. Başın dik olsun.
Sana başka erkek mi yok? :dilcikar:
öyle canım ya ben 15 gün bekledim hiç arayıp sormadı sonra gittim deneyelim bida diye gene istemedi yeter dedim bende artık sora aramayan sormayan laf sokup duruyor..okuluna gidince iyice unutursun diyor napmaya çalışyorsa
O zaman laf sokmasına izin verme.
Aklını karıştırmasına izin verme.
Ortadan kaybol.
Arama, msnde konuşma, faceine bakma, her yerden her şeyden söküp at onu.
Kalbinden şu an için atamasan da net üzerinde hiçbir iletişim kurma.
O ararsa cevap verme.
Seni seviyor olsa böyle davranmazdı biliyorsun.
Sadece eğlenmeye çalışıyor işte çocuk gibi.
Salla gitsin diyorum tekrar.
Eğer okulun yeniyse hiç arkana bile bakma.
Yepyeni bir sayfa aç, yepyeni insanlarla tanış.
Gerisi kendiliğinden gelir.
Seninle bu şekilde oynamasına göz yumamazsın.
Değerini düşürürsün iyice.
kızlarrr bende burdayımmm!!! ya benim öküz kızla fotosunu koymuş yine ama facede ilişkisi yok diyo ve böle iğneleyici bi söz yazmış kıza hitaben gerçi şu an profilinde kızla resmi yok sadece yeniliklerde gördüm anladığım kadarıyla koymuş kaldırmış ne yapmaya çalışıyo anlayamadım bi türlü yaabilmiyorumkismile
belli ki ne istediğini bilmiyor arkadaş
resmi koyuyor kaldırıyor, ona iğneleyici söz yazıp her fırsatta sizin yanınıza koşuyor...
böylesine fırsat vermemek lazım, yaptıklarına müsade etme ,seni hep bıraktığı yerde olduğunu düşünüyor anlattıklarına göre..
gerçi söylemesi çok kolayda zordur bilirim cnm benim
allah yardımcın olsun inş., :Saruboceq:
saol cnm benm aminn..gerçi geçen gece yadında hiç cvp yazmayarak aslında bıraktığı yerde olmadımı gösterdimi düşünüyorum ama bide bende şu sıralar hayatımda başkası varmış gibi davranıyorum.bende bi türlü anlayamadım ne yapmaya çalıştını hakkaten galiba ne istedini bilmiyo ve bende artık psikolojik sorunları oldunu düşünmeye başladım konuşursam eğer ilk fırsat bi psikoloğa gitmesini söylicemdelikafadulden